Türkiye'yi Tehdit Ediyor.
-
Çok mantıklı yorumlar geldiği gibi çok mantıksız yorumlarda yapılmış.Adam ne için tehdit ediyor bizi ? Eğer bizi işgal ederseniz diyor dikkat ederseniz.Böyle bir izlenim verdik mi, verdik.O zaman tehdit etmektede haklı.
-
Tansu Çiller vaktinde Suriye'ye pkk'yı beslediği için barajları kapatırım tehtidinde bulundu ki böyle bir durumda Suriye savaşmadan teslim olur.
Aynı şekilde "5 dakika da bi tarafınızdan girer, öteki tarafınızdan çıkarız" tarzı bir söylemde de bulunmuştu.
-
Valla adamın söylediklerinde yanlış birşey görmüyorum.
Bakan her devletin yapacağı gibi ülkemize adım atarlarsa füzeleri yollarız demiş.
Lütfen arkadaşlar iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Bizim ülkemizde bir karışıklık olsa ve suriye veya lübnan sınırlarımıza girmeyi telaffuz etse biz nasıl karşılık verirdik?
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Valla adamın söylediklerinde yanlış birşey görmüyorum.
Bakan her devletin yapacağı gibi ülkemize adım atarlarsa füzeleri yollarız demiş.
Lütfen arkadaşlar iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Bizim ülkemizde bir karışıklık olsa ve suriye veya lübnan sınırlarımıza girmeyi telaffuz etse biz nasıl karşılık verirdik?
-----------------------------
PKK'ya o şekilde mi karşılık veriyoruz? İsrail gemimize saldırdı nasıl bir karşılık verdik? -
bi ara yazmıştım forumda tekrar edeyim
Eğer ki bu başımızdaki amerikanın siyonizmin uşaklığını maşalığını çakallığını yapmaya kalkıp Suriye ye falan savaş açarsa ki eminim bir kılıf uyduracaklardır da halkı yanlarına alıp kendilerini haklı göstermek için bir kaç füze gönderir suriye tarafından atılmış izlenimi verip bu şekilde savaşa girersek büyük konuşmak gibi olmasın ama savaşmak istemem.
Adam haklı aynı şeyi onlar bize yapsa aynı karşılığı daha sert bir şekilde alırlar. fantazi olsun diye füze gönderirim demiyor işgal ederse diyor. ha bir yerde sıçıyor iskenderun antakya mevzusunda bu gün arapların dahi büyük kısmı referandum yapılsa Türkiye'de kalmak ister.
-
öyle bir durumda Türkiye'nin armut toplayacağını sanıyor dinazor beyinli.
-
Hizbullah ın soba borusundan yaptığı füzelere güveniyor gavat galiba dikkat etsinde burnunun dibine düşmesin attığı füze ayrıca 100 000 değil 10 füzeyi bir arada görmüşmü acaba atsa atsa bayram günleri çocuklar için bakkalda satılan füzelerden atar
-
ne yazık ki ülkemiz hakkında haklı düşüncelere sahiptir..
iskenderun üssünün ABD ordusuna açılması
mısır ve libya da ayaklananlara yapılan resmi ve gayri resmi yardımlar
abd e açılan üssün karşılığı para almak ve askeri destek çıkmak
afganistana asker göndermek..
ne yazık ki ortadoğuya karşı barışçıl bir görüntümüz yok
kimse alınmasın gücenmesin
libya da ki ayaklanmalarda ne yazık ki katkımız olmuştur.. bir nevi ayakçı olup adamlara yardım ettik.. bunun bile ne kadar rahatsız edici bir durum oldugunu düşünenler düşnmeyi bilenler yi bilir.
ve suriye ye karşı hassas olmalıyız.. adamlar bizi pkk ile tehdit ediyorlar zaten.. ve şuan bile ırak askeri operasyonda yardımcı olmiyacaz diye bildirmiştir.. bir şeylerin farkında olmalıyız.. herkesin aklında ki soru deil mi?
ortadoğuda ne işimiz var?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Valla adamın söylediklerinde yanlış birşey görmüyorum.
-----------------------------
PKK'ya o şekilde mi karşılık veriyoruz? İsrail gemimize saldırdı nasıl bir karşılık verdik?
-----------------------------Vermemiz gereken karşlıkla verdiğimiz karşılığın ne olduğunu herkez biliyor.Pkk ya zaten füze sallıyoruz doğal olarak.
İsrail için hiçbirşey söylemiyorum başbakanımız davosta bilmem nerde ona buna laf atıp 1 hafta sonra aynı adamla ortak tatbikat düzenliyor.
Şunu unutmamalıyız Atatürk 1 asker devlet düşmanları tarafından öldürüldüğü için menemeni yıkmıştır.
-
Tam da israil in istediği açıklamalar . Altyazı doğru mu o bile belli değil . Şu vidyoyu izleyen kaç kişi eski lübnan bakanlarından birini daha önce hayatında görmüştür . Suriye ile ilgili haberlerin %99 u yalan ve suriye ye nato işgaliyle birlikte israil iran a hava saldırısına hazırlanıyor . Bu durumda Türkiye nin tepkisi ancak böyle saldırgan düşmanlık aşılayan söylemlerle azaltılabilir . Türkiye de yahudilerin sesi çok çıkar geniş bir medya ağları var bunu bize yapmaları zor olmayacaktır .