folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amk en sonunda yurtdışına çıkcam bu haberleri yapan, yaptıran ve konu olanlar sayesinde, bu ne yaw kendimden utanıyom bunları gornce bi skim yiyesim kalmıyo, bak az önce bizim üniye dalıyodum konuyu okudum waz gectim amk :D... neyse serefsiz iste, madem büük hacker bu aralar niye bişii yapamıyo? girsin bakiim paypal'i dolandırsın yiyosa :D :p.. ülkeyi terk etmekten vazgeçtim proxy kullancam amk.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

2000 li yillardaki basit aciklari kullanarak bir seyler yapmis bir adam neden o yillardan sonra sence ismi bir daha duyulmadi... buradaki kimsenin o kadar lamer olacagini dusunmedigim icin, kimse onun gibi ugrasmaz.

birde bu modeller var niye adama bok atiyorsunuz basit bir seyse sizde yapin diyen. basit bir sey klavye mouse kullana bilen okuma yazmasi orta seviyede her insanin yapabilecegi seyler. guvenlik aciklarini public eden siteleri takip et yayinlanan acigi onune gelen sitede uygulamaya calis sende hacker olursun. garip neidugu belirsin forumlarda da bol bol rep. alirsin buyuksun laflariyla biranda kendini hacker dogaustu bir insan kisvesi altina sokabilirsin. sanirim sorun bilmemekden kaynakli...

extra not: adami cekemiyor degilim ciddiye almyorum

kafayı niye taqktın bu kadar adama :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    yok takmadim ya, bu tarz bir suru adam var piyasada.millette cidden bir sey yapiyorlar saniyor. aslinda yaptiklarinin amelelikden baska bir sey olmadigini, boyle insanlarin prim yapmasini istemedigim icin, sana takmisim gibi gelmis olabilir.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    yok takmadim ya, bu tarz bir suru adam var piyasada.millette cidden bir sey yapiyorlar saniyor. aslinda yaptiklarinin amelelikden baska bir sey olmadigini, boyle insanlarin prim yapmasini istemedigim icin, sana takmisim gibi gelmis olabilir.

Hayır kıskanıyorsun :))

Haha

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    8mm bunu yazdı:

xtlan bunu yazdı:

Hayır kıskanıyorsun :))

Haha

yok ya niye kiskaniyim :) bak sana pm dede soyledim cok sevdigimiz bir izmirli arkadasimizdir tamer sahin bostanliya onumuzdeki secimde muhtar yapacaz onu :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Takılıyorum tabiki.

O adama solaris verelim ne olduğunu söylesin kafi :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    hardalli olsun der eminim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hardali bu işe bulaştırmayalım ben hardal severim az da olsa :)

Cacık olur bak,bol salatalıklı :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    şaka yapıom tabi (:

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    gencprens bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:
    şaka yapıom tabi (:
    peki :)

Toplam Hit: 6125 Toplam Mesaj: 55