Türkiye'nin Yarısı Ermeniler'e Verilsin!
-
ermenileri o kadar çok seviyolarsa kendi topraklarının yarısını versinler ruslar aq:) avrupa devletleri ve diğer devletlerin bu güne kadar izlediği politikalar :
türkleri anadoluya sokmamak(türkler anadoluya girdi)>türkleri anadoludan atmak(türkleri anadoludan atamadılar
ve anadolu türklerin yurdu oldu)
>türkleri avrupaya sokmamak(türkler avrupaya girdi)>türklerin avrupada ilerliyişini durdurmak( türkler durduruldu)
>türkleriavrupadan uzaklaştırmak ( çoğu kısmı uzaklaştırıldı) >>>>>>> şu anki politikaları ise > türkleri anadoludan atıp azınlık haline getirmek ve anadolunun yer üstü ve altı kaynaklarını sömürmek.
(ama gerçekleştüremiyecekler bunu çünkü türklerin yurdu anadoludur türkiye güçlü bir ülkedir şu tayyip gibi kişiler olmasa ülkenin başında türkye bir bölgesel güç olcak
-
ha bide unutmadan söliyim bu rus tam bi salak! çünkü, diyorki " güneydoğusu kürdistana verilsin" diyor. ya kürdistan diye bi devlet bi ülkemi varki ülkenin güney doğusu kürdistana verilsin öle bişi yok kürdistan diye bişi yok olmiyacakta!
-
bok yesin onlar
-
''toprak verılmez alınır'' gotlerı yıyosa gelsınler:W
bunu bı yerede duymusdum nerde duydum acaba
-
biz burdayız buyrun gelin..anan..zı züküyozmu..zükmüyozmu görün.
-
Bak kendi içinde çelişiyor ulan hibine sen daha ukraynadan kırımı alamıyorsun gelmişssin bizim toprakların yarını onlara vermeye kalkıyorsun. Hadi ordan angut
-
Köpekler havlıyor diye gökten kemik yağmaz.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
Ruslari bana sorun, size ne kadar mal gereksiz aptal varliklar oldugunu anlatayim. )))
-----------------------------hop o kadarda ağır konuşma babam rus benim tmm susuomda biraz daha kırmadan lütfen...
-----------------------------O zaman babanı çağır yıllardır Rus imparatorluğunu nasıl dünyaya SSCB diye yutturduklarını anlatayım.
Ardından onca savaşın ve devrimin kahramanlarını karagöt diye neden aşağıladıklarını sorayım.
Dünyada en çok ırkçı saldırının ve buna bağlı katliamların Rusyada olduğunu ve bunu nasıl gizlediklerini anlatayım.
Ya sana öyle bir söverdim ki içim dışıma çıkana kadar.
Siktiğimin gurbetinden kurtulamadık.
Sen yine Reneye dua et.
Bana Rusları sorun size en ince ayrıntılarına kadar ne kadar gereksiz ırkçı ve ahmak bir millet olduğunu anlatayım.
-
Türklerin yarısı ermenilere verecek , beklesinler..
-
dünya nın türkiyeye bakış açısı = Türkiye yer altı zenginliklerinin üzerine kurulu bir ülke devleti avrupa birliğince ele geçirilmiş sömürülmesi en kolay ülke olarak bakıyolar ah türk halkım ahh atatürk'ün vefatından sonra pisikolojimiz bozdular fena sindirdiler koca osmanlıyı ya buyuzden her çıkarı olan biyerlere msj veriyo anladım kadarıyla abd karşı oy cogunlugu olan götürüyo Türkiyeden istedini :l