folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye‘De Neler Oluyor?(Siyaset Dışı)

Türkiye‘De Neler Oluyor?(Siyaset Dışı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bu kadar uzun uzun anlatmaya gerek yok. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi yeter :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

bu kadar yazıyı okuyabilsem üniversite okurdum

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bende benzer konu açmıştım banladım sonra :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

olan oldu biten bitti giden gitti artık geri dönüş yok.

Uzun vadede özellikle fetocular her yönüyle her şeyin içinde olacaklar.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek
    çizik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:
    -----------------------------

olan oldu biten bitti giden gitti artık geri dönüş yok.

Uzun vadede özellikle fetocular her yönüyle her şeyin içinde olacaklar.

darbe,ülke yönetimi ele geçirme,bölme,sömürme gibi planlar uzun süreçtir.adamlarını yetiştirirsin

gerekli kurumlara yerleşip sızarlar,yeteri kadar etkinlik kazanana kadar beklersin,ele geçirirsin

dunya tarihine yön verecek olayları 10,20,50,100 v.s yılık olarak hesaplar olarak plan kurar ülkeler.taki birileri bu oyunları bozana kadar

örnek:amerikanın ıraka girmesi,petrol kaynaklarını kendine bağlaması gibi,şimdi akp eski yönetim artıklarını temizliyor,onlardan evvelkiler

yine onları temizlemişti.bir örgüt yada kurum lider olunca şişmeye başlar kadro yaramaz,çıkarcı olanlarla dolar ve yozlaşır,halk yeni bir kurtarıcı

bekler.tarih hep böyle tekerrür eder,bizim balık hafızalı halkımızda sürekli kandırılmış olur

mustafa kemal diye biri bir daha gelmez........................

mademki türksün systeme göster ürksün
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

ataturku cok asiri severdim, taki askerde OSMALI 'yi olirgarsi tanitildigina kadar o gunden sonra sevmedim..

ama yinede cok sevdigim bir sozu vardir..net hatirlamiyorum hatirladigim kadar yaziyorum..

(bir milletin iradesi kirilabilir ulkesi yok olabilir bayragi indirtebilir tarumar edilebilir, ama o devletin milleti o dili konustugu surece asla yenilgiye ugramamistir) M.KEMAL ATATURK...

ben kurt asilli bir turkum en benimsedigim gorus hitlerindir en sempati duydugum milliyetcilik kavrami hitlerdirki bir millet bu denli bagli olsun sevsin irkini devlet nilletini ki. o sevgi sarhos etsin yeryuzu bir irka bursun...

turk fasist goruslu bir insanim eninde sonunda bir insan ekmek yedigi tekneyi tekme atmamali,yattigi topraga sicip toprakla ortmemeli,uzanan eli kendi batakligina cekmemeli,ayni safta ayni duayi okuyan bir insani secdesini firsat bilip gambazlamamali..

bu soysuzlugun adiligin ve serefsizligin en cirkefidir..

bu olaylara kanmayin inanmayin hatta kendi aranizda paylasmayin sacmaligin daniskasidir..bu olay belge resimler 3 cu sinif insanin birseyle ilgi bilgisi olmayan sahislarin bilincini corketecek en iyi ilac sanirlar..

ben simdi kalkip 89-94 arasi kendi yasadiklarim gorduklerim anlatsam..pkk dan hizbullaha askeriyeye taki 2005 te orduda yasadiklarim o zaman kime dusmanlik edeblim sorusundan birbirimizi yok etme bilinc altini yasariz...

turkiyeyi bolup parcalama zihniyeti asla turkiyede dogmus buyumus bir insanin zihniyetinden gecmemistir veya bu cesareti ne kendisinde bulur nede bu namussuzlugu kabul eder...nasilki bugun rusyayi surekli arap saci halinde birakan sovyet devletleri surekli gambazlayan cikarci isbirlikcilerin bu 3 sinif milleti atesleyen...ayninin turkiyede zayif gorulen ve bilgi bakimindan kit keismleri ateslemek sahte gecmis belgelere dayrak bunlari ayaklandirmaktir.

bunlar hayali yalan gercek disi kaileye alinmaz itligin en gercegidir...ne kaileye alinmali nede tartisilmali bunlar tartisildigi surece kendi yandas vatandasa dusmanliktan baska bir kar gecirmeyecektir ellerimize..

sonunda...inandigim din dunyada bir tek minare kalmayana dek yok olmadigi surece...turkiye hic bir (MERHABA) kelimesi telafuz edilmeyene dek asla yok olup parcalanmayacaktir..

asla turkiye cumhuriyeti ve milleti uzerinden hem ic hem dis oyun bitmeyecektir fitne fessatlik azalmayacaktir ve bu kisiler bu amac icin parasini,malini,canini,karisi,kizi, cocugunu alet edip sunacaktir en ince zaaflariniza...

allah kimsenin sehvet ve sevkini nefsini kucuk dusurmesin....iman devlet millet iradesi pazarliginda...

sen önce türkçeyi öğren 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3836 Toplam Mesaj: 18