folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Türkiyedeki Eğitim Sistemi Hakında Bilgi

Türkiyedeki Eğitim Sistemi Hakında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

Türkiyedeki eğitim sistemi hakkında bi ödevim var ama aklıma hiç bişey gelmiyoo sizce ne yazmalııyım....

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

elle tutulur bir yanı olmadığını fakat böyle dandik bir sistemi kendine kullanıp dünyaya imza atan şahsiyetlerin olduğunuz yz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

aklına gelmiycek zaten araştıracaksın

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

türkiyede ki eğitim sistemi ama hangi kısmından bahsediyorsun hocam onu söyle birde ne seviyede  bir ödev istiyorsun söyle sana hemen gerekli fikirleri vereyim hatta bu konuda benden bir dokun bin ah işit şeklinde harika demeçler bile alabilirsin... istesemde bir eğitim bilimci olarak ve babası milli eğitim müd. den emekli olan birisi olarak çok fazla öğretmen tanıdım dersane müdürü öğretmeni vs... ne istiyorsan sorabilirsin... hatta üniversitelerdeki sistemlerin hatalarından bile bahsedebilirim istersen...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

danıştayın son kararıyla sistem çökmüştür.baştan kurmak için gerekli cd-dvd ler mevcut olmadığından Atamıza götürülerek tamir edilmesi gerekmektedir...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

Basit ve öz bi şekilde olacak daha onun ingilizce tercümeside yapacağım için basit olsun yeter yıllık ödev için....

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Danıştayın son kararıyla birlikte sistemin daha da kötü ye gitmesi engellenmiştir. içi boş bir sürü üni öğrencisim ve büyük dershane istihdamıda engellenmiştir ayrıca

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Üniversitelerin eğitim fakültesi dergilerine bak webde her üninin arşivi vardır.sürüyle makale doludur.ordan yararlanabilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hoca sen git kağıda Trkiyedeki eğitim sisteminin taa a.q de ama a.q deme açık açık uzun uzun yaz...  en güzel tanım olur :)

eğitim sistemi denen bişe mi var hoca türkiyede :) ama konunu baltaladık kusura bakma

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sen git kağıda Trkiyedeki eğitim sisteminin taa a.q de ama a.q deme açık açık uzun uzun yaz...  en güzel tanım olur :)

eğitim sistemi denen bişe mi var hoca türkiyede :) ama konunu baltaladık kusura bakma

-----------------------------

önemli değill

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

yeri değil, konuyu da baltalamak istemiyorum ama danıştayın kararını eleştirenlere de aklım ermiyor, sen mezun olduğunda karşılaşacağın sistemi bile bile imam hatipe ya da meslek-teknik liseye kayıt oluyorsun, devlet sana ona uygun yatırım yapıyor hoca atıyor sana özel sen 4 sene sonra çıkıp ben avukat olacam ya da doktor olacam diyemezsin, o zaman anadolu-fen liselerinde okuyanlar bok yemeye mi girdi o okullara ? he ?? kim kimi zorla imam hatip lisesine yazdırıyor ki

http://kocaer.me
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 12