folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye"Yi Karalama Kampanyası

Türkiye"Yi Karalama Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Maalesef bir çok kez Türklere şerefsizlik yaptılar.Fakat call of duty 4 ü hevesle aldım.Fakat bakalım durum ne bir terörist grubu var.Radyasyon vs. var daha birinci bölüm giriyoruz gemiye konteynırdan birşey alıyoruz bayrak var bakalım bayrağa

Sizcede Türk bayrağına benzemiyor mu altına baktım çok kızarak

bana kalırsa abd nin diğer ülkeleri nasıl terörist gibi gösteriyorsa bize karşıd yaptığı aşındırma planıdır.Çok sevdiğim call of dutyi hayatımdan çıkarıyor mna koyuyorum..

Ayıp vallahi ayıp.Görürsünüz başımıza daha neler gelcek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    öyle zumsuk neler yapiyolar biktim aq daha son duydugum sey üniversitede hukuk profun biri türkiye hakkinda konusuyo efendim türkiye abd gibi iraga saldiriyomus insanlari öldürüyomus vs vs :@
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

o türk bayragı degil zumsuk 2 kılıç ortasında yıldız olan sarı kırmızı bir bayrak hatta oyunun yapımcılarıda nerden geldigini söylemişlerdide unuttum COD4ün konusuda iç savaş gibi birşeydi türklerle alakası yok bayragın tamamını şurdan görebilirsiniz
    http://img390.imageshack.us/my.php?image=adszpq4.png

Hani bu olay birazda şeye benziyor Swat 4tü sanırım bir görevde türk elçiligini basıyordun orda üstü karalanmış türk bayrakları vardı millet o zaman olay çıkarmıştı ama kimse brifingi
    okumamıştı brifinkte terroristler tarafından saldırıya ugrayan türk büyük elçisini korumanız gerekiyordu....neyse olur böyle şeyler...
    Adamlar bizi sevmiyor ok ama bu türk bayragı degil  

Edit:Cod 1-2-3 te de almanları öldürüyordun.....bu durumda alman öldürmek dogrumu
    NOT:Bir karalama çabası içersine girilmesine tabiki karşıyımda otobokada laf atmak olmaz 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Hayatımda gördüğüm en emperyalist oyundu CO4 , arada sırada condolezbiyen rice dan alıntı queueler koymalar vesaire , rezalet baştan aşşağa.. Oradaki bayrağa gelince bir islami terörist bayrağıydı adı aklıma gelmiyor şuan.. Adamların amacıda bu zaten son Hollywood filmlerinde olsun oyunlarda olsun. İslam = Terör. Bunu benliğimize kazıyorlar... Başarıyorlarda... Ne kadar terörist örgüt var alayı islami yok elkaidesi yok hizbullahı

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    mesele zaten direkt turk bayragı olayı degil andırıyyo olması simdi osruktan nem kapıyosunuz diyenler oacaktır tabi her 10 kişiden 9 u bu bayragı görunce aa türk bayragı bu tepkisini veriyorsa bu raslantı olamaz bir art niyet var demektir ama bzimde bunu gundeme getirmememiz lazım essegin aklına karpuz kabugu misali zaten tepkimiz hiç bir seyi degiştirmeyecek bundan sonra öyle kalırız en fazla piyasaya surlmus bir cogu satılmıs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

o türk bayragı degil zumsuk 2 kılıç ortasında yıldız olan sarı kırmızı bir bayrak hatta oyunun yapımcılarıda nerden geldigini söylemişlerdide unuttum COD4ün konusuda iç savaş gibi birşeydi türklerle alakası yok bayragın tamamını şurdan görebilirsiniz
    http://img390.imageshack.us/my.php?image=adszpq4.png

Hani bu olay birazda şeye benziyor Swat 4tü sanırım bir görevde türk elçiligini basıyordun orda üstü karalanmış türk bayrakları vardı millet o zaman olay çıkarmıştı ama kimse brifingi
    okumamıştı brifinkte terroristler tarafından saldırıya ugrayan türk büyük elçisini korumanız gerekiyordu....neyse olur böyle şeyler...
    Adamlar bizi sevmiyor ok ama bu türk bayragı degil  

Edit:Cod 1-2-3 te de almanları öldürüyordun.....bu durumda alman öldürmek dogrumu
    NOT:Bir karalama çabası içersine girilmesine tabiki karşıyımda otobokada laf atmak olmaz 

tek bir cümlene cevap vericem umarım hepsi için aynı olduğunu anlarsın

"NOT:Bir karalama çabası içersine girilmesine tabiki karşıyımda otobokada laf atmak olmaz "

Ota boka laf atmıyorum Türk bayrağına aşırı benziyor dedim.yıldızı şu anki haliyle 180 derece çevri Türk bayrağı bile derim.

Ota boka birşeyde attığım yok ama kalkıp aha Türk bayrağına ne kadar benziyor diye biliyorsa bir kaç insan işte burda aşındırma var demektir.

Ayrıca 1-2-3 te Türklere karşı birşey görmedim.Türklere karşı görürsem öldürürüm.

1-2-3 te Türkler kral adamlar deyip 4 te Türklerin anasını .. diye gitse öldürmeyecek misin yani?Nasıl iş bu?

Eğer Türklüğe bir durum söz konusuysa isterse call of duty 100 ü alayım 101 de laf atsın benim için bitmiştir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

dimi cocacola harflerını 180 derece dondur ortasina bastir 50 derece sağa doğru ovalt "o" yu ikiye bolup 180 derece cevir bir arapça duasi cikiyor ne garip dimi bu komplo olmali

daha oyunun baslarındasin ilerleyince konunuyu daha ıyı anlıcaksın

bende gorunce cok sasırdım gıtdım yakından baktım gereksiz şüpheye dustugumu anladım zaten oyunun tr ile bir alakasi yok olduki bisürü bayrak birbirine benzer zaten  bu bızım bayrak karalıyolar bizi diyemessınki 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

vay mına koyum :| , zaten almamıştım , gidin cyrsis i oynayın abi orjinal alın . o bu değilde , artık bu oyun aleminde türklerinde bi yeri olması gerekiyor.

biri sana sanal savaş başlatmışsa sende ona cevap vermen lazım. cod4 türk bayrağını aşağalamışsa, sende kendi oyunuda , onun bayraına yapacaksın aynısını.

hee ben bayraklara saygısızlık yapılamaması taraftarıyım ama biri benim bayrağıma laf ederse bırak bayrağına saygı duymayı anasını bile sikerim 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    1963 bunu yazdı:

dimi cocacola harflerını 180 derece dondur ortasina bastir 50 derece sağa doğru ovalt "o" yu ikiye bolup 180 derece cevir bir arapça duasi cikiyor ne garip dimi bu komplo olmali

daha oyunun baslarındasin ilerleyince konunuyu daha ıyı anlıcaksın

bende gorunce cok sasırdım gıtdım yakından baktım gereksiz şüpheye dustugumu anladım zaten oyunun tr ile bir alakasi yok olduki bisürü bayrak birbirine benzer zaten  bu bızım bayrak karalıyolar bizi diyemessınki 

180 dereceye gelmeden de benziyor merak etme oyunu bitirmeye yaklaştımda.Son bölümde hata veriyor 3. kez baştan oynuyorum yavaş yavş zorlaştırıyorum.

Yani olayıda biliyorum dediğim tek şey Türk bayrağına benziyor.HEmde ne 1870 derece çevirmeye gerek var nede anlamak için çok zeki olmaya.Sizi zorlayacak birşeyd değil.

Psikolojiyi bilirseniz bu bizim bayrağa yarın öbür gün daha benzer sorna Türkiye ye benzer sonra millet Türkiye yi terörist görür vs..

Bunu anlamak için ırağı 180 derece döndürmeye gerek kaldı mı?Yada iranı görüyorsun birini aldılar diğerine sataşıyorlar hemde 180 derece çevirmeyede gerek yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

türk bayrandan çok yukarda bi arkadaşında dediği gibi islam=terör havası verilmeye çalışılmış ama güzel oyun allah için

edit:oyunu nete dağıtarak kopya oyun alarak zarar verin =)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    karama kampanyalarinin okadar somut ornekleri varken (haritada turkıyenın bolunmesi gibi) adamlar boyle ucuz numaralarla ugrascagını sanmam yani direk turk bayragınıda koyar oraya haritayi bolen bunuda yapar

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
Toplam Hit: 2080 Toplam Mesaj: 13