folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Türkiye’Nin Dördüncü GSM Operatörü Geliyor



Türkiye’Nin Dördüncü GSM Operatörü Geliyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmak ve Turkcell, Turk Telekom, Vodafone gibi devlerle yarışmak için kolları sıvadı.

     

    NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü oldu.

    Ülkemizde faaliyet gösteren Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone gibi operatörlere bir yenisi daha ekleniyor. Gelen bilgilere göre Ankara merkezli NETGSM, söz konusu alanda faaliyet göstermek için çalışmalara başlamış durumda. İşte ayrıntılar…

     

    NETGSM, dördüncü operatör olmak için kolları sıvadı

    BTK‘dan 2009’da aldığı haberleşme altyapı lisanslarıyla ülkemizde hizmet veren NETGSM, yakın bir zamanda Türkiye’nin dördüncü GSM operatörü olarak hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı. Bunun için bir diğer yerli şirket Turkcell ile ortak çalışan firma, 2022’nin Mart ayına kadar kendi altyapılarını hazır edeceklerini açıkladı.

     

    NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSN operatörü oldu.

    Aldıkları lisans doğrultusunda “0510 22X XXXX” hizmet vermeye hazırlanan NETGSM, dev operatörler ile doğrudan rekabet içerisinde olacak. Yapılan açıklamaya göre, sadece baz istasyonlarında bir ortaklık içerisinde olan şirket, kalan her konu için kendi altyapısını kullanacak.

     

    Katma değere sahip kampanyalar ile fark yaratmaya hazır olduklarını belirten NETGSM, böylelikle rekabetçi fiyat politikalarına sahip olacaklarının da sinyalini verdi. Mevcut Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone kullanıcılarının NETGSM‘e ne kadar ilgi göstereceği ise şu an için merak konusu.

     

    NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSN operatörü oldu.

    Türkiye’deki operatörlerin pazar payı ne kadar?

    BTK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’de 82 milyon 128 bin 104 adet GSM abonesi mevcut. Bunlardan en baskın olanı yüzde 40.7 ile Turkcell olurken, ikinci sırada ise yüzde 31.1 ile Vodafone geliyor. Üçüncü sırada ise yüzde 28.2 pazar payı bulunan Türk Telekom var.

     

    Bu veriler doğrultusunda NETGSM nasıl bir strateji kullanacak bilinmiyor. Yine de sınırlı sayıda şirketin hizmet verebildiği bu alanda rekabete girebilmek bile başlı başına bir başarı olarak kabul ediliyor. Şirketin hizmet fiyatlarının ne olacağı ise ne yazık ki gizemini koruyor.

     

     

     

    ben ilk avea zamanından beri kullanıyorum çünkü en uygunuydu. şuan bile BİMcell kullanıyorum oda bi çarşıya çıksam pttcell daha uygundu galiba pttcell'e geçecektim. madem 4. operatör geliyor ilk zamanlar illaki fiyatı uygun olur. bana göre; 100 dakika 1000 sms 1gb internet bana yeter. buna en yakın BİMcell'de 750dk 750sms 4gb 28 küsür bişeydi ben direk 100 lira yüklettim 3 ay rahatım.

    bu yeni operatör benzer bir tarifeyi 20 lira civarı yapsında anında BİMcell'imizi bile satarım (:


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    turkcell alt yapısını kullanacak deniyordu

     

    netgsm kalitedir


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2015
    Erkek

    Bu adamların her yıl haberi çıkıyor ama sonuç çıkmıyor

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Bekleyelim mi ne zaman tarifeler yayınlanırki


    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2015
    Erkek

    Bende beklemedeyim çıkınca geçicem.

     
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    Çıkınca ben de geçerim :)


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Ya bunlar 10 senedir piyasaya giriyoruz deyip duruyor. GSM operatörü kurmak Türkiye'de imkansız gibi bir şey artık. Hem coğrafya olarak sıkıntılıyız. Her tarafta dağ, tepe, çukur var. Hemde paramız değersiz. Tüm baz istasyonu ekipmanları döviz ile alınıyor. Müşteriden TL alıyorlar. 

    Şuan bunların yaptıkları Bimcell stayla. Turkcell altyapısında aramalarda sorun olmaz ama internet hızında Turkcell kesin hız sınırı koyar. Turkcell, kira parası alıp Vodafone ve Telekom'a kiraladığı baz istasyonlarında bile hızı sınırlıyor. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    şirketlerde kullandığımız en iyi firma buydu. işini de iyi yapıyor, desteği de iyiydi. umarım tarifeleri de güzel olur da geçer kullanırız. nasılsa hepsi aynı bokun laciverti oldu.


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bimcell'in bir tık üstü olacakmış. Bimcell'e mesala numara taşıyınca Bimcell tarifesine geçtiniz diye SMS gelir. Bunlar sadece Turkcell baz istasyonlarını kullanacakmış. Türknet'in YAPA altyapısını düşünün. 

    E-Devlet üstünde 0510'lu sallama bir numarayı sorgulayınca NetGSM diye sonuç veriyor. Bimcell'de vs Türk Telekom yazıyor. Ayrıca numarayı aramayı deneyin NetGSM'e kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır anonsu yapılıyor.

    Adamlar arkaplanda sağlam çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Bakalım rekabet iyidir. Konuşma paketleri zaten sikimde değil. Yüksek kotalı interneti ucuza sunarlarsa çok abone toplarlar. Hatta hız sınırı olan kotasız internet verseler daha iyi.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bu arada NetGSM ismi yerine NetCep veya NetCell tercih edilse daha güzel olurmuş. NetGSM isiminin telaffuzu zor. Gerçi NetCell'de Turkcell'i ve Bimcell, PttCell gibi sanal operatörleri andırıyor oda olmaz.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo

    Zamanında 850 numara almıştım bireysele satılırken çok kaliteli bir firma

Toplam Hit: 2356 Toplam Mesaj: 17
dördüncü gsm operatörü