Türkiyenin En Büyük E-Kitap Arşivi Hiçbiryerde Bulamadıklarınız
-
eyvallah hocam güzel paylaşım
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
e-kitapları rahat okuyabileceğimiz bir teknoloji(aynı zamanda makul fiyat) olsa keşke ya
-----------------------------war kardesim intenette arastir e-book die cihazlar var eger gormediysen turkiyede yoksa sana postaliyim 150 lirala 1000 lira arasinda bi cihaz (bu fiyatlarin arasinda farkli urunler mevcut) aliyosun icine kitabini yukluosun okuyosun :D
http://rozetka.com.ua/e-books/c80023/sort=cheap/ ahanda buyur buda linki googleden turkceye cevir bak steye
onlardan haberim var da okadar kitap sevdalısı değilim :D -
Yahu bu konudaki linkte cidden kitap yokmu yoksa sadece benmi göremiyorum? "Empty directory" :F
-
Hocam çok güzel paylaşım da toplu yaparken tek tek olanı silmeseydin keşke ya
-
wasd bunu yazdı:
Yahu bu konudaki linkte cidden kitap yokmu yoksa sadece benmi göremiyorum? "Empty directory" :F
-----------------------------4 - 5 mesajda link güncellendi
-
Sağol spermman :) elinde toplu çizgiroman arşivi varsa yükleyebilirmisin? nette bölük pörçük var,ben toplu arıyorum :/
-
wasd bunu yazdı:
Sağol spermman :) elinde toplu çizgiroman arşivi varsa yükleyebilirmisin? nette bölük pörçük var,ben toplu arıyorum :/
-----------------------------en yakın sürede uplarım :d
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------en yakın sürede uplarım :d
-----------------------------sen upla ben gb gb indiririm :F
-
wupload a yükleseydin keşke.. :] teşekkürler hocam :]
-
Ben de hesap paylaşayım indirmek isteyenlere faydam olsun.
User: leemondo Pass: anfield1 User: racket01 Pass: badboy07 User: calisa Pass: hobbyy User: chiongster81 Pass: mulan79
Son hesabı denedim çalışıyor hatta kendim indiriyorum ama diğerlerini bilmiyorum.