Türkiye"Nin Çöküşü Karanlığın Başlangıcıdır
-
Bu kanıya nerden varıyoruz,şöyle bir düşündüğünüz zaman,Müslüman ülkeleri saydığımızda sayılar az,bu azlığıda göz ardı edebiliriz fakat bir gerçekte var ki;Müslüman ülkeler (birkaçı hariç) fakir ve teknoloji bakımından Batıya ayak uyduramamış geri kalmış ülkelerdir.Müslüman ülkeler arasında avrupada jeopolitik konumu itibariyle tabiri caizse söz hakkı tanınan bir Türkiye var..Irak zaten bitme aşamasında,Afganistan deseniz iç karışıklıklar aldı başını gidiyor,Pakistan'a baktığımızda Pezevenk müşerref kimin uşaı olduğu belli..Suudi arabistanın şuan başındaki kişi Abd yanlısı,kısacası batı ülkeleri için birçok müslüman ülke kolay lokma,nedeni müslümanların onlara baş eğmeleri değil yanlış anlamayın,tek neden Teknoloji...İnsan hakları çercevesinde insanlığa ve inançlara saygı duyduğunu ifade eden bu ülkeler ise Müslüman düşmanıdır.Nedeni açıktır;zamanında az haçlı ordusunu gömmedik toprağa..O yüzden şöyle bir hayal edin Türkiye olmasaydı diğer müslüman ülkelere,batı ülkelerinin etkileri ne olurdu...Bence gayet açık adamda teknoloji yok ki petrol bulsa nasıl çıkarsın mecbur,batıdan yararlanmaya...Sanırım Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır dostlar...
-
--------
Pezevenk müşerref kimin uşaı olduğu belli..
--------
Müşerrefin kimin yanlısı olduğu belli yazarak çok yanlış yapmışsın.Benazir Butto ile karıştırdın sanırım :) müşerref abdci falan değildir hocam nerden çıkardın anlamadım.Türk kara kuvvetlerinde eğitim almıştır.Pakistanı askeri anlamda özellikle çok geliştirmiştir,bugün dünyada Türklerin en çok saygı gördüğü ülkelerden biridir pakistan ve buna da müşerrefin katkısı büyüktür. -
AntiOksidan bunu yazdı:
-------------------------------------
Pezevenk müşerref kimin uşaı olduğu belli..
--------
Müşerrefin kimin yanlısı olduğu belli yazarak çok yanlış yapmışsın.Benazir Butto ile karıştırdın sanırım :) müşerref abdci falan değildir hocam nerden çıkardın anlamadım.Türk kara kuvvetlerinde eğitim almıştır.Pakistanı askeri anlamda özellikle çok geliştirmiştir,bugün dünyada Türklerin en çok saygı gördüğü ülkelerden biridir pakistan ve buna da müşerrefin katkısı büyüktür.
-----------------------------
Buttodan kastın onu kötü olduğuysa.Şöyle bir düşün istersen,sen ta türkiyeden buttonun kötü olduğunu veya birilerinin yanlısı olduğunu öğrenebilecek kadar araştırmacıysan sence pakistandaki buttonun öldügünde okadar arkasında destek çıkanlar bunun farkında değilmiydi?Bugun türkiyedeki bir karışıklıkta kimin iyi kimin kötü olduğunu bir pakistandaki değil önce sen ben biliriz...
Müşerrefe Gelince : "bir pakistanlının ağzından: "evlad-ı bush" AntiOksidan ok...
_________________________________________________________________________________________________Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------insan-hayvan ayrımı tamam
kadın-erkek tamam
müslüman-hristiyan yahudi vs. ne saçma bi ayrımdır
insanları dinleriyle ayırmak
sen sadece Müslümanlamı muhattap oluyosun?
ancak bu kadar düşünebilirsin işte
Sen önce ne için yaratıldığını ögren..!Karıya kıza git diye yaratılmadı insanlık,bazı şeylerin kısıtlanıcak korkusunamı bu şiddet bu celal? Benim inançlara saygım yok değil.Burdaki amaç;bir insanlıga saygının olmayacagıdır ok önce iyi oku..Bugun insan ölmesini istemeyen Müslüman kesimdir hristiyan değil o kadar düşünseler,önce o kadar insanı öldürmezler,bir japonyaya atom bombası atmazlar insanlar o kadar değerli onların gözünde..Edebiyat çalış Tavsiye.. -
hadi iran, arabistanı anlarım da Türkiye müslüman bir ülke değil. kaldı ki Türkiye kendi işini kendi göremiyo ki diğer halkının çoğunluğu müslüman olan ülkelerin geleceğini düşünsün. bizim petrolümüz var da biz çıkarıp adam gibi işleyebiliyo muyuz? global dünyada din ölçekli savaşlar mazide kaldı. enerji kaynaklarına ve ekonomik kaynaklara sahip olma ülkelerin varlığının kanıtıdır dolayısıyla bi karanlık başlayacaksa çoktan başlamıştır.. müslüman diye tabir ettiğin ülkeler müslümanlığı gerçek anlamda yaşıyorlar mıdır.. sorular uzar kardeşim
-
Olm boş boş konuşma ya.
-
god bunu yazdı:
hadi iran, arabistanı anlarım da Türkiye müslüman bir ülke değil.-----------------------------
Kafa mı buluyon??? kavramları karıştırdın herhalde...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
hadi iran, arabistanı anlarım da Türkiye müslüman bir ülke değil.-----------------------------
-----------------------------kaynaklarımız farklı sanırım hocam. benim kaynağım anayasa
-
tbtmad bunu yazdı:
Olm boş boş konuşma ya.
? Zorla görüşmü belirtmeni istedik ?
Asıl boş şey senin burda yazdığın.Bir insanın ölmesi hoşunamı gidiyor?E tabi başına gelmeyince insan bilmez ki..Birisi ölmüş,ülke elden gitmiş sanane sen hayatını yaşıyorsunya şimdi gerisine ne olursa olsun.Tabiri caizse:Geri kafalı sıfatı yakışıyor..Birde zarf yapıştırırdım ama neyse :P -
god bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------kaynaklarımız farklı sanırım hocam. benim kaynağım anayasa
-----------------------------Halkın yüzde doksan dokuzu müslüman olan bir ülke müslüman değil yani senin tanımına göre.
Kastın sanırım şeriatla yönetmek. Şeriatla yönetilen ülke müslüman ülke demek değildir ya da sen böyle adlandırıyorsan da bir sey demiyorum.
Aynı şeyden bahsediyoruz sanırım da kelimeleri farklı anlamlarda kullanıyoruz.
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
tbtmad bunu yazdı:
Olm boş boş konuşma ya.
? Zorla görüşmü belirtmeni istedik ?
Asıl boş şey senin burda yazdığın.Bir insanın ölmesi hoşunamı gidiyor?E tabi başına gelmeyince insan bilmez ki..Birisi ölmüş,ülke elden gitmiş sanane sen hayatını yaşıyorsunya şimdi gerisine ne olursa olsun.Tabiri caizse:Geri kafalı sıfatı yakışıyor..Birde zarf yapıştırırdım ama neyse :P
Senin öznen vamrı ki zarf arıyosun ?Türkiyeye birşey olmadıgı sürece istediğin devlet istedigin olsun tnn.
-
kavga etmeden dövüşün, kan gölüne dönmesin topic
einstein ın da dediği gibi
"3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı kılıç kalkanla yapılacak"
foxxly in de dediği gibi;
bugün olacak savaşların dinle ilgisi yok, 1. dünya savaşı ile aynı sebep :
"ham madde ve pazar arayışı."