Turkiyede İs Guc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel bir konu.

iyi bir yatırımla,ekiple yazılım firması kurucaksın ama kurumsal calısıcaksın. her turlu cihaza entegrasyon yapıp stabiliteyi maximuma cıkardıgın an o şirket darphane ye doner.

daha 2 hafta once bana ait olan bir modulu kuruma 5000 tl ye sattık. su anda kurulum için gerekli bileşenleri toparlıyorum :)

türkiyede su an icin girilebilecek en iyi sektor kesinlikle yazılım sektorudur. hem rakibin az hemde mevcut rakiplerle yarısma imkanın daha kolay.

evet yazilim cok guzel bi sektor ve maliyetsiz gunumuzdede butun buyuk orta dereceli sirketler eli mahkum kullanmak zorunda hatayi sifira indirmek icin ve calisan sayisini dusurmek ici... en guzel yani ureticisi sensin lisansi sana ait guncelleme sana ait getirisi yuksek bi sektor

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    haybeye yatıracağınız para varsa borsa süper bi yatırımdır. 600 tl 700 tl paranız varsa bas gitsin tahvile. ama araştırmadan hiç bi işe girilmeyeceği gibi bu işe yaklaşılmaz

hocam anlamayana bildigin kumar dir borsa anlayan icin guzel bi yatirimdir ama bence riskli is bi yandanda guzel is evinde yatagindan kalkip isini yapiyosun :) rahatlik yonunden 10 numara

yan cizdim
Toplam Hit: 2534 Toplam Mesaj: 13