folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyede Site Deface Etmekten Ceza Alan Var Mı?

Türkiyede Site Deface Etmekten Ceza Alan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    spyMASter bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:
    Ertelenmiş cezası olan sayısız insan var.
    Birebir tanıdığım 15den fazla isim.

Sadece Defaceden Olduğuna eminmisin  ve neden erteleniyor  ki  cezaları

Yaş ile ilgili 18 yaşını geçtikten sonra böyle bir durum söz konusu değil .: ) ama öyle ama böyle para cezası olarak geri dönüyor.tanıdığım birkaç kişi var benimde en son hacko diye bir tanıdık tutuklanmıştı http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=44542,3&tarih=25.06.2006

Tama benimdediğim farklı senin arkadaşın kar aramacı sağlamak amacıyla bu iş yani masumane sadece deface değil adamın sitesinin ele geçirip satmaya kalkmış gelire lde etmeye çalışmış ben sadece deface etmekten bahsettim  hiçbir gelir elde etmeden sadece deface yada bir yan index den içeriğine hiç dokunmadan

http://www.hukuki.net/kanun/765.13.text.asp#link525

kanuna baktıımda kanunda defaceye suç görünmüyor defaceden kastımhiçbir sistemini bozmadan silmeden işleyişini engellemeden yan index atarsan ceza yok gibi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    spyMASter bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:
    Ertelenmiş cezası olan sayısız insan var.
    Birebir tanıdığım 15den fazla isim.

Sadece Defaceden Olduğuna eminmisin  ve neden erteleniyor  ki  cezaları

Yaş ile ilgili 18 yaşını geçtikten sonra böyle bir durum söz konusu değil .: ) ama öyle ama böyle para cezası olarak geri dönüyor.tanıdığım birkaç kişi var benimde en son hacko diye bir tanıdık tutuklanmıştı http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=44542,3&tarih=25.06.2006

Tama benimdediğim farklı senin arkadaşın kar aramacı sağlamak amacıyla bu iş yani masumane sadece deface değil adamın sitesinin ele geçirip satmaya kalkmış gelire lde etmeye çalışmış ben sadece deface etmekten bahsettim  hiçbir gelir elde etmeden sadece deface yada bir yan index den içeriğine hiç dokunmadan

http://www.hukuki.net/kanun/765.13.text.asp#link525

kanuna baktıımda kanunda defaceye suç görünmüyor defaceden kastımhiçbir sistemini bozmadan silmeden işleyişini engellemeden yan index atarsan ceza yok gibi

ama sistemime ftp me izinsiz girmen ceza almaya yeter yada kontrol panelime yetkisiz giriş yapman:)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    bir ark. savcıya rüşvet vererek çıktı aradan. devlet sitesine atmıştı sanırım

arkadaşın seni kandırmıştır büyük ihtimal. dediğin adam savcı trafik polisimi hocam. :) böyle saçma sapan bi olay için rüşvet olayına girermi kendi makamını göte atarmı. bu arada merak ettim eleman mevzuyu kaça kapattım dedi sana:)

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@fivestar

Ftp site girmediysen kurulu cms sistemindekibir açığı değerlendirdiysen  ftpsite grmediğine dair kanıtı olmaz benim ip adresimin serverde 21. porttan bağlantı kaydı olmaz ozaman

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    bir ark. savcıya rüşvet vererek çıktı aradan. devlet sitesine atmıştı sanırım

arkadaşın seni kandırmıştır büyük ihtimal. dediğin adam savcı trafik polisimi hocam. :) böyle saçma sapan bi olay için rüşvet olayına girermi kendi makamını göte atarmı. bu arada merak ettim eleman mevzuyu kaça kapattım dedi sana:)

----------------------------

yakın bi arkadaşım. yeme sözkonusu değil..

dava devam ediyor zaten sadece düşürüldü meblağı burdan vermeyeyim ama asgari maaşa yakın bi para verdi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    cumhuronat internethaberin sahibinin mailini hackleyip domaini üzerine geçirmişti.3-5 gün yatmıştı içeride sanırım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    cumhuronat internethaberin sahibinin mailini hackleyip domaini üzerine geçirmişti.3-5 gün yatmıştı içeride sanırım

ehehe şimdi de içerde pisikolojisi bozulmuş olcak ki.. hoccamlarla milletin soysoplarıyla uğraşıyo haa bide geçen tvde kaşık büyüküyodu :D :|

edit: onun olayda sanırım site sahibi ondan faydalanmak için geri almıştı davayı :D lastikli türkçemiz işte :D :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 18