Türkiyedeki En İyi 10 Üniversite
-
Nakamura buraya gideceksin --->
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü .:GYTE:.
Mekatroniğin Türkiye'deki yeri burası
Japonyaya da birlikte gideriz.
-
Rektörün de incili kaftan giyinmiş
•Tanıtım CD'si(Flash)
•NTV-Doğru Tercih Programı (223.06.2006)
•Tanıtım Filmi(mpeg)
-
özel gideceğim diyorsan sabancıya git derim adamlar sayılsal bölümleri doğa bilimleri diye almışlar ilk sene ortak dersleri görüyorsun sonra ne istiyosan okuysun ona göre ders alıyorsun ayrıca ikinci dal olarak başka bir bölümü götürebilirsin ama burslusu puanları çok yüksek geçen sene en son türkiye 199. girmiş
-
sabancıya gittim ben 2 defa.. her yer porsche.. porsche ferrarin varsa git derim.. ayrıca kampüsü hiç de güzel değil. ilgi çekecek hiç bişeyy yok. acayip uzak ve itilmiş bir yerde. çamurun bokun içinde..
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Özeller dahilen nasıl bi sıralama olur fikrii olanlar?
sokarım özel okuluna ya :D 7tepey gdenlerı goruoruz hepsı bablarının paralaryla okuo zerre zekaları yok .ahh ben marmara üniversitesi ıletısım fakultesi ne güzel olur be ( :
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
Özeller dahilen nasıl bi sıralama olur fikrii olanlar?
sokarım özel okuluna ya :D 7tepey gdenlerı goruoruz hepsı bablarının paralaryla okuo zerre zekaları yok .ahh ben marmara üniversitesi ıletısım fakultesi ne güzel olur be ( :
-----------------------------Aramızda özel üniversiteye gidip de çok zeki olan arkadaşlar var. Olaylara o kısımlarından bakarsan, ÖSS bir zeka testi değildir. Çalışan, ezberleyen kazanır. Zeka ile alakası olmayan bir sınav. O yüzden direkt damga vurmayalım. en yüksek yerleri de kazananlar mutlaka ki zeki değillerdir. Aralarında muhakkak zekisi de vardır ama çoğunluğu çalışmasının ürününü alır.
-
aklı basında olan calısır
-
gfb_soldier bunu yazdı:
aklı basında olan calısır
burslu düşünüyorum ben para verip okumam üniyi...mekatronik burslu bahçeşehir uğurdaydım orda biraz şevke geldim bahçeşehir fln iyi gaz verdiler ama hiç okuyan(mekatronik-bahçeşehir)birine denk gelip fikir alamadım.LYcra bu arada pm ye bakar mısın lütfen -
karadeniz teknik üniversitesi yok burda bende ktü de hatrı sayılır üniversitelerden nede olsa Teknik üniversite !!!
-
1- Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)
İnş. buraya gidicem... Endüstriyel Elektronıc