Türkiye'nin Kaç Dostu Var ... Bulamadım Da...
-
knuckle bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Bu durumdayken ben dost göremedim.Siz bir tane dost gösterebilir misiniz.
Türkiye'yi ve Türkleri hiç görmeden, onlarla bir ticaret yapmadan, onlarla komşuluk yapmadan Türkiye ve Türkler'i gerçekten seven, hemde çok seven bir yer var dünyada. Endonezya'da Açe. Eski Endonezya hanedanı. http://tr.wikipedia.org/wiki/Açe. Wiki makalesi bunu anlamanıza yetecek düzeyde.
-----------------------------alla alla.. Türkiye de nazi, kızıl ordu, italya severler var.Hatta israil severler falanda vardır.İran, çin severler , ciddi ciddi bu ülkelerin geçmişlerini falan bilenler vardır diye tahmin ediyorum.
Sürekli acaba Türkleri de böyle takip eden, seven kaç kişi vardır diye düşünüyordum
-
Bu Yüzyıllardır Değişmeyen bir Kavramdır..
Türklerin Türklerden Başka Dostu Yoktur..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------değişmeyen dedin de türk bile türke düşman hangi değişmeyen...
-
Daha kendi içimizde dostça yaşamıyoruz bide dışarda mı arayacağız dostu?
-
sau_nightmare bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------değişmeyen dedin de türk bile türke düşman hangi değişmeyen...
-----------------------------polemik yaratmaa....
-
Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülünü Nuri Bilge Ceylan aldı. Ceylan ödülünü kucaklarken ödülü, “Benim yalnız ve güzel ülkeme ithaf ediyorum” dedi. ...
-
Kızıl rusya italya vs.. ülkeleri (kişiler tarafından) sevmekten bahsedilmiş 'başka' - öteki ülke sevgisi yoktur sempatizan hatta holiganı bile olursunuz ama mesela bir hollanda sever olamazsınız mesela legion de honor verilen türklere bakın neden aldıklarını (sanatları? sevgileri?) hemen anlayacaksınız! Keza ülkelerin kardeşliği - dostluğu derken: bu tür bakış açıları asırlardır ülkelerin siyasi terimlerinden silindi insanlar sever, dost yada arkadaş olur ama ülkeler kolektif ve organik bir kavramdır içinde bulundukları sorumluluk ve yetki alanları bu tür bağdaşımlara kapalıdır (imkansız değildir de) sevgi v.s. mesajlar ancak sosyal kaygı ürünü olarak kalmaya mahkumdur.
-
finlandiya ?
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Dost ülke yada düşman ülke yoktur... Var olan tekşey çıkarlardır..
-----------------------------kısmen katılıyorum
dost ülke yoktur, düşman ülke varolabilir en üstün şey çıkarlardır
-
Dosta ihtiyacımız oldugunu sanmıyorum.Atatürkün dediği gibi muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur