Türkiye‘Nin İlk PS 4 Salonu Olsaydı?
-
Yakın zaman içinde TR'de PS 4 çıkış yapacak malumunuz. Bu konuda PS 3 salonlarından benim pek bir beklentim yok. En azından İstanbul dışındaki illerde bu tarz salonları ben görmeyi ummuyorum.
Hali hazırda PS 3 salonlarıda PS 4 alır mı acaba diyede insan düşünüyor; ama umudum pek yok.
Konuyu açma sebebim, seviyli bir tartışma ortamı yaratmak. Malumunuz PS 4 ve Xbox One çekişmesi yurtdışında hali hazırda sürmekte. Sitede PS 4 bekleyenler olduğunu düşünüyorum; ayrıca Ps 3 kullanan ve Ps 3 salonlarında takılan genç müritlerin sayısıda vardır elbet.
Sizce Ps 4 salonları görecek miyiz? Ve de görürsek bu salonlarda aradığımızı bulabilecek miyiz?
Ben inanıyorum ki Ps 4 salonu olmasa bile Ps 4 olan salonlar olabilir, en azından İzmir civarında birkaç mekanda olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki salonlarda aradığımız oyun çeşitliliği olmayacaktır kanımca. Türk Ps oyuncularına göre PES 2013 ve 2014(şuan) demek PS demek olduğunu düşünüyorum. Çoğu salonda ne bir GTA V ne Killzone ne de Battlefield 3 gördüm açıkcası. :) Bu yüzden Ps 4 salonu olsa dahi sadece içerikte Pes 14 ve Fifa 14 dışında oyun olacağına pek ihtimal vermiyorum.
Olsa nasıl olurdu? Vallahi süper olurdu. Açıp Killzone oynamak bir yana, inFamous Second Son bir yana... Hatta Unchartedde çıktığı vakit tadından yenmez hani. :) Epeyde güzel olurdu açıkcası. Saatlerce başından kalkmazdım sanırım.
Tabi ki bunlar şimdilik düşünce. 12 Aralıktan sonra ne olup bitecek daha net göreceğiz tabi ki... Yine de hali hazırda insanımız Ps 3'e bu kadar bağımlıyken PS 4'ün oyun kalitesini tercih eder mi o da akıllarda soru işareti bırakmıyor değil. Sonuçta bize PES ya da FIFA olsun yeter...
-
açılır hacı ama bi kaç sürer tabi. önemli olan 1 şehirde 1 tane açılması. ardından hemen diğerleri de sistemleri geliştirir. arz talep meselesi.
hatta olsa süper olur uygun fiyata ps3 alırız en azından eve :F
-
Hacı Türkiye'de atari salonu aç pes2013 koy dükkan dolar.
-
PES ve FIFA rüyasından vazgeçemiyoruz sanırım. :) Elbette oturupta hadi kanka iki BF atalım diyende görmek zordur sanırım. :) Asıl gamer sayısını düşününce durum içler acısı. :) Peki sadece PES ve FIFA yeter mi ki bu duruma?
Zaten Ps 4 salonu açılsın diğer salonlarda muhtemelen hemen birer tane alır işler kesilmesin diye.
-
ohhooo hacı niye açılmasın çatır çatır millet bizden daha girişimci merak etme
-
Eminmisin? 15000 lik ilçede arkadaşım açıyor :D Tabi büyük şehirlerdeki gibi 40-50 tane olmayacak 10 tane falan olacak ps4.
-
ps salonlarinin mudavimleri pes oynar, gtA oynayacak adam evde oynar bu nedenle ps4 arti pes 2014 yeterlidir ilk zamanlar
-
niye açılmasın , teknolojiyi üretme konusunda sıkıntımız olsada
kullanmakta ilerdeyiz
,
eskiden pes3 ler yeni çıktığında
pes 2mı kaldı piyasada -
mataramasuko bunu yazdı
ps salonlarinin mudavimleri pes oynar, gtA oynayacak adam evde oynar bu nedenle ps4 arti pes 2014 yeterlidir ilk zamanlar
Bu sene sanırım fifa olacak :)
-
Çok fazla gidip takıldığım yerler değildir ps salonları falan ama gittiğinde de futbol oynamayan tek benimdir heralde. Genelde kızlı erkekli gider araba yarışı falan oynarız. Ya da dövüş oyunları falan. Pes nedir abi ya. Ülkenin içi dışı futbol zaten 10 senedir aynı illeti oynayıp duruyor millet. Gına gelmedi mi daha diye merak ediyor insan tabi.
-
qoqo bunu yazdı
Eminmisin? 15000 lik ilçede arkadaşım açıyor :D Tabi büyük şehirlerdeki gibi 40-50 tane olmayacak 10 tane falan olacak ps4.
Hocam İzmirdeki hiç bir salonda 15 ps(tahminen, ben görmedim 8 den fazla) gördüm ben. :) Daha fazlası olan yerler ciddi yatırımlardı ama ciddide iş yapar sanırım. :)
Ps 4 salonları muhtemelen revaçta olacak gibi. ama herkesinde bildiği gibi PES olsun yeter. FIFA'ya Türkiye Ligi gelseydi patlama yapabilirdi, ama son olaylar epey etkiledi oyunu yazık oldu. Nasip FIFA 15'e. :)