folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye'yi Tehdit Ediyor.

Türkiye'yi Tehdit Ediyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok mantıklı yorumlar geldiği gibi çok mantıksız yorumlarda yapılmış.Adam ne için tehdit ediyor bizi ? Eğer bizi işgal ederseniz diyor dikkat ederseniz.Böyle bir izlenim verdik mi, verdik.O zaman tehdit etmektede haklı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Tansu Çiller vaktinde Suriye'ye pkk'yı beslediği için barajları kapatırım tehtidinde bulundu ki böyle bir durumda Suriye savaşmadan teslim olur.

Aynı şekilde "5 dakika da bi tarafınızdan girer, öteki tarafınızdan çıkarız" tarzı bir söylemde de bulunmuştu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Valla adamın söylediklerinde yanlış birşey görmüyorum.

Bakan her devletin yapacağı gibi ülkemize adım atarlarsa füzeleri yollarız demiş.

Lütfen arkadaşlar iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Bizim ülkemizde bir karışıklık olsa ve suriye veya lübnan sınırlarımıza girmeyi telaffuz etse biz nasıl karşılık verirdik?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Bakan her devletin yapacağı gibi ülkemize adım atarlarsa füzeleri yollarız demiş.

Lütfen arkadaşlar iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Bizim ülkemizde bir karışıklık olsa ve suriye veya lübnan sınırlarımıza girmeyi telaffuz etse biz nasıl karşılık verirdik?

PKK'ya o şekilde mi karşılık veriyoruz? İsrail gemimize saldırdı nasıl bir karşılık verdik?

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bi ara yazmıştım forumda tekrar edeyim

Eğer ki bu başımızdaki amerikanın siyonizmin uşaklığını maşalığını çakallığını yapmaya kalkıp Suriye ye falan savaş açarsa ki eminim bir kılıf uyduracaklardır da halkı yanlarına alıp kendilerini haklı göstermek için bir kaç füze gönderir suriye tarafından atılmış izlenimi verip bu şekilde savaşa girersek büyük konuşmak gibi olmasın ama savaşmak istemem.

Adam haklı aynı şeyi onlar bize yapsa aynı karşılığı daha sert bir şekilde alırlar. fantazi olsun diye füze gönderirim demiyor işgal ederse diyor. ha bir yerde sıçıyor iskenderun antakya mevzusunda bu gün arapların dahi büyük kısmı referandum yapılsa Türkiye'de kalmak ister.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

öyle bir durumda Türkiye'nin armut toplayacağını sanıyor dinazor beyinli.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nalinisyani
    nalinisyani's avatar
    Erkek

Hizbullah ın soba borusundan yaptığı füzelere güveniyor gavat galiba dikkat etsinde burnunun dibine düşmesin attığı füze ayrıca 100 000 değil 10 füzeyi bir arada görmüşmü acaba atsa atsa bayram günleri çocuklar için bakkalda satılan füzelerden atar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ne yazık ki ülkemiz hakkında haklı düşüncelere sahiptir..

iskenderun üssünün ABD ordusuna açılması

mısır ve libya da ayaklananlara yapılan resmi ve gayri resmi yardımlar

abd  e  açılan üssün karşılığı para almak ve askeri destek çıkmak

afganistana asker göndermek..

ne yazık ki ortadoğuya karşı barışçıl bir görüntümüz yok

kimse alınmasın gücenmesin

libya da ki ayaklanmalarda ne yazık ki katkımız olmuştur.. bir nevi ayakçı olup adamlara yardım ettik..  bunun bile ne kadar rahatsız edici bir durum oldugunu düşünenler düşnmeyi bilenler yi bilir.

ve suriye ye karşı hassas olmalıyız.. adamlar bizi pkk ile tehdit ediyorlar zaten.. ve şuan bile ırak askeri operasyonda yardımcı olmiyacaz diye bildirmiştir.. bir şeylerin farkında olmalıyız.. herkesin aklında ki soru deil mi?

ortadoğuda ne işimiz var?

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

PKK'ya o şekilde mi karşılık veriyoruz? İsrail gemimize saldırdı nasıl bir karşılık verdik?

Vermemiz gereken karşlıkla verdiğimiz karşılığın ne olduğunu herkez biliyor.Pkk ya zaten füze sallıyoruz doğal olarak.

İsrail için hiçbirşey söylemiyorum başbakanımız davosta bilmem nerde ona buna laf atıp 1 hafta sonra aynı adamla ortak tatbikat düzenliyor.

Şunu unutmamalıyız Atatürk 1 asker devlet düşmanları tarafından öldürüldüğü için menemeni yıkmıştır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Tam da israil in istediği açıklamalar . Altyazı doğru mu o bile belli değil . Şu vidyoyu izleyen kaç kişi eski lübnan bakanlarından birini  daha önce hayatında görmüştür . Suriye ile ilgili haberlerin %99 u yalan ve suriye ye nato işgaliyle birlikte israil iran a hava saldırısına hazırlanıyor . Bu durumda Türkiye nin tepkisi ancak böyle saldırgan düşmanlık aşılayan söylemlerle azaltılabilir . Türkiye de yahudilerin sesi çok çıkar geniş bir medya ağları var bunu bize yapmaları zor olmayacaktır .

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
Toplam Hit: 7966 Toplam Mesaj: 51