Türkler Hakkında Tarihi İtiraflar...
-
hepsini okudum tek tek a.q :D en güzelide bana göre aha bu
Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir. Ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır.
William Pitt (İngiliz Devlet Adamı)
-------
-
tabi kanda var ama kanı bozuklarda var ;)
-
bugün tarih hocamız söyledi osmanlı nın gerileme dönemi türkiye nin şuanki durumundan 7 kat daha iyiymiş..
-
bir şey okumuştum bu 70li 80 li yıllarda sağ sol kavgasının yoğun yaşandığı dönemlerde bir amerikan ajanının üstlerine verdiği rapordan bir seçme, ibretlik bir seçme mealen şöyle diyor:
"Türkler birbirlerine düşerler kavga ederler birbirlerinin kanını dökerler ama dışarıdan bir tehlike sezinlenirlerse hep birlikte omuz omuza o tehlikeye karşı amansız bir savaş verirler. Ve ayrıca türkleri parayla pulla şanla şöhretle dünya nimetleriyle satın alamazsınız zira onlar için en hakiki servet millet ve devletlerinin bekasıdır, onları yalnızca ülke yararına çalıştırabilir ve yine yalnızca bu uğurda çalıştığına ikna ettiğinizde verim alabilirsiniz"
Yukarıdaki sözler 74 harekatında doğrulanmıştır nitekim. Ve yine iç güvenlik harekat bölgelerinde alevi-sünni-sağcı-solcu-kürt-türk-laz-çerkez-zaza inanışı yada kimliği veya siyasi görüşü her ne olursa olsun omuz omuza savaş vermiştir türk milleti...Yukarıda sıralanan sözler bizi bize anlatmaya yetmez bile bunlar sadece buzdağının görünen kısmıdır.. -
Türklerin savaşçı bi ırk oldunu dünyada herkes biliyo ama şu varki bu tarihi itiraflar o zamanki meydan savaşları içindi.şimdide gerçek çok farklı. ne kadar akın edersek edelim teknolojik güç var bunu aşamayız.bazen yürekli olmakta işe yaramıyo acı bi gerçek bu.
-
türkler türk kimligini II.Mehmed in olumunden sonra cok hızlı bir sekilde kaybetmis ve dogu medeniyeti icinde kaybolmustur. Atatürk ile Türk kimligine geri burunme baslamıs ve Atanın ölümüyle ne yazıkki durmustur. bugun Türk kimliginin en iyi yasatıldıgı yer Türk Silahlı Kuvvetleridir.
Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 17