folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye’Deki İlk Apple Store Bugün Açıldı

Türkiye’Deki İlk Apple Store Bugün Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bir defasında denk geldim. AVM kapanmaya yakındı. Ertesi gün sabah 8'de Teknosa turuncu indirim başlayacaktı. Avm de çalışıyordum o sıralar. Neyse ben mesai bitmeden önce bir sigara içeyim diye çıktım dışarı. Saat 9 buçuk civarıydı işte. O saatte yaklaşık 50-60 kişilik bir kalabalık vardı. Herkes oturmuş bir şey bekliyor gibi. Neyse gittim sordum merakıma yenik düşüp neyi bekliyorsunuz diye. Teknosa'nın turuncu indirimini bekliyorlarmış.

Hatta civar şehirlerden bile gelenler varmış. Bayağı şaşırıp bi güzel sövmüştüm içimden bekleyen kalabalığa. Ertesi gün telefonun saatinin azizliğine uğradım ve normalde 9buçukta iş yerinde olmam gerekirken 8buçukta Avm önündeydim. O kalabalık sırayı görünce gözlerime inanamadım. Üstelik avmden çıkanlar yangından mal kaçırır gibi koştura koştura gidiyorlardı araçlarına satın aldıkları eşyaları bırakmaya.

Yani bu Apple Store 'ın önünde bu denli kuyruk olması beni pek şaşırtmadı.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 3726 Toplam Mesaj: 22