Türkiye’De En Sık Karşılaşılan Güvenlik Açıkları
-
cw-wc ile ne alakasi var anlamadim ?
arkadasin copy-paste yaptigi sirket Tr'nin en bilinen guvenlik firmalarindan biri olan INFOSECURE..konu hakkinda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalisin -
Yaw Arkadaslar Artık Sizde Herseysanal Cok Güsel Yapıyor Diyorsanız Size Diecek Hiç Bişeyim Yok Demek Siz Nette Hiç bir Sey Bilmiyorsunuz Nese Ben Size Ne Desem Bos Kafanıza Göre Takılın
Ellerine Sağlık Selamet Allah C.c Razı Olsun Ea Yazmayı Unutmayın -
kendi adima konusayim, dediklerin beni hic ilgilendirmiyor ban yiyen arkadasi da tanimam hakketmisse iyi olmus...
ama cw ile baglantiyi kuramadim ben sahsen daha onceden bahsediyorsan kusura bakma ben yanlis anladim o zaman ;) -
Arkdaslar Sizinde Bildiginiz Gibi TAhribat.Com Sanal Alemde Baya Saygın Bir Yere Sahipiz Ama Bu HerseySanal Gibi Ezik İnsanlar Tarafında Suistimal Ediliyor Szin Saygınlıgınlıgınzla İşim Olmaz Benim Kocum
Herseysanal Dene Ezik Sahsiyetin Ne Tür Bİr İnsan Oldugu Belii Oluyor Ban Yedigi İçin
DanieL_StoLL birincisi adam banlamış konuyu açmış kimin verdiğini yazmış açıklamada yapmış.Müritler bakar işine gelen okur işine gelmeyen okumaz .Olmayan biri hakkında atıp tutma daha iyisini biliyorsan sende konu aç bizde bişiler öğrenelim...
Toplam Hit: 14131 Toplam Mesaj: 15