Türkiye"Nin En Popüler Çifti (Meriç,Ahuuuu)
-
Benimm sinirlerim hat safhaya çıkıyor..Bunları görünce.Sinirden gülüyorum.Fenalık geliyor hele ahuuu aşkım diye bağırıyorya mağmaya gidip geliyorum.
BEn izlerken utanıyorum.O meriç denen lavuğu hiç utanma yokmu bunlarda.Bir insanın kişiliğinin 0 olmasına en büyük örnek bu meriç sanırım.Daha da yazarımda birazda size bırakayım.
Bu iki Şahsiyet hakkında sizin düşünceleriniz neler?? -
bence top aydını o orostopolos ahuyi bide o mallık abidesi meriçi öldürtelim kiralık kait tutupu herşey temzilerinir resmen fake olduğu belli sinirlerim zıplıyo görünce ah keşke elimden gelsede atv yi heyklesemde indexte ana bacı kaysam onlara ama işte...
bide bunlar program başına 30 000 ytl alıolarmış die rivayet olurudu bi yerde... -
aga bırak ya ikisinin ismi başlığın kirlenmesine yetio kuşum aydın denilen topun programında her sabah gördüğümde tv yi kırıp parçalmak geçio içimden sinrlendim bak yine ..:P
-
ben bu gibi şahsiyetsizlerin bulunduğu programlar prim yapmasın reytingi artmasın die ne izliyorum nede çevremde izletiyorum... işin aslı izleyenede acıyorum için için... gerçi herkesin kendi zevki ama bi insan zamanını böyle çirkef inasanların programlarını izleyerek harcamazki!! Bunları izleyeceğimize ya faydalı şeyler izleyelim yada daha yararlı şeylere yönelim.. O zaman toplum olarak hem ekonomik yönden kalkınırız hemde genel ahlak seviyemiz ayaklar altında gezmez....
-
zaten tv ,insanların acizliğinden yararlanan şakravan yarışmalar,mamun sunucularla dolu ,medya maymunlarının diğer adıda magazin bunların yüzünden tv den soğdum vallah
-
evet büyük anket
meriç ve ahu tuğbanın sonu ne olur
a.evlenirler
b.ayrılırlar
c.allah belalarını versin... -
Bizim insanlarımızda akıl mantık yok işte diyorum ki kim ahu izlesin kim pazar keyfini izlesin kim oruspuluk yapıyor onu dinlesıin.
Hepsinin a.q ahu da oteki ipneyida yağlı .... oturtmak gerekir -
hacı çok komikler ak bizim eve de alcam bunlardan birer tane
-
hepsi senaryo, ve yaptıkları şey oyunculuk. işin acı yanı türk halkı gercek sanıyor.
-
adam şnav çekerken ahu ahu diye çekiyo :D bende çok severim programı :D aydın için izliyorum muhahaha
-
onlar kim?
Toplam Hit: 4587 Toplam Mesaj: 30