folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyenin Bor Madenleri Ve Amerika Hakkındaki İddia



Türkiyenin Bor Madenleri Ve Amerika Hakkındaki İddia

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    1)bak jackal kardeşim vatanını o kadar çok seviyorsan koy sermayayi kur bir tane bor işletmesi de göüryüm seni o zaman elinden öperim vatana millete faydan oldu diye yok eğer açamıyorsan paran yoksa susta adam sansınlar banada ezik muhabeti yapma.
    2)bak kardeşim tabiki biz işletelim bir sürü iş alanında kullanılıyor mithiş para var bu borda ama işletecek paramız yok.O zaman şuan için kimseyi eleştirmemiz hata olur.Şuan başa kim gelirse gelsin.Hİç biri bor madeni için işletme açamaz parası yok çünkü AMERİKAYA DA VERMEYELİM.SANKİ BEN SİZE AMERİKAYA MI VERELİM DEDİM ALLAHIM YA BEN ÖLE BİŞİY DEMEDİM BİLE SİZ KENDİ KAFANIZA göre edebiyat yapmısınız.
    3)herşey çıkıyor YOK EFENDİM BİZDE BOR VAR BOR VAR BİZİM BAŞTAKİ SALAKLAR İŞLETMİYOR.BU ZAMANA KAAR ECEVİTİ DE GELDİ DEMİRELDE GELDİ ERBAKAN DA GELDİ ÇİLLER DE GELDİ HERKES GELDİ KİM BORU İŞLETTİ İMKAN OLSA İŞLETECEKLER İNANIN BAK.

    PARA YOK İMKAN YOK BOR İŞİ PARAMIZ OLUNCA OLUR ANCAK.
    not:PARTİ MARTİ TUTMAM MİLİYETÇİYİM O KADAR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    elinde 100 lira edecek seyi sen 1 liraya is görsün diye bir düsüncen mantigin varsa sana kalsin mit. cok sacma bir düsünce bence.. sadece bor da degil TORYUMU da var bunun. acin bakin bmw.de ye! adamlar thor la calisan arabayi 2 sene once yaptilar. dünya rezervlerinin bor yüzdesinden daha fazlasi bizde.
    noluyo NOLUYO bora olanin aynisi thor a da oluyor. senin düsüncenden akillilarda 100 e gitmiyor e 1 e gitsin bari..
    COK YANLIS COK..
    100 lük mali is görecek diye emperyalit bi serefsize 1 e satacagima laym borla WC yapar icine s.... bin kat daha hayirli a.q.!

    choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    tamam güzel konusuyorsun haklısında ham olarak botu biz ne yapabilirizki?
    tmm satmayalım ne yapalım söle de bizde bilelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    beyler bunu unutmayın şu an bor işlemek çok pahalı olabilir ama şimdiden tesisleri yavaş yavaş kurmak en mantıklısı bence.Çünkü amerika da şu an kendi topraklarındaki petrolü çıkarmıyor,sebebi ise ileride dünya genelinde petrol sıkıntısı yaşandığında kendisi bundan etkilenmeyecek.Bizde şu an aynı politikayı uyguluyoruz(petrol konusunda) ama bizimki amerikanınki gibi düşünmekten değil salaklığımızdan,beceriksizliğimizden,petrolü çıkaracak altyapımız olmadığından...ama bunun ilerde yararımı olur yoksa herkes üstümüze saldırırda zararımı olur bilmiyorum.Fakat bizim madenlerimize sahip çıkmamız gerekiyor.

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    arkadasin verdigi cevap yeterli mi mit?
    ***********************************************
    ayrica amerikanin ETİ BANKI neden satin alip özellestirme yapmaya calistiklarini anlatmama gerek varmi BİLMİYORUM!!! nekadar bilgilisin bu konuda
    ***************************************************

    bu arada, hani mailler dönüyor yada sundan su kulaktan kulaga geziyor ya su soyle BİLİNÇLİ olmak lazim felan. kaciniz bor madeni önünde eylem yapacak kadar emperyalist serefsizlere karsi pankart acmaya meyilli yazayim suraya sunu. 50 kisiyi asarsa gidelim..? kaciniz var?!

    choosing my confessions...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceSur
    ceSur's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    birader bu bor muhabbeti cok önceden war bir internet cafede qördüm ( buradaki ) adam flash haLinde hazırLamı$tı... ZonguLdak'mı öyLe bir yer sanırım Ama TURKİYE'de ! Bu Bor'un aLt yapı iLqiLi ßir projeLeri warmı$....onLarı fiLan koymusLar hea satmayıp nemi yapaLım ? ufacık işLetsek o dahi KAR'dır UnutmayIn qeLecekteki En büyük zenqinLik Bor oLacaktır....qöz qöre qöre baskaLarını kaLkındırmanın ne anLamı war ? hea JacKaL ben qeLirim her türLÜ:)

    ßunLar ßenim GhOLgemi Gorse HayaLet Diye kOrKar...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek
    Oldu Anam Kullanmasını Bılmediğimız Herşeyı O piçin çocuklarınamı devredelım satalım.yok böyle bır mantık

    imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    pingattack senin bu dedigin bu kadar kolay mi ya? Devlet bu kadar mi basiretsiz, burasi kongo cumhuriyeti mi? bu tarz haberlerin arkasinda baska sebepler olur her zaman..

    internette devamli su tarz seyler dolasir: "falan banka terör örgütüne yardim etti, kartlarinizi iptal edin", "falan sirket Türkiye'yi avrupada kötüledi, mallarini almayin".. akli olan bunlarin nerelerden türedigini anlar, aklini biraz calistirmayan bunlara inanir, bunlari yaratan rakip firmalar da amacina ulasir :)

    kim bilir etibank'in özellestirilmesi kimlerin isine gelmiyor da bizim yurtseverligimizi sömürüyorlar.. vallahi biz bu bor madenini amerika yüzünden degil de isletemedigimiz bu saf kafalar yüzünden isletemiyoruz..

    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Dişi
    zamanın birinde bir ülke varmış bu ülkenin insanlarının açlıktan nefesi kokuyormuş artık açlık ölümleri ve yağmalamalar başlamış ülkenin yöneticileri endişe içerisinde vatanlarının yok olmasını izliyorlarmış insanlara iş vermek istiyorlarmış ama iş makinesi alacak bile paraları yokmuş.sonra bir gün yöneticilerden birinin aklına bir fikir gelmiş.fikir şuymuş işini yaptıracak olan dünya şirketleriyle anlaşma yapıp iş makinalarını karşılamaları karşılığında dünyanın hiç bir yerinde yapılamayacak kadar ucuz işçiliğe işlerini yapmak ve bu adam bütün dünyada şirketleriyle görüşmüş ve zamanla bu ülkeye bütün dünya iş yaptırmaya başlamış ve ülke kalkınmaya başlamış artık değil işsiz,çalıştıracak eleman bulamadıkları için aile planlaması konferans ları vererek vatandaşlarını çoğalmaya teşvik etmeye başlamışlar.Şu anda kullandığımız ne varsa %95 inin arkasında bu ülkenin üretimi olduğunu görüyoruz bu ülkeyi biraz araştırmacı ruha sahip herkes tahmin etmiştir evet bu ülke Taiwan.peki şimdi bir soru sormak istiyorum insanlarımızın aç bilaç ortalıkta dsolaşması mı iyi yoksa kendilerini geçindirecek kadar para kazanıp bir yandan da ülkelerini kalkındırmaları mı daha iyi??eğer işsiz insanlarımız için bu yöntem uygulanırsa hem onların karnı doyar hem ülke kalkınır hemde yapılması çok maliyetli dediğiniz o bor madeni işletmeleri kurulur sadece insanlarımız az emekle çok para kazanmaya değilde biraz daha fazla emekle geçinebilecek para kazanmaya teşvik edilmeli tabandan başlanırsa hem güçlenen ülkenin hem de güçlenen insanımızın değeri bilinir.unutmayalım ki zamanında amerika da yoktu.

    bu vatan bizimdir bizim kalacak!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    kardeşim bor madenleri bir çoğu bizim özelsektörde bir vagonunu 200$ a satıyoz ne kadar ucuz dimi :D ama öyle gendim bizzat bor medeninde çalışan işçilerle görüştüm :D

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6241 Toplam Mesaj: 30