folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyem Macaristanı Yendi :) 3-0

Türkiyem Macaristanı Yendi :) 3-0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

maçın gollerini izleyemedim teravideydim. son 15 dk izleyebildim ancak.  ve son 90+4 de hamitin kaleye çekmesi ve kalecinin topunu içeri sokması sevindirdi beni :) ramazanın ilk günü iyide oldu :)

hacilar maç izlerken tırnaklarını yiyen :))) ayakları titreyen oluyormu türkiyemizin ? son 15 dk zaten idman maçı gibiydi pas vererek bitti  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    kardes maçın 70 dk icraat yok macerıstandan bır oyuncu kırmızı kart gordu durum bızım lehımze oluştu sonrasındada goller geldı evet son dakıkada hatta uzatmadaatılan gol çok güzeldiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    :)))))))))))))))))))))))))))

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

ikinci yarıdan sonra iyi futbol ortaya koyduk ve kazandık .maçı hakkettimizi düşünüyorum zaten.güzel maçtı 3-0 lık net bi skorla bitirdik maçı.artık önümüzde ki maçlara bakıcaz.. teşk kolay gelsin :)...

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw maçın bitmesini mi bekliyodun konu açmak için a.q :D ne fırsatçısın a.q :D daha 1 dakka oldu maç biteli :D

güzel yendik ( zayıf rakipti bea ) 

zayıf dediğin rakip son dünya şampiyonuna 3 attı geçen hafta.

ayrıca kadroya bi baktım hakan şükür yok dedim oh mk sonunda :D

oynamasın hic sevmiom artık herifi.

dünya da bu yasa gelipte milli takımda oynayan bi o vardır heralde.

isterse 4 diil 14 gol atsın bi macta gereksiz bi adam.

futbolu hobi olarak oynayan adamların(maltalılar) icinden hava topu alamadıktan sora ise yaramas.

herkese hayırlı uğurlu olsun yunanistan macı da berabere bitti sansımıza yolumuz acık olsun.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DUMANYAK_beDO
    DUMANYAK_beDO's avatar
    Erkek
    2.yarıdan sora açıldık yaa..iiydik ama ..strateji maçıydı zaten..inşallah devamı gelir. (:  (bu arada ilk mesajım )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:

yaw maçın bitmesini mi bekliyodun konu açmak için a.q :D ne fırsatçısın a.q :D daha 1 dakka oldu maç biteli :D

güzel yendik ( zayıf rakipti bea )

iiki beklemiş yoksa 2-0 yazar göt olurdu :D.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    yaa adamlar 10 kişi kaldıktan sonra dağıldılar zaten ama o poisyonda kırmızı kart görmese de gol yapsaydı asıl o zaman görürdük şamatayı tutuşucaktı bizimkiler. hamitin vurduğu zaten evlere şenlik hamit iyi alıştı kaleci hatalarından gol atmaya nerde kek var hemen avlıyo :)) helal olsun walla ne diyek.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

takımda tek eksik denizdi çok üzüldüm oynatmamış die :D :D

he bide hakan abimiz yoktu rakib defans 1 kişi eksik oynadı :D:d 

kgd
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

İlk maçta fenerbahçeli hiçbir oyuncu oynamadı ve forvette H. Şükür vardı şimdiki maçta 1 fenerbahçeli oynuyor ve hakan şükür yok

bakın 3-0 lık bi fark ortaya kondu demekki fb'li olmassa olmaz ve h.şükür emekli olması lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

İlk maçta fenerbahçeli hiçbir oyuncu oynamadı ve forvette H. Şükür vardı şimdiki maçta 1 fenerbahçeli oynuyor ve hakan şükür yok

bakın 3-0 lık bi fark ortaya kondu demekki fb'li olmassa olmaz ve h.şükür emekli olması lazım

oo çok doğru tespit.. eğer aurelio olmasaydı adam kaleciyle karşı karşıya kalamıcaktı kırmızı kart göremicekti sonra oyundan atılmıcaktı.bu bizim işimize yaramıyacaktı. aurelio olmasaydı tuncay orta açamıcaktı gelişine güsel gökhan topa yükselip kafa vuruşu yapıp gol atamıcaktı.      iyiki fenerli bi oyuncu varmışta kazandık helal olsun valla .. :)

şaka maka bu kadar bencil de olunmaz :)..he aurelio güsel oynadı ama konuyu buraya bağlaman çok saçma ve yanlış

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
Toplam Hit: 2034 Toplam Mesaj: 17