Türkler, İphone Hacking İşine Soyundu (Özel Haber)
-
iyide olum ben kırdım ki iphone'u. ama steve jobs susmam için 4 milyon dolar verdi. şuan bahamlardan yazıyorum.
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------iPhone hacklemeye c#.net bilen adam ariyorlar, sonra sadece amerikalilar mi yapiyo diyorlar :))))))
-----------------------------
Haci cok biliyorsan adamlara soylede en azindan ugrassinlar 4 aydir bekliyoruz. İllaki yapmak sartmi en azindan fikirleri olur biktik yalan dinlemekten. Hic olmazsa zormus ya da kolaymis diye soylerler. Bok atmak yerine olumlu yazmak mantikli degil mi? Ayni ise seyh holyone ve arkadaslari katilsa boyle mi yazacaktiniz yine... -
Madem Türksün , göster ürksün :) Aga türkler herşeyi yapar.Hatırlıyorum bi aralar suyla çalışan bi araba yapmıştı sanayide bi usta :)
-
break bunu yazdı:
gVeR bunu yazdı:
iPhone hacklemeye c#.net bilen adam ariyorlar, sonra sadece amerikalilar mi yapiyo diyorlar :))))))
Haci cok biliyorsan adamlara soylede en azindan ugrassinlar 4 aydir bekliyoruz. İllaki yapmak sartmi en azindan fikirleri olur biktik yalan dinlemekten. Hic olmazsa zormus ya da kolaymis diye soylerler. Bok atmak yerine olumlu yazmak mantikli degil mi? Ayni ise seyh holyone ve arkadaslari katilsa boyle mi yazacaktiniz yine...
-----------------------------Hocam onlar katılsa .Net bilen adam aramazlardı.. :|
Mevzu o değil de.. Bu şekilde netten kadro toplama ile olacak işler değil bunlar.. Tanıdık bildik, bölümünde iyi bi kaç mühendis bi araya gelip kafa kafaya vererek yapar bu işi.. Netteki oluşumlarla en fazla alt yazı çevirirler, hoş son günlerde alt yazı bile çevirilmiyo :))
-
opusdei bunu yazdı:
Hocam bu işi sadece amerikalılar yapmıyor.Ayrıca sen hiç sirkeciye gittin mi ? Orada doğubank ı sor.İçerde iphone yazılımlarını herkes kırıyor =) Hatta kırmaktan öte.Paraya çeviriyorlar =)
-----------------------------jb atmak farklı yapmak farklı :D
ben bugune dek 20 tane jb attım ne oldu yazılımcı mı oldum
crack attıgında cragı sen mı yaparsın
-
Yavaş soyunsunlar,
-
şu 4.1 in unlock unu çıkarsalar da biz de rahatlasak...
-
break bunu yazdı:
gVeR bunu yazdı:
iPhone hacklemeye c#.net bilen adam ariyorlar, sonra sadece amerikalilar mi yapiyo diyorlar :))))))
Haci cok biliyorsan adamlara soylede en azindan ugrassinlar 4 aydir bekliyoruz. İllaki yapmak sartmi en azindan fikirleri olur biktik yalan dinlemekten. Hic olmazsa zormus ya da kolaymis diye soylerler. Bok atmak yerine olumlu yazmak mantikli degil mi? Ayni ise seyh holyone ve arkadaslari katilsa boyle mi yazacaktiniz yine...
-----------------------------Ahahah, ne alakası var hocu?
HolyOne gibi bir bilen adam bunu yapacak olsa C# bilen adam arıyoruz deseler şerefsizim taşağa alırım :)
OS hacking yapacaklar ve C#'çı arıyolar, götümle bile gülmem bunlara.
-
break bunu yazdı:
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kusura bakma ama yapilabilecek sayili aptal yorumlardan birini yapmissin. Bunun holyone ile ne alakasi var ? ne yazdığın hakkında bi fikrin varmi acaba :P
-
gVeR bunu yazdı:
break bunu yazdı:
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kusura bakma ama yapilabilecek sayili aptal yorumlardan birini yapmissin. Bunun holyone ile ne alakasi var ? ne yazdığın hakkında bi fikrin varmi acaba :P
-----------------------------Programlama veya hackten anlamam fazla ama ezmeye gerek yok, mademki anliyorsun mesajinda oyle olmaz soyle olur de yaz gec. Hocam aptal bir yorum degil onu oraya yazmazsin bukadar basit.
Benim konuyu acmamdaki sebep belki TBT'den birkac kisi konu ile ilgili calisabilir maksati idi. Binlerce insan 4 aydir Unlock bekliyor bende dahil. Keske gotuyle gulen birkac kisi becersede hem onlar kazansa hem biz...