Türkiye‘Den Note 3 Alanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Note 2 kullanicisiyim ayni donemde s3 alan arkadasin telefonunda soyulma yipranma olmusken benimki ilk gunku gibi ne soyulma var nede yipranma kullanmlami alakali malzeme kalitesiyleme ilgili bilemem

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı

Note 2 kullanicisiyim ayni donemde s3 alan arkadasin telefonunda soyulma yipranma olmusken benimki ilk gunku gibi ne soyulma var nede yipranma kullanmlami alakali malzeme kalitesiyleme ilgili bilemem

malzeme kalitesi hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

iki ürün de birebir nerdeyse aynı fakat farklı bantlardan çıkıyorlar. biri 3g varyantı diğeri lte aradaki fark o. boyası şusu busu kullanım ile alakalı. yan sanayi çakmıyorlar kimseye için rahat olsun. hepsi aynı samsung fabrikalarında üretiliyor.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı

iki ürün de birebir nerdeyse aynı fakat farklı bantlardan çıkıyorlar. biri 3g varyantı diğeri lte aradaki fark o. boyası şusu busu kullanım ile alakalı. yan sanayi çakmıyorlar kimseye için rahat olsun. hepsi aynı samsung fabrikalarında üretiliyor.

Note model telefonum yok ama benim bile içim rahatladı .d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    dilim dondugunce anlatmaya çalışayım. bence arada fark yok bayagi araştırdım. avea dan alma benimki. antutu yaptım bugün 29000 tu yanlış hatirlamiyorsam . 4k video hikaye hocam 1080 p de beş dk video çekiyorum 200 mb oluyor 4 katını düşünsene bi kapatır kullanmaz bile. fiyat farkı kalktı gibi yurtiçi yurt dışı note 3 aralarında 600 euro 1850 tl civarı yapıyor. ram olarak sd 800 max 2.3 gb veriyor ex 2.66 veriyor tabi minimum gereksinimleri de sd 800 en boş halde 900 civarı ex işlemci 1.200 civarında. izlediğim testlerde sd 800 un pil ömrü bir nebze daha kısa sürüyor % 3-4 fark var. benchmark sonuçlarında da arada onemsenmeyecek kadar az fark vardı. Akıllı kılıf mutlaka alsın çok hoş duruyor. şu anda 87 uygulama ve oyun yüklü telde Most wanted construct 14 vb gibi oyunlar bi kere bile donmadi oyunlarda. Arada uygulamalardan launcher dan kaynaklı donmalar oluyor onlarda yok denecek kadar az. şarjı ise 22 ile 30 saat arasında değişiyor. hiç elinden dusurmezse 17 saati rahat çıkarır ki bir gün demek nerdeyse. ben diye bahsettigim ex işlemci bu arada. yine de bi araştır yanlış bilgilendirmek istemem ama bence böyle ürünleri garantili almak her an muhattap bulmak en iyisi. şimdiden hayırlı olsun sorun olursa cevaplarım seve seve tekrar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

hocam 2 tanesini yan yana eline almadan anlaşılmıyor ne yazıkki , normalini kullanmamış kişinin zaten fark etmesi mümkün degil.

dediğim gibi telefonun hangi işlemciyi kullandıgını ve 4k video çekip çekemediğini kontrol ettin mi garantimi ?

ayrıca s3 de dediğim gibi turkcell in verdiği 2 cihaz da kolpaydı note serisinde böyle birşey varmı yokmu emin olmam lazım. 

zaten alırken arkadaşla birlikte gideceğim mağazaya ama duruma göre önlem alalım.

note 3 serisi 3 e ayrılıyor sanırım türkiye dekiler n9000 işlemcisi düşük olan global ise 9005 qualcom 800 kullanıyor

Samsung Galaxy Note 3 N9000 with 3G connectivity
    Samsung Galaxy Note 3 N9002 with dual SIM card support
    Samsung Galaxy Note 3 N9005 with 3G & LTE connectivity

dediklerini fırsatım olursa deneceğim müdür

buradan yada pm ile yazarım 4k yı filandenecem

işlemciyedee ayarlardan bakacağım değilmi ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

N9000 var bende trden alinma

33322 puan geldi antutudan.

Gayet memnunum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

beyler yurtdışından gelecek bir arkadaşım var, eleman gelirken getirebilir diye, amazon & ebay'den note 3 araştırayım dedim.

n9000'ler n9000Q'lar 9002'ler 9005 9006'lar SM-N900T ler falan.. latest versiyon yazmalar.

la dedim bi telefonun ne kadar varyasyonu varmış.

bir saattir ingilizce yorumlara bakıyorum, biri demiş amerikada çalışır yurtdışında sıkıntılı, diğeri demiş bataryası az gider falan.

biri küfretmiş biri sevmiş. konuya baktım hepten kafam karıştı. beynimin ırzına geçildi.

sonuç olarak araştırmaktan vazgeçtim, benim bu işin uzmanı olmama gerek yok, hazır bilgiye konmak kadar güzeli de yok :)

genel itibariyle türkiye'de kullanacağım, nadiren yurtdışına çıkarım. anlayan biri bana diyebilir mi, neye dikkat etmek lazım, hangisini almak lazım.?

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

HSDPA destekli olanı alacaksın.

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Panxer hacim ...

Simdi ben N9005 alicam , sikinti yok dimi bunda?

((Yurtdisi , 4 cigdem cekirdek olan model))

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 3653 Toplam Mesaj: 31