folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiye'de Para Kazanmak Bu Kadar Kolay Mı?

Türkiye'de Para Kazanmak Bu Kadar Kolay Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essad
    essad's avatar
    Erkek

Takip...

Bu işsizlik doneminde  tamda aranan konu

İyimser insan, her felakette bir fırsat, kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Zamanında bok diye bir oyun yapmıştım.. kimse oynamadı.. isim önemli

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

@mkyb @my4

Teşekkür ederim.  Fakat WhatsApp, lichess, pinterest yada banka mobiller de boyle birsey yok.

Yani ne reklam ne program ici ucret istiyor.

İndirip kullaniyorsun.

Bir ürüne ücret ödemiyorsan ücret sen oluyorsun. Bu arada Whatsapp ilk çıktığında iPhone kullanıcılara ücretliydi. İlk sene ücretsiz sonrasında her sene için 1 dolar.

WhatsApp kisisel verileri caliyor o yuzden tamam. Ama lichess ?

Girip satranc oynuyorum benden zerre bir cikarlari yok adamlarin.

Ben 200 tl yatirip uygulamami yuklesem 10 milyon kiside indirse hic para kazanmadigim icin google benden yinede para  talep edecek mi

Yoksa para kazanirsam mi kesecek.

Birde yeni bir program reklam alayim dedigimde o reklamlari blogdaki gibi Google mi ayarliyor.

banka uygulamaları nın indirmeden para kazanma gayeleri yok zaten hesaba para atarak havale eft yaparak adamlara para kazandırıyoruz

whatsapp da verilerimizi satıyoruz

facebook ınstagramda uygulama içi reklam var

komple ücretsiz ve reklamda olmayan uygulamalar hayrat gibi düşün adam kendisi için yapmış koymuş 

uygulama içi reklamlar eğer reklak google dan geliyorsa adsense ayarlıyor ama sende müdehale edebiliyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    futurist bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

@mkyb @my4

Teşekkür ederim.  Fakat WhatsApp, lichess, pinterest yada banka mobiller de boyle birsey yok.

İndirip kullaniyorsun.

Bir ürüne ücret ödemiyorsan ücret sen oluyorsun. Bu arada Whatsapp ilk çıktığında iPhone kullanıcılara ücretliydi. İlk sene ücretsiz sonrasında her sene için 1 dolar.

Ben 200 tl yatirip uygulamami yuklesem 10 milyon kiside indirse hic para kazanmadigim icin google benden yinede para  talep edecek mi

Birde yeni bir program reklam alayim dedigimde o reklamlari blogdaki gibi Google mi ayarliyor.

google a lichess yazarsan görürsün : Lichess (/ˈlɛs/[4]) is an open-source Internet chess server run by a non-profit organization of the same name

dernekmiş, kar amacı gütmüyormuş. 

ayrıca şunu düşün, uygulama senden para almasa veya reklam göstermese bile milyonlarca insanlarda yüklü olması büyük bir güç. sırf bu gücü kullanarak bile kar elde edebilir. gidip yatırım alabilir, kredi alabilir, kendini çevirebilir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    yolbulucu bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

@mkyb @my4

İndirip kullaniyorsun.

google a lichess yazarsan görürsün : Lichess (/ˈlɛs/[4]) is an open-source Internet chess server run by a non-profit organization of the same name

dernekmiş, kar amacı gütmüyormuş. 

ayrıca şunu düşün, uygulama senden para almasa veya reklam göstermese bile milyonlarca insanlarda yüklü olması büyük bir güç. sırf bu gücü kullanarak bile kar elde edebilir. gidip yatırım alabilir, kredi alabilir, kendini çevirebilir

İşte aranan kan bulundu :) 

Çok tesekkur ederim. Para her zaman amac degil yani :)

https://m.youtube.com/watch?v=eM7fhgX_km0

www.youtube.com//eM7fhgX_km0" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen"

@panxer bilgin icin sanada cok tesekkur ederim. Kafamda  sekillendi

futurist tarafından 02/Haz/20 13:24 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam özel sektörü hariçci  bulunduğum yer doğrultusunda, bir çok farklı iş yapan insan tanıyorum. yani köfteci, sigortacı, lokanta, dürümcü, market , elektronik vb bir çok sektör ve yemin edebilirim ki bazen diyorum ki ben niye okuyorum, okumanın hiç değeri yok ki ülkede..

Burada bir dürümcünün günde 10k ciro yaptığını biliyorum, usta ve döner toptancısı, domates  vb masrafını çıkarınca cebine günlük 1250tl gibi bir para kalıyordu KAR olarak, gayet güzel arabası(2-3 tane), 3-4 katlı evi filan var. Türkçe cümle kuramaz, yunan anadoluya girse enişte diye boynuna sarılır, karaktersiz, beş para etmez bir adam, geçenlerde oğlu üniversite sınavına girecek muhabbeti aynen aktarıyorum aşşağıya ;

-Ya hiç sorma, oğlanda üniversite sınavına girecek ne gerek varsa.

+Nasıl gerek yok dayı?

-Ya ne olacak, üniversiteye gidecek bir kağıt parçası alacak eline ee ? neymiş üniversite okumakta yetmiyormuş yabancı dil öğrenecekmiş filan, dedim oğlum ne yapacaksın bunları yapınca, baba 3-4 binlirayla işe başlarım, ilerleyen zamanlarda o zaman da 8-10 seneymiş ( hahahahaha gülüyor ) eee oğlum dedim 8 sene sonra ne olacak, o zaman belki 8-10k alırım saf işte bu oğlan.

+Niye saf olsun abi :D

-Saf işte, 8-10k para için 4-5-6 yıl verilip onca şey yapılır mı, neymiş birde 4k ile işe başlayacakmış, aq ben 4k'yı 4 günde kazanıyorum, çocuğun hayaline bak, baktım kazanamadı hiç ikinci sene uğraştırmam, geçsin dükkanın başına.

+ :)))))

-----------------------------------------------

Bunun haricinde, öyle adamlar biliyorum ki hocam, bu ülkede okumanın, öyle yabancı dil bilmenin vb hiç bir esprisi yok, ha bunları bilmek para amaçlı değil, insan olmak, farklı bir ülkeye gidildiğinde onların dilini anlayabilmek, bir dil bir insan mantığı ve kişisel gelişim olarak sonuna kadar destekcisiyim, okumak, araştırmak, sürekli öğrenmek harika bir şey ve türkiye şartlarında güzel firmalar da çalışmayı sağlayabilir. Ama para kazanmak için yapılıyorsa yani tek amaç paraysa, gerçekten hiç bir bilgisi olmayan, hayatında kitap açmamış belkide konuşsanız ne kadar sığ diyeceğiniz, hatta halkın " seyyar satıcı " işte dediği insanlar, o linkedIn profilleri sükse yazılarla dolu, türkçe terim kullanmayan  insanlar gibi hatta belki onlardan da fazla para kazanıyor :) ( ortalama yazılımcı 6k kazanıyorsa, bir seyyar satıcının aylık geliri 10k rahat vardır )

+ olarak genelleme yapmak istemiyorum ama her şey para değil diyen insanlara maalesef pek inanmıyorum, yaşadığımız dünya da sağlığımıza kadar her şey para, parayı sevmeyen insanda tanımıyorum. O yüzden, yaa her şey para değil işinizi sevin vb edebiyat cümlelerine gülüp geçiyorum reis, onu diyen insana versinler bakalım 10k maaş alıyorken 5k, olsun her şey para değil ben işimi seviyorum diyecek mi :) bir dostum vardı, asla yapmam gerekirse hamallık yaparım yine de o teklifi kabul etmem dediği işte çok güzel para teklif ettiler 2. gün kabul etti sözleşme imzaladı :)

Kısa özet olarak geçeceksek ; türkiye de hafif cesareti olan, biraz girişken ve mantıklı hareket ediyorsan, doktordan çok kazanırsın.

+ olarak eğer türkiye de zenginseniz, dünyanın hiçbir ülkesinde yaşamayacağınız hayatı yaşarsınız, bu sözün derinliği şurdan geliyor, yurtdışında zenginde olsanız ( süper, hüper zengin olmadıktan sonra ) genel olarak vatandaşlarda sizle üç aşağı beş yukarı aynı yerlerde yemek yiyip, aynı şeyleri giyip, aynı evlerde yaşayabiliyor.Ama türkiye de zenginseniz, en kral mekanlarda en kral hizmeti alır, halk tarafından beş para etmez ciğeriniz bile olsa, karaktersiz yavşakta olsanız saygı ve hürmet görür, para ile beraber işlerinizi çözersiniz.

Şöyle de bir ayrım bırakayım ;

Onlarda zengin :

Bizde zengin ;

Bayağı bir resim eklenebileceği için uzatmak istemedim, malum inşaatcının belgesini izleyebilirsiniz, kadınlara bunlar benim balım, görgüsüzlük zevk veriyor dediği yerleri filan işte :)

Toplam Hit: 3516 Toplam Mesaj: 27
para play store