folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye'nin İnternet Hız Ve Fiyat Olarak Konumu Sizce Nerede ? Buyrun Bakın

Türkiye'nin İnternet Hız Ve Fiyat Olarak Konumu Sizce Nerede ? Buyrun Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

6 aydır süperonline 10 mb kullanıyorum çok memnunum.

toplu konularda , sitelerde vs oturuyorsanız sizde yöneticinizle görüşüp süperonline alt yapısı kurdurtun.

isteğe göre sitelere alt yapı çekiyorlar. eş dost akraba ne varsa istek yaptırın.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

6 aydır süperonline 10 mb kullanıyorum çok memnunum.

toplu konularda , sitelerde vs oturuyorsanız sizde yöneticinizle görüşüp süperonline alt yapısı kurdurtun.

isteğe göre sitelere alt yapı çekiyorlar. eş dost akraba ne varsa istek yaptırın.

işte sadece büyük şehirlerde toplu konut ve sitelerde olursa olur diğer yerlerde yok çok kötü

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Türkiye bu gidişatıyla hiç ilerleyemez abi onu söyleyeyim avrupada ve diğer ülkelerde adamlar halkını seviyor bizim burdaki gibi bulduğuna geçirmiyor düzen var ülkelerde Türkiye haricindeki belli başlı ülkeleri bu yüzden seviyorum adamlar yıllar önce sistemi oturtmuş paşa gibi yaşıyorlar bir de bizim ülkeye bak ne sistem var nede başka bişey sistem olsa uygulayan yok hiç düzelmez bu olan biten şeyler ve düzelmeyecek böyle devam edecek pahalılıktan 1. sıradayız kendi halkına geçirmeye devam etsinler sadece internet değil birçok şeyde böyle başka bişey demiyorum.

hiç ilerleyemez değil de göstermelik ilerler. bu eğitim sistemiyle, bu halkı zükme politikasıyla çok zor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ABD biraz yavaş değilmi ??

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Adamlar bizim ekonomimizi ellerine alarak zaten bizi kıstırmış durumda o yüzden bizim bu kafa yapısıyla ilerlememiz çok zor gibi görünüyor. En başta Türk halkının kafa yapısını degiştirmek lazım digerleri daha sonra geliyor.
Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 16