Türkiye"Nin Rock Yıldızı..
-
şebneminkinde ben anlam bulamıyorum -- ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz :D hayko live performansını hem kasette hemde sahnede sergiliyor herif gıtlak calışıyor :D zaten TR nin marly mansonu :d
-
Ben de tam onu diyecektim. Hayko Marilyn Manson'un özentisi. Yeni bi şey, yeni bi olay değil yani. Yanlış anlamayın karalama amaçlı söylemiyorum, ben de dinlerim Hayko. Sağlam şarkıları var ama sizlere tavsiyem Murat Kekilli. Galiba benden başka da dinleyen yok Murat Kekilli :)
-
afedersin ama emperyalist muratı sikim..
hayko özenti değil zaten benzerlik hatta hayko marylinin gurubuna giricekti girmedi ben farklıyım dedi..
ogün şanlısoyun bile müziklerini hayko yapar aadam kendisini sağlam yetiştirdi..
-
Afedersn ama onun emperyalist olduğunu da nerden çıkardın? Barış şarkıları söylediği için mi öyle diyorsun?
-
yoo alakası yok biraz araştır kimdir nedir ne değildir anlarsın esas kökeni rumdur oo yani araştır kendi yorumunu cıkar işte .. cok şey var o herifte..
-
TABİKİDE ŞEBNEM FERAH
-
Kesinlikle Demir Demirkan
-
zenom bunu yazdı:
-----------------------------
yoo alakası yok biraz araştır kimdir nedir ne değildir anlarsın esas kökeni rumdur oo yani araştır kendi yorumunu cıkar işte .. cok şey var o herifte..
-----------------------------Çok aramadım ama okuduğum yazılar, dinlediğim şarkıları ve bu güne kadar karşıma çıktığı yönleriyle 10 numara bi sanatçı. Eğer hakkında bi şey söylüyorsan dökümanları da koy biz de öğrenelim neyin nesi kimin fesi.
-
vega pinhani şebnem
-
bu işi bi kişi deil belli başlı grup ya da kişiler çok güzel yapıyor bi kişi diyemicem
-Duman
-şebnem
-teoman
-bla bla bla
Toplam Hit: 6869 Toplam Mesaj: 59