Türkiyedeki Eğitim Sistemi Hakında Bilgi
-
Türkiyedeki eğitim sistemi hakkında bi ödevim var ama aklıma hiç bişey gelmiyoo sizce ne yazmalııyım....
-
elle tutulur bir yanı olmadığını fakat böyle dandik bir sistemi kendine kullanıp dünyaya imza atan şahsiyetlerin olduğunuz yz
-
aklına gelmiycek zaten araştıracaksın
-
türkiyede ki eğitim sistemi ama hangi kısmından bahsediyorsun hocam onu söyle birde ne seviyede bir ödev istiyorsun söyle sana hemen gerekli fikirleri vereyim hatta bu konuda benden bir dokun bin ah işit şeklinde harika demeçler bile alabilirsin... istesemde bir eğitim bilimci olarak ve babası milli eğitim müd. den emekli olan birisi olarak çok fazla öğretmen tanıdım dersane müdürü öğretmeni vs... ne istiyorsan sorabilirsin... hatta üniversitelerdeki sistemlerin hatalarından bile bahsedebilirim istersen...
-
danıştayın son kararıyla sistem çökmüştür.baştan kurmak için gerekli cd-dvd ler mevcut olmadığından Atamıza götürülerek tamir edilmesi gerekmektedir...
-
Basit ve öz bi şekilde olacak daha onun ingilizce tercümeside yapacağım için basit olsun yeter yıllık ödev için....
-
Danıştayın son kararıyla birlikte sistemin daha da kötü ye gitmesi engellenmiştir. içi boş bir sürü üni öğrencisim ve büyük dershane istihdamıda engellenmiştir ayrıca
-
Üniversitelerin eğitim fakültesi dergilerine bak webde her üninin arşivi vardır.sürüyle makale doludur.ordan yararlanabilirsin
-
hoca sen git kağıda Trkiyedeki eğitim sisteminin taa a.q de ama a.q deme açık açık uzun uzun yaz... en güzel tanım olur :)
eğitim sistemi denen bişe mi var hoca türkiyede :) ama konunu baltaladık kusura bakma
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sen git kağıda Trkiyedeki eğitim sisteminin taa a.q de ama a.q deme açık açık uzun uzun yaz... en güzel tanım olur :)
eğitim sistemi denen bişe mi var hoca türkiyede :) ama konunu baltaladık kusura bakma
-----------------------------önemli değill
-
yeri değil, konuyu da baltalamak istemiyorum ama danıştayın kararını eleştirenlere de aklım ermiyor, sen mezun olduğunda karşılaşacağın sistemi bile bile imam hatipe ya da meslek-teknik liseye kayıt oluyorsun, devlet sana ona uygun yatırım yapıyor hoca atıyor sana özel sen 4 sene sonra çıkıp ben avukat olacam ya da doktor olacam diyemezsin, o zaman anadolu-fen liselerinde okuyanlar bok yemeye mi girdi o okullara ? he ?? kim kimi zorla imam hatip lisesine yazdırıyor ki