Türkiyede Freeruning
-
Acrorun var.
Parkour yapılıyor ama genelde. bende uğraşıyordum, eğer sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Ama istanbul gibi bi' ortamda gerçekten zor. insanların bakışları altında, sürekli laf atmaları altında rahat olamıyorsunuz. parkta bi kere zıplasanız gelip karışanlar çıkıyor illa ki. ne bileyim, çok heves etmiştim, üşendim falan sonra gitti öyle, ama teorik olarak bilgim iyidir, pratikte de, eeh işte:D
-
anarsistherif bunu yazdı
Acrorun var.
Parkour yapılıyor ama genelde. bende uğraşıyordum, eğer sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Ama istanbul gibi bi' ortamda gerçekten zor. insanların bakışları altında, sürekli laf atmaları altında rahat olamıyorsunuz. parkta bi kere zıplasanız gelip karışanlar çıkıyor illa ki. ne bileyim, çok heves etmiştim, üşendim falan sonra gitti öyle, ama teorik olarak bilgim iyidir, pratikte de, eeh işte:D
Hocam daha önce istanbulda denedin mi bunu ne tip tepkiler geliyor.
Ben denemekten ziyade, biz bu cephede var mıyız diye merâk etmiştim hiç yokuz gibi gördüm. -
anarsistherif bunu yazdı
Acrorun var.
alper insan haber eder, şimdi uğraşamam da ünide mutlaka deniyelim bunu :)
-
1- denge
2- ayakkabı seçimin
3- kondisyon
4- düşmeyi bileceksin ki yapabilesin.
-
Çok op hareketler var harikaymış vallahi videolar
-
Zeytun-i bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
Acrorun var.
Hocam daha önce istanbulda denedin mi bunu ne tip tepkiler geliyor.
Ben denemekten ziyade, biz bu cephede var mıyız diye merâk etmiştim hiç yokuz gibi gördüm.var hocam var olmaz mı, buluşmalar falan oluyordu yazın. arkadaş ortamına girdiğin zaman zaten haftada bir falan takılıyorsun. sahillerde parklarda falan yapıyorduk genelde, kış araya girince soğuyorsun ama bi.. kış havası için pek uygun değil, kapalı alan lazım. free running'de kapalı alanlarda yapılıyor işte ama parkour çok daha fazla tercih ediliyor.
edit: ha bu arada, her ayakkabıyla falan olmaz. kalenji kullanıyor çoğu kişi. ben de tavsiyeler üstüne almıştım gerçekten tam parkourluk ayakkabı. ben buradan almıştım: http://www.acrorun.com/store/
anarsistherif tarafından 02/Mar/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
aynen bizimkiler feci amatör, yok kafamda bitirdim falan.
ne bok yaptın ki amk?
http://www.youtube.com/watch?v=NX7QNWEGcNI
adamların klip şahane, müzik cuk oturmuş. gıkları çıkmıyo :)
tek birşey dikkatimi çekti bizimkiler harabelerin ahır terk klübelerin içinde asosyal şekilde takla atarken bu elemanlar mis gibi kaliteli çekimde denize karşı, kampüste, bilmem nerde çekim yapıyorlar.
Ağır amatör.
-
Lan zamanında Yamakasi izleyip üzerine birde Mirror's Edge oynayınca fena gaza gelip yapmaya heves etmiştim, ama yandaş bulamadığım için yapamamıştım. :)
-
Beyler Kalenji ayakkabıyı net üzerinden hariç nasıl bulabilirim istanbul avp'de ?
Adidas alıyorum patlıyor 3 ayda, puma aldım 4 ayda patladı, 46,5 giyiyorum, bari bu ayakkabıyı alim denim abi.