Türkiyeye Özel Tank..
-
Ulan her şeyin cinliğine kafamız çalışıyoda, tank savunma sistemi neden olmasın. Geç bile kalındı bence...
-
can_aksoy hadi canım insan hakları koruma yaşatma yeşertme derneğine
-
valla cok sevidigim bi savas oyuncagi ama bizimkilerin once kendilerine durust olmasi gerekli yoksa celme takmalarla oyle bir projede ticari olmaktan oteye gitmez Cİn den gelme adi tras makinalari gibi kullan at olur yazik olur paramiza pulumuza hemen aklimiza bu sekil geliyo maalesef cunku egitim altyapimiz eksik.askeri alanda hala geriyiz diyorum ama ben mehmetcigin eline bi silah verildigi zaman efsanelesecegini dusunuyorum.o da kara ordumuzun on planda oldugunu akla getiriyo hemen.neyse yinede yillardir biseyler yapmaya calisiyolar yapsinlar yeterki
Bu arada tank lar tarihinden bi sayfa ilk tank prototipleri 1. dunya savasiş yillarinda Belcika daki somme cephesinde Almanlara karsi ingilizler tarafindan denenmistir ama alman salamalariyle hepside eritilmistir.tank tarihinin kuskusuz en buyuk efsanesi Alman tiger ve efsane maybach motorlu 72 tonluk Panzer ler gelir ki bu tanklari yok edebilmek icin 5 tane amerikan shirman tanki gerekliydi.bazen bi panzer in aksama kadar Polonya cephesinde 15 Rus tankini durdugu yerden avladigi arsivlerde vardir.Franszilarin renault a urettirdikleri tankalarin ise uzerine atessiz giderek ezdigi de bilinen diger kayitlardir.ama bu buyuk MAN motorlu 8 silindirlik tanklarin bu muthis buyuklugunun sirri ise kalin zirh yapisi idi.ki bu tarihin efsane tanklari agir Amerikan bombardimanina ragmen 1944 yilinin sonlarina kadar uretilmistir.
tanidigim en muthis tanklardir.tiger in bir filmini bile yapmistir adini unttugum oscar odullu bir yonetmen kahramanlar ve tiger diye 2 filmde net bir sekilde bu tanklari izleyebilirsiniz.
saygilarimla.. -
tiger'ların şu anda helikopter ve uçak modelleri üretilmeye başlandı denemeleri türk pilotlar yapıyor
Toplam Hit: 4542 Toplam Mesaj: 35