folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye'ye Ağır Youtube Eleştirisi

Türkiye'ye Ağır Youtube Eleştirisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Resmen pkk için çalışıyor youtube. Paso propagandasını yapıyor.

Yine de kapatılmasına karşıyım. Ancak bi türk moderatör şart.

olm sen bi iq testi yaptır , ciddiyim boş boş konuşuyorsun en azından acı gerçekle yüzleşde kendini bil. bir dakikada 24 saatlik video yüklenen bir internet sitesinde pkk lı videoda olur hiphopçısı etacısı iracısı satanisti aczemendisi emosu dingosu  ... bu gezegen üzerinde ne varsa olur. görmeyecez demeklede yok olmaz, youtüp sonuçta ticari bir şirket, türk moderatör alsın ozaman korelide alsın etopyalıda herkes skinin keyfine göre youtüpü kessin biçsin ?

@kartalkethuda , şimdi küfür edemiyorlar dimi biz Atatürk'e edilen küfürleri duyamıyoruz diye küfür etmeyi kestiler , Atatürk büyük adammış meğer biz bilmiyormuşuz diye dize geldiler ? Ayrıca sen şu anda edilen küfre de cevap veremiyorsun , 2+2 yi toplamaktan aciz zihniyetin diğer bir bokyemesi olarak ermeniler pkklılar diledikleri gibi sövüyor bizim Türkler cevap bile veremiyor.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Evladım propaganda yapmak ayrı şeydir video yüklemek ayrı şeydir :)

Kaldı ki ben yine de kapatılmasına karşı olduğumu belirttim.

İnsanlar anlamak istediklerini anlıyorlar amk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Madem propaganda yapılan yerlerin kapatılması taraftarısın sende akp propagandası yapıyorsun durmadan.Seninde çeneni kapatalım müthiş demokrasi anlayışını işletelim sitede ne dersin ?

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Madem propaganda yapılan yerlerin kapatılması taraftarısın sende akp propagandası yapıyorsun durmadan.Seninde çeneni kapatalım müthiş demokrasi anlayışını işletelim sitede ne dersin ?

Ben birgün bile akpye oy verelim en kralı işi yaptı diye konu açmadım.

Sadece haksız eleştirileri tersledim o kadar :) Size göre propaganda ise bu ilginç birşey..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Türkiyeye kursunlar bir temsilcilik onlarda çok mu zor temsilcilik olursa daha hızlı içeriği yanlış videolar denetlenir siliir vs vs madem sitelerini denetlemeyi becemiyorlar sitelerini denelemekten videolara müdehale etmekten acizler hergün ne videolar ekleniyor sil dediğinde silmiyorlar ne kadar uzun sürüyor uğraş dur koskoca devlet bir youtubeye boyun bükecek değil youtube iplemiyorsa bizi biz de onu hiç iplemeyiz kimse kusura bakmasın

ben bu öküzün sözlerine hiç bir şekilde katılmıyorum Avrupada belirtilen yasaklar doğrultusunda direk müdehale edilebiliyor avrupada temsilcisi var youtubenin Türkiyede neden yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@kartalkethuda , şimdi küfür edemiyorlar dimi biz Atatürk'e edilen küfürleri duyamıyoruz diye küfür etmeyi kestiler , Atatürk büyük adammış meğer biz bilmiyormuşuz diye dize geldiler ? Ayrıca sen şu anda edilen küfre de cevap veremiyorsun , 2+2 yi toplamaktan aciz zihniyetin diğer bir bokyemesi olarak ermeniler pkklılar diledikleri gibi sövüyor bizim Türkler cevap bile veremiyor.

ya bu bir yaptırımdır. doğru veya yanlış uygulanan bir yaptırım. bi sürü yalan yanlış videolar var Atatürk hakkında ve bu videoları en azından youtube a nasıl ulaşacağını bilmeyler izlemesin.  

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Resmen pkk için çalışıyor youtube. Paso propagandasını yapıyor.

Yine de kapatılmasına karşıyım. Ancak bi türk moderatör şart.

olm sen bi iq testi yaptır , ciddiyim boş boş konuşuyorsun en azından acı gerçekle yüzleşde kendini bil. bir dakikada 24 saatlik video yüklenen bir internet sitesinde pkk lı videoda olur hiphopçısı etacısı iracısı satanisti aczemendisi emosu dingosu  ... bu gezegen üzerinde ne varsa olur. görmeyecez demeklede yok olmaz, youtüp sonuçta ticari bir şirket, türk moderatör alsın ozaman korelide alsın etopyalıda herkes skinin keyfine göre youtüpü kessin biçsin ?

Adama boş konuşuyorsun diyosun ama sen daha boş konuşuyorsun.

O kadar telif hakkı ayağına bir sürü videoyu takip edip seslerini kısmayı, videoları kesmeyi biliyorlar ?
    Emek hakkını takip ediyorlarsa insan, devlet, milliyet, ırk, din haklarını da takip etsinler o zaman ?
    Dakikada 24saat eklenen videoların bu durumu kontrol ediliyor da devletsel, hukuksal durumu niye kontrol edilmiyor ?

Adam haklı yani.O kadar büyük bi paylaşım portalının etopyalı moderatörü de olur madagaskarlı moderatörü de olur.
    Sorun çıkmasından sa 1 moderatör dikersin başına. Telif haklarını savundukları gibi insan, devlet, hukuk haklarını da savunurlar.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Sende yap hoca bizde yapalım anlatalım Pkk iyi bişey değil terör örgütü diyelim

Atamızı anlatalım.Ne büyük adamdı diyelim.Türkiyeyi tanıtalım.

Millet bizi arabistanla iranla karıştırıyor.Yok öyle değil biz böyleyiz diyelim.Ülkemizin propagandasını yapalım.Teröristler ne yapıyorsa bizde aynısını yapalım.Onlar bizi kötü gösteriyor propaganda yapıyorken biz eli kolu bağlı oturmayalım.

Eskiden açıktı herkes görüyodu olup biteni şimdi kapalı arkamızda ne çevriliyor görmüyoruz.

gerçi giren giriyor ama bu işler böle olmaz.Devekuşu örneği çok veriliyor ama yaptıkları tam da bu kafamızı kuma gömmek.Biri arkamıza geçip s***se kim yaptı bilemeyeceğiz en azından eskiden s*kenleri biliyorduk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tamam ben kesin kapatılmalı demedim. Hatta kapatılmasına yine de karşıyım dedim arkadaşlar :\

Benim görüşlerimi niye farklı algılamak istiyorsunuz anlamadım gitti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Youtube benim hiç de s.kmde degil sizin neden bu kadar umrunuzda anlamadım gitti.Sanki internette video izlemek çok lazım birşey gibi

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 24