folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Türkiye’De En Sık Karşılaşılan Güvenlik Açıkları

Türkiye’De En Sık Karşılaşılan Güvenlik Açıkları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    cw-wc ile ne alakasi var anlamadim ?

arkadasin copy-paste yaptigi sirket Tr'nin en bilinen guvenlik firmalarindan biri olan INFOSECURE..konu hakkinda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalisin

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Yaw Arkadaslar Artık Sizde Herseysanal Cok Güsel Yapıyor Diyorsanız Size Diecek Hiç Bişeyim Yok Demek Siz Nette Hiç bir Sey Bilmiyorsunuz Nese Ben Size Ne Desem Bos Kafanıza Göre Takılın

Ellerine Sağlık Selamet Allah C.c Razı Olsun Ea Yazmayı Unutmayın

To Be Or Not To Be
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    kendi adima konusayim, dediklerin beni hic ilgilendirmiyor ban yiyen arkadasi da tanimam hakketmisse iyi olmus...

ama cw ile baglantiyi kuramadim ben sahsen daha onceden bahsediyorsan kusura bakma ben yanlis anladim o zaman ;)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurricane
    hurricane's avatar
    Erkek
    Arkdaslar Sizinde Bildiginiz Gibi TAhribat.Com Sanal Alemde Baya Saygın Bir Yere Sahipiz Ama Bu HerseySanal Gibi Ezik İnsanlar Tarafında Suistimal Ediliyor Szin Saygınlıgınlıgınzla İşim Olmaz Benim Kocum

Herseysanal Dene Ezik Sahsiyetin Ne Tür Bİr İnsan Oldugu Belii Oluyor Ban Yedigi İçin
    DanieL_StoLL birincisi adam banlamış konuyu açmış kimin verdiğini yazmış açıklamada yapmış.Müritler bakar işine gelen okur işine gelmeyen okumaz .Olmayan biri hakkında atıp tutma daha iyisini biliyorsan sende konu aç bizde bişiler öğrenelim...
Toplam Hit: 14131 Toplam Mesaj: 15