Türkiye‘Den Note 3 Alanlar
-
Note 2 kullanicisiyim ayni donemde s3 alan arkadasin telefonunda soyulma yipranma olmusken benimki ilk gunku gibi ne soyulma var nede yipranma kullanmlami alakali malzeme kalitesiyleme ilgili bilemem
-
oksijen bunu yazdı
Note 2 kullanicisiyim ayni donemde s3 alan arkadasin telefonunda soyulma yipranma olmusken benimki ilk gunku gibi ne soyulma var nede yipranma kullanmlami alakali malzeme kalitesiyleme ilgili bilemem
malzeme kalitesi hocam
-
iki ürün de birebir nerdeyse aynı fakat farklı bantlardan çıkıyorlar. biri 3g varyantı diğeri lte aradaki fark o. boyası şusu busu kullanım ile alakalı. yan sanayi çakmıyorlar kimseye için rahat olsun. hepsi aynı samsung fabrikalarında üretiliyor.
-
tagext bunu yazdı
iki ürün de birebir nerdeyse aynı fakat farklı bantlardan çıkıyorlar. biri 3g varyantı diğeri lte aradaki fark o. boyası şusu busu kullanım ile alakalı. yan sanayi çakmıyorlar kimseye için rahat olsun. hepsi aynı samsung fabrikalarında üretiliyor.
Note model telefonum yok ama benim bile içim rahatladı .d
-
dilim dondugunce anlatmaya çalışayım. bence arada fark yok bayagi araştırdım. avea dan alma benimki. antutu yaptım bugün 29000 tu yanlış hatirlamiyorsam . 4k video hikaye hocam 1080 p de beş dk video çekiyorum 200 mb oluyor 4 katını düşünsene bi kapatır kullanmaz bile. fiyat farkı kalktı gibi yurtiçi yurt dışı note 3 aralarında 600 euro 1850 tl civarı yapıyor. ram olarak sd 800 max 2.3 gb veriyor ex 2.66 veriyor tabi minimum gereksinimleri de sd 800 en boş halde 900 civarı ex işlemci 1.200 civarında. izlediğim testlerde sd 800 un pil ömrü bir nebze daha kısa sürüyor % 3-4 fark var. benchmark sonuçlarında da arada onemsenmeyecek kadar az fark vardı. Akıllı kılıf mutlaka alsın çok hoş duruyor. şu anda 87 uygulama ve oyun yüklü telde Most wanted construct 14 vb gibi oyunlar bi kere bile donmadi oyunlarda. Arada uygulamalardan launcher dan kaynaklı donmalar oluyor onlarda yok denecek kadar az. şarjı ise 22 ile 30 saat arasında değişiyor. hiç elinden dusurmezse 17 saati rahat çıkarır ki bir gün demek nerdeyse. ben diye bahsettigim ex işlemci bu arada. yine de bi araştır yanlış bilgilendirmek istemem ama bence böyle ürünleri garantili almak her an muhattap bulmak en iyisi. şimdiden hayırlı olsun sorun olursa cevaplarım seve seve tekrar
-
PanxeR bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hocam 2 tanesini yan yana eline almadan anlaşılmıyor ne yazıkki , normalini kullanmamış kişinin zaten fark etmesi mümkün degil.
dediğim gibi telefonun hangi işlemciyi kullandıgını ve 4k video çekip çekemediğini kontrol ettin mi garantimi ?
ayrıca s3 de dediğim gibi turkcell in verdiği 2 cihaz da kolpaydı note serisinde böyle birşey varmı yokmu emin olmam lazım.
zaten alırken arkadaşla birlikte gideceğim mağazaya ama duruma göre önlem alalım.
note 3 serisi 3 e ayrılıyor sanırım türkiye dekiler n9000 işlemcisi düşük olan global ise 9005 qualcom 800 kullanıyor
Samsung Galaxy Note 3 N9000 with 3G connectivity
Samsung Galaxy Note 3 N9002 with dual SIM card support
Samsung Galaxy Note 3 N9005 with 3G & LTE connectivitydediklerini fırsatım olursa deneceğim müdür
buradan yada pm ile yazarım 4k yı filandenecem
işlemciyedee ayarlardan bakacağım değilmi ?
-
N9000 var bende trden alinma
33322 puan geldi antutudan.
Gayet memnunum.
-
beyler yurtdışından gelecek bir arkadaşım var, eleman gelirken getirebilir diye, amazon & ebay'den note 3 araştırayım dedim.
n9000'ler n9000Q'lar 9002'ler 9005 9006'lar SM-N900T ler falan.. latest versiyon yazmalar.
la dedim bi telefonun ne kadar varyasyonu varmış.
bir saattir ingilizce yorumlara bakıyorum, biri demiş amerikada çalışır yurtdışında sıkıntılı, diğeri demiş bataryası az gider falan.
biri küfretmiş biri sevmiş. konuya baktım hepten kafam karıştı. beynimin ırzına geçildi.
sonuç olarak araştırmaktan vazgeçtim, benim bu işin uzmanı olmama gerek yok, hazır bilgiye konmak kadar güzeli de yok :)
genel itibariyle türkiye'de kullanacağım, nadiren yurtdışına çıkarım. anlayan biri bana diyebilir mi, neye dikkat etmek lazım, hangisini almak lazım.?
-
HSDPA destekli olanı alacaksın.
-
Panxer hacim ...
Simdi ben N9005 alicam , sikinti yok dimi bunda?
((Yurtdisi , 4 cigdem cekirdek olan model))