Türkiyedeki Savaş
-
israil 2 asker için lübnanın altını üstüne getirdi..hergün şehit veriyoruz bu gün 8 şehit verdik bizim üstteki yöneticiler ne yapıyor..Hepsinin Allah belasını versin..içimde öle bir öfke varki durduramıyorum kendimi..
-
ARKADAŞLAR kandil dagına operasyon yapmakta bişiy yok yaparsınız butu n pkk lıları da öldürürsünüz adam bir bok olmaz neden mi çünkü arkadaşalr onların yerine başları gelir onları öldürürsünüz başkalarm gelir onları öldürürsünüz başkaları gelir öldürmekle bitse idi şimdiye kadar çoktan biterdi.
ayrımcılık yapmayacak kürt türk ayırmadan içimize almalıyız ve hepsini sevmeliyiz bizim tarafımıza geçmeliyiz kürt kardeşlerimizi o itin köpeğin eline bırakıyoruz adamlar cahil saf hemen gidiyor dağa deli olcam ya onlarda bizim insanmız onlara DAĞA GÖTÜRMEDEN BİZ ELLERİNDEN TUTUP VATANINDA TUTMALIYIZ.dağa gittikten sonra dönüş yokda ondan. -
bu böyle gitmez...hergün gencecik aslanlarimiz it sürüleri yüzünden can veriyor. bu isi kökünden bitirmenin zamani geldi'de geciyor bile...ben böyle düzenin....^^
allah rahmet eylesin :'( -
sende mossatdan eğitim alsan sende 10 mehmetçik dewirebilirsin
-
c
-
ben sirnakta askerlik yapan biriyle konustum aynen soyle dedi amerikan helikopterleri geliyor ve daga gida malzeme filan atiyorlar daha sonra gidiyorlar ve ardindan kamyonlarla pkk lilar gelim mallari alip gidiyorlar helikopterleri vurma emrimiz var ama menzile girmiyorlar dedi menzile girseler vuracagiz ama girmiyorlar dedi pkk lilari goruyorlar ama etes etmiyorlar
ve cokdaha sey anlatti -
evet..tamemen katiliyorum..dediklerin dogru..dagda jandarma ile teftis yapiliyor..bir bakıyorsun kocaman bir televizyon kolisi icinde yiyecekler..gidalar..yün coraplar..yanında ivir zivirlar..icecekler..
soguk kista korunmalari icin giysiler...eldivenler..kazaklar..ne ararsan var a.q..birde bunlarin hepsi yepyeni daha kullanilmamis..alinmayi bekliyo..ulen dagin basinda kim alcak bunlari..200 metre daha aciliyosun..bi bakıyosun aynı koliden bir tane daha..500 metre gidiyosun bir tane daha..iste böyle ayakta kaliyo bu hiyarlar dagda..ahanda asil bomba simdi geliyor..bu söylediklerim nerde biliyomusunuz? aydin taraflarinda egenin göbeginde dag basindaki köylerde oluyo..demek sadece doguda olmuyomus...bu dediklerim yine 6 sene önce filan oluyodu..hala daha öyledir tahminim...ne olcak be iclerinden ikisini indiriyolar sehire alin gelin gidalarini sunu bunu..zaten bunlar öyle kalabalıkta dolasmiyolar...en fazla 10 adam beraberler...sonra 2 kilometre engebe sonra bir 10 adam daha...yani kisacaaa eskiya bunlar a.q..
amerika yardim ediyo falan bir amerika olsa gene iyi..israil..lübnan..suriye..ürdün...hatta iran(zamaninda cok yakalandi) ehh daha ne diyim ya.. -
mossaddan aldıı eğitimle alakallı değil aslında. pusu kurmalarıyla alakalı. tabi eğitimle de alakası var.. ama sadece yeni gelmiş erler vuruluor.
kimse 4 turk askerinin bir köy dolusu pkklıyı yok ettiini unutmasın -
Arkadaşlar benim düşünceme göre ilk önce bu adi insanların (PKK) temizlenmesi tamamen siyasete dayalı.Eğer şu siyaset araya girmeseydi şu ana kadar çoktan 3. dünya savaşı çıkardı.Ama az kaldı yani 3.dünya savaşının çıkması uzak değil.Allahım sadece müslümanları,garibanları,masumları korusun.Allah yardımcımız olsun...
Toplam Hit: 2673 Toplam Mesaj: 20