Türkiyem Macaristanı Yendi :) 3-0
-
maçın gollerini izleyemedim teravideydim. son 15 dk izleyebildim ancak. ve son 90+4 de hamitin kaleye çekmesi ve kalecinin topunu içeri sokması sevindirdi beni :) ramazanın ilk günü iyide oldu :)
hacilar maç izlerken tırnaklarını yiyen :))) ayakları titreyen oluyormu türkiyemizin ? son 15 dk zaten idman maçı gibiydi pas vererek bitti
-
kardes maçın 70 dk icraat yok macerıstandan bır oyuncu kırmızı kart gordu durum bızım lehımze oluştu sonrasındada goller geldı evet son dakıkada hatta uzatmadaatılan gol çok güzeldiii
-
:)))))))))))))))))))))))))))
-
ikinci yarıdan sonra iyi futbol ortaya koyduk ve kazandık .maçı hakkettimizi düşünüyorum zaten.güzel maçtı 3-0 lık net bi skorla bitirdik maçı.artık önümüzde ki maçlara bakıcaz.. teşk kolay gelsin :)...
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------yaw maçın bitmesini mi bekliyodun konu açmak için a.q :D ne fırsatçısın a.q :D daha 1 dakka oldu maç biteli :D
güzel yendik ( zayıf rakipti bea )
-----------------------------zayıf dediğin rakip son dünya şampiyonuna 3 attı geçen hafta.
ayrıca kadroya bi baktım hakan şükür yok dedim oh mk sonunda :D
oynamasın hic sevmiom artık herifi.
dünya da bu yasa gelipte milli takımda oynayan bi o vardır heralde.
isterse 4 diil 14 gol atsın bi macta gereksiz bi adam.
futbolu hobi olarak oynayan adamların(maltalılar) icinden hava topu alamadıktan sora ise yaramas.
herkese hayırlı uğurlu olsun yunanistan macı da berabere bitti sansımıza yolumuz acık olsun.
-
2.yarıdan sora açıldık yaa..iiydik ama ..strateji maçıydı zaten..inşallah devamı gelir. (: (bu arada ilk mesajım )
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------yaw maçın bitmesini mi bekliyodun konu açmak için a.q :D ne fırsatçısın a.q :D daha 1 dakka oldu maç biteli :D
güzel yendik ( zayıf rakipti bea )
-----------------------------
iiki beklemiş yoksa 2-0 yazar göt olurdu :D.
-
yaa adamlar 10 kişi kaldıktan sonra dağıldılar zaten ama o poisyonda kırmızı kart görmese de gol yapsaydı asıl o zaman görürdük şamatayı tutuşucaktı bizimkiler. hamitin vurduğu zaten evlere şenlik hamit iyi alıştı kaleci hatalarından gol atmaya nerde kek var hemen avlıyo :)) helal olsun walla ne diyek.
-
takımda tek eksik denizdi çok üzüldüm oynatmamış die :D :D
he bide hakan abimiz yoktu rakib defans 1 kişi eksik oynadı :D:d
-
İlk maçta fenerbahçeli hiçbir oyuncu oynamadı ve forvette H. Şükür vardı şimdiki maçta 1 fenerbahçeli oynuyor ve hakan şükür yok
bakın 3-0 lık bi fark ortaya kondu demekki fb'li olmassa olmaz ve h.şükür emekli olması lazım
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------İlk maçta fenerbahçeli hiçbir oyuncu oynamadı ve forvette H. Şükür vardı şimdiki maçta 1 fenerbahçeli oynuyor ve hakan şükür yok
bakın 3-0 lık bi fark ortaya kondu demekki fb'li olmassa olmaz ve h.şükür emekli olması lazım
-----------------------------
oo çok doğru tespit.. eğer aurelio olmasaydı adam kaleciyle karşı karşıya kalamıcaktı kırmızı kart göremicekti sonra oyundan atılmıcaktı.bu bizim işimize yaramıyacaktı. aurelio olmasaydı tuncay orta açamıcaktı gelişine güsel gökhan topa yükselip kafa vuruşu yapıp gol atamıcaktı. iyiki fenerli bi oyuncu varmışta kazandık helal olsun valla .. :)şaka maka bu kadar bencil de olunmaz :)..he aurelio güsel oynadı ama konuyu buraya bağlaman çok saçma ve yanlış