Türkiye´Nin En Eski Hack Gruplarini Hatirliyalim...
-
SpyGrup.Org bir efsanedir. Kapanana kadar her alanında görev yaptım.
-
cehennem.com
cigicigi.com
sanaldarbe.com
ben bu siteleri ilk tanidim sonra..
ayyildiz.org a takıldım
google den forum açıkları bularak Admin login ile siteye abuk subuk yazilar kodlar ile govde gosterisi yapardik.
derken rütbem olmuştu cok sevinmiştim derken site kapandi bir ara..
sonrasi smsbomber magduru olmusstum arkadaşa sordum program nedir denyo launch demişti ve indirmiştim sitenin adresini yaziyordum vs.
bi baktim internet explorer sayfam tahribat.com olmuş ogun bugundur takılıyorum..
bi uye olamamıştım..
konulara bakardim biriside imzasina mail adresi yazmazmi yaa tek tek uyelere bakardim imzasina mail adresi yazarmi diye derken oyle misafir olarak takılıp dokumanlari incelerdim ozamanlar tahribat herkesin dilindeydi bir ara hatirladigim kadari ile savsak ile dusmandi tahribat oraya dalıyordu falan :)
neyse kisacasi sanal da kisa donemlik hack merakini atlattim burada takılı kaldım :)
-
Hackerbox.us, hackerboyz.com elemanlari sufraci ve satanist-imam tarafindan kurulmustu.
Prens-arsima ve chenator da jawnax diye biyeri kurmuslardi hatirladigim kadariyla.
Cyber-warrior.net domaini sanalkorsan.net adminlerinden skull daydi o reglemisti ve doktoraya hediye etmisti para almadan.
-
ahmetdeniz.org
sanaldarbe.com
netkabus.com
bendede bunların isimleri var :)
-
mavideniz.com die bişi vardı galba o agaya hep küfür ederdiler :)
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
Lise caglarımdaydım ozamanlar alayını cidden heykır amcalar sanardım.. bir çoğuyla yuz yuze gorustum html bilgisi olmayan kodlamadan anlamayan hazır program dısında hiç bişey bilmeyen bir çoğu.. msn e eklerdik brbirimizi hack grupları toplantıları olurdu ülkeyi kurtarmak için (mesela) arnavutluktaki hayvan barınagı sitesi heklerdik sitede 15 dakka indeximiz gorununce tüm arnavutluk tr den korkcak sanardık.. aah aah ne gunlerdi tabi ben okadarda mal değildim azcık maldım :) hack mack işleri hikaye gencler. çin abd nin uydularına saldırdı belli bir süre goruntusunu durdurdu allah bilir o aralar naptı.. bizdeki hekır gruplarına bak sitede onbası yuz bası falan var asdasdasd paylasımın için allah yanında olsun binbasım amin. bizde ancak sitelere ping atalım.. her neyse eskileri yad ettim güzel konu
-----------------------------vay mına koduğummmm :D
-
ronop u benden başka hatırlayan yok galiba :)
-
-
irem26 bunu yazdı:
youtube
Yanlıs konuya attın herhalde :D:D:D -
irem26 bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=it1h6tya-KI
-----------------------------enteresannn :)