folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Türkiye'nin İlk Online İletişim Yazılımı

Türkiye'nin İlk Online İletişim Yazılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

millet skype a kayıyordu her ne kadar bazı basit özelliklerinin olmaması (inadına koymamışlar sanki ) insanı kanser etsede en iyi msn alternatifiydi (özellikle diğer işletim sistemlerinde)

ama microsoft satın aldı ondan da bi cacık olmaz artık

yani internet ile yeni tanışmış insanlar facebook kullanabilir o sadece yazı göndermeye yarıyor amaç iletişimse adam gibi programlar şart.

Aslında ben şeyi bekliyordum, ücretsiz aramaları, yada düşük aramaları.MEsela Türkcell ile anlaşacaktı adam pat dakikasını indircekti.türkcell onu kullanacaktı falan filan.

Yani gelecekte eminim telefon konuşmaları ücretsiz olacak.Çünkü internet ücretsiz olmaya dğru gidiyor.E internetin olduğu yerde ucuza arayacağız.Hani şey varya, şimdi dakikası 30 kuruşa arama net üstünden falan o tarz

skype ta öyle birşey vardı o iş ederdi.Görüntülü konuşma falan filan süper.Fakat facebook, microsoft gibi şirketler çakal.Hele microsoft'un şirket kısmına hayranım.Adamlar pazarı elinde tutuyor ediyor yapıyor wndowsu kullandırttırıyor.

Aynı mantıkla, adamlar skype'ı aldı.Yahudilerin yaptığı gibi.Yahudiler aynı işi yapan adam varsa, 1 sene boyunca o adamın zararına olacak fiyattan satıyor.Yahudi birliği falan destekler birbirini herhalde (yada sermayeleri iyi) daha sonra adamın fabrikası ya batıyor, yada diyor ki ben alayım.E adam bakıyor batacak ; satıyor.Hem kendisi hemde rakip firma onun oluyor.

2 pazarada hükmediyor (ucuz ve pahallı mesela).

herkez bilinçli kullanıcı olsa telefonunu wifi olan yerlerde ücretsiz arama için kullansa çok ta güzel olur böylede olacak zaten telefon şirketleri farklı şeylere yönetldi bakınız 

turkcell super online fiber internet

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

boşverin hocam bu tip şeyleri konuşmaya gerek bile yok.

biz çok geriyiz biz otuz bokuz yok çakması olmuş bok atmaya yer arıyo millet

bişiler araştırılmadan geliştirilmeden nasıl mükemmelleşicek bunu konuşan yok

eğer ki bu programda bir tane bile ekstra bi özellik varsa msn de olmayan bu benim için farklılıktır yeniliktir.

bu yüzden destek verilmeli ki daha güzellerini yapsın elemanlar.

beğenmeyenlerde çıksın gitsin konudan yok ben hala boş boğazlık yapıcam diyosanızda kullanmazsınız olur biter bu kadar basit ?

sen ben mükemmelini yaparım diyosan buyur yap ilk ayakta alkışlayan ben olurum bunu bil. ama yapamıyosanda sus çekil kenara ki adamlar yol alsın

nedir yeni kullandığı özellikler ? radyo için severek kullandığım bi program var
    alışveriş için kullandığım siteler var  
    bişiler yapıyorsan eleştiriye de hazır olacaksın baştan savma yapmamaya özen göstericeksin , iyi yapılan işe saygı gösteririm yapılanı 1 e 1 kopyalamaya degil.

hocam bu adam bu programı parayla mı satıyor ?

kalkıpta dünyada ilk biz mi yaptık diyor bu tarz bir programı

sen bir gösteriye gidersin gösteri rezildir para verdiğin şeyi eleştirirsin. ama ücretsiz bir programa bu kadar sert çıkışmak neden ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

indirdim kurdum hotmail yada live yada benzeri Adreslerle oturum acamiyorsun.. kisaca onyuzu bok gibi .. Delete ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

edison ampulu icat ettiğinde gunumuzdeki gibi şak diye yanıyrdu zaten dimi yada ilk telefonda wifi wardı neyse yazmıyorum daha sanki devlet yada ozel sektr argeye destek werdi de adamlar maaş alıp beleş serverlarla çalıştı.

neyse yazmiyorum daha takılın boyle

hocam iyide, 80 watt tasarruflu ampül varken, edison ampülü çıkartmış gibi olmuş olay.Yenilik yok, görsellik yok farklı bir olay yok.Bak mesela ;

Bilgisayar aynı bilgisayar, işlemler aynı fakat görselliğe bak, farklılaştırmış adamlar ;

http://www.youtube.com/watch?v=0wLGWc3y22w

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:

hocam bu adam bu programı parayla mı satıyor ?

kalkıpta dünyada ilk biz mi yaptık diyor bu tarz bir programı

sen bir gösteriye gidersin gösteri rezildir para verdiğin şeyi eleştirirsin. ama ücretsiz bir programa bu kadar sert çıkışmak neden ?

----------------------------

açık kaynaklı yapsalarmış bari hocam.Açık kaynaklı, ücretsiz ve işini iyi yapan pidgin, emesene falan var mesela (amsn var) ..

Sorun nerde ?

Şunu soralım , ben emesene, pidgin, kopete, amsn, livemessenger , gtalk varken neden bunu kullanayım ? Bu sorunun cevabını bulduğumuz an tamamdır.

--

ayrıca yukarda Türk malı niye böyle yapıyorsunuz diyen arkadaşlar var ; Pardus'u duydu mu acaba ? Hadi bu boktan , pardus on numara, windows'tan falan çok daha tatlı.Hadi oyun bağımlısısınız tammadır.Güvenliğiniz, performans ve Tübitak'a destek için PArdus'u neden kurmuyorsunuz ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

eğer ki bu programda bir tane bile ekstra bi özellik varsa msn de olmayan bu benim için farklılıktır yeniliktir.

beğenmeyenlerde çıksın gitsin konudan yok ben hala boş boğazlık yapıcam diyosanızda kullanmazsınız olur biter bu kadar basit ?

sen ben mükemmelini yaparım diyosan buyur yap ilk ayakta alkışlayan ben olurum bunu bil. ama yapamıyosanda sus çekil kenara ki adamlar yol alsın

nedir yeni kullandığı özellikler ? radyo için severek kullandığım bi program var
    bişiler yapıyorsan eleştiriye de hazır olacaksın baştan savma yapmamaya özen göstericeksin , iyi yapılan işe saygı gösteririm yapılanı 1 e 1 kopyalamaya degil.

siz eleştiri yapmıyosunuz ki siz direk bok atıyosunuz. üretken olmak pozitif eleştiri yapmaktır sizinki gibi itin götüne sokmak değil.

banane senin kullandığın radyo programından vs.. ?

adam hepsini tek pro altında toplamış ve çokta güzel olmuş

bırakıcaksınız bu işleri. eleştirmeye adam çok üretken olun, olamıyosanız bile destekçi olun ki sizin bahsettiğiniz mükemmellikte şeyler çıksın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

siz eleştiri yapmıyosunuz ki siz direk bok atıyosunuz. üretken olmak pozitif eleştiri yapmaktır sizinki gibi itin götüne sokmak değil.

bırakıcaksınız bu işleri. eleştirmeye adam çok üretken olun, olamıyosanız bile destekçi olun ki sizin bahsettiğiniz mükemmellikte şeyler çıksın

doğru şeylerin destekçisiyim ben bu çöpün degil , bak pardus kullanmadım halde (debian ve mint daha çok seviyorum ) böyle güzel birşeyi sonuna kadar destekliyorum

gelişsin güzelleşsin  atıyorum gnome gelsin mesela istediğim gibi olsun bende kullanayım

fakat bu mesajlaşma yazılımı soldan başlayıp sağda bitecek bişi degil , herifler türk diye destekleyecek degilim iyisini yapsınlar desteklemezsem adam degilim hak etsin önce. sabah chip te bu haberi okurken merak ettim ilk domaini gördüm yok böyle apaçilik , sora logoyu sonra programın giriş ekranını gördüm doğan görünümlü şahin , şahin görünümlü doğan o hesap işte bunların yaptıkları tebrik edilecek bişi yok. daha da ısrar etme hocam sende biliyorsun iyi olmadını sadece gaza geldin arkasında duruyorsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

buzulun scriptinden bile daha iğrenç.

yapiyosanız da  azıcık özgün olun mk logoyu niye çalıyonuz.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

recobaba bunu yazdı:

edison ampulu icat ettiğinde gunumuzdeki gibi şak diye yanıyrdu zaten dimi yada ilk telefonda wifi wardı neyse yazmıyorum daha sanki devlet yada ozel sektr argeye destek werdi de adamlar maaş alıp beleş serverlarla çalıştı.

neyse yazmiyorum daha takılın boyle

ondan şikayet ediyoruz ya ztn

yeni bir şey bulsunlar ama bok olsun o sorun değil, çalmışlar ama ondan da beter yapmışlar...

biraz hayal gücü yahu

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

doğru şeylerin destekçisiyim ben bu çöpün degil , bak pardus kullanmadım halde (debian ve mint daha çok seviyorum ) böyle güzel birşeyi sonuna kadar destekliyorum

gelişsin güzelleşsin  atıyorum gnome gelsin mesela istediğim gibi olsun bende kullanayım

fakat bu mesajlaşma yazılımı soldan başlayıp sağda bitecek bişi degil , herifler türk diye destekleyecek degilim iyisini yapsınlar desteklemezsem adam degilim hak etsin önce. sabah chip te bu haberi okurken merak ettim ilk domaini gördüm yok böyle apaçilik , sora logoyu sonra programın giriş ekranını gördüm doğan görünümlü şahin , şahin görünümlü doğan o hesap işte bunların yaptıkları tebrik edilecek bişi yok. daha da ısrar etme hocam sende biliyorsun iyi olmadını sadece gaza geldin arkasında duruyorsun

niye gaza geliyim ?? adamlar baştan sona kodlamış koymuş ortaya ?? daha ne ?

doğan görünümlü şahin olsa kime ne ?

ona bakarsan skype,msn,icq,mail ru agent hepsinde aynı özellikler var sesli görüşme yazışma vs.. ? hangisi çöp o zaman ?

yok şusu aynıymış yok busu aynıtmış bırakın beyler logoymuş görüntüymüş otmuş bokmuş değişir bunlar önemli olan kodlama kısmı.

siz destek verin ki büyük firmalarda destek versin belki sponsor belki bünyesine almak.

artık şu küçük düşünüp bok atma huyundan vazgeçin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

niye gaza geliyim ?? adamlar baştan sona kodlamış koymuş ortaya ?? daha ne ?

doğan görünümlü şahin olsa kime ne ?

ona bakarsan skype,msn,icq,mail ru agent hepsinde aynı özellikler var sesli görüşme yazışma vs.. ? hangisi çöp o zaman ?

yok şusu aynıymış yok busu aynıtmış bırakın beyler logoymuş görüntüymüş otmuş bokmuş değişir bunlar önemli olan kodlama kısmı.

siz destek verin ki büyük firmalarda destek versin belki sponsor belki bünyesine almak.

artık şu küçük düşünüp bok atma huyundan vazgeçin.

bu kadar insan boktan diye kıcımızdan uyduruyoruz dimi hocam ? sana diyorum Kaliteli birşey yapsalar zaten hepimiz destek veririz , skype kuruldunda neydi şimdi ne ama iyi başladılar bir kaç kişi hiç bir yerden alıntı yapmadan başladılar  şuanda en iyi  sesli ve görüntülü konferans programı skype dır onlarında bazı sorunları var eposta verip birde insanların smile eklemesini sağlasa çok daha iyi olacak ayrıca ev telefonunu cep telefonunu arayabildin gibi sms de atabiliyorsun birde telefonda yüklüyse ordan da konuşabiliyorsun biz test ettik dj alper telefonda ben pc de konuştuk 1 saat gayette güzeldi işte bu taktir edilir çünki işe yarar teknolojiler üretiyor adamlar bizimkiler ile icat edilmiş şeyleri kopya ediyorlar anca

her programın + sı ve - si olur  bu dengeyi en iyi tutturan kazanacak zaten , madem beceremiyorlar bişi kodlamışlar açık kaynak yapsalarmış diyorum ve böyle dandik gelişime kapalı birşeyi desteklemem + desteklenmez diyorum   şu özelliği daha iyi geçelim de geçeyim ama yok aklllarına gelen şeyleri eklemişler üretmemişler.

ayrıca türkiye de bu ve bu tür programları kodlayabilecek binlerce insan var biraz özgüvenleri olsaymışta daha özel bişi yapsalarmış neyse başka yorum atmıycam anlamak istemiyorsun , anlama.

Toplam Hit: 4459 Toplam Mesaj: 42