Türkler Tenis Maçını Futbol Gibi İzlerse...
-
TÜRKLÜK damarım bir kez daha kabardı:D Helal olsun lan!
Türk dediğin böylolur böylolur böylolur! öyle düzenin parçası olmaz kendi düzenini kurar:D
-
yurdumun insanları işte ya :)
-
:D türk olmakla gurur duyuyorum ya yok bizim gibisi
-
Buda video :)
http://www.youtube.com/watch?v=bMACMmIwsGA
Guzel eglenmisler yalniz :D
-
Yarıldım yahu. Mükemmel bir milletiz. Heyecanımızı ve duygularımızı anında rtaya vuruyoruz. :D :D
-
Tuvalette bokunuz hasbelkader bir şekil almıştır,bu sizi sanatçı yapar mı ?.Bunlarla gurur duyuyorsanız gidin bokunuzla sergi açın.Hani iş geyiğe vurulmuş olsa ortada espiri yok ki gülelim.Türkün gücü ? Türkün gücü ne lan.Her Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan hayatının belli döneminde bu mal espiriyi yapmak zorundamı.Bu habere gülüp geçmyen ciddi olan,geyik muhabbetin içine limon sıkan adamım ben.Biz bu haberdeki insanlar değiliz.Parayı sonradan bulmuş bütün burjuvalar kendilerini yeni zümlerinden biri gibi hissetmek için zaman zaman bu tip atraksyonlara girişirler.Tenis,golf vb.Biz,memur,işçi,ayaktakımıyız.Hayatımızn hiçbir döneminde tenis maçına gitmiyecez.
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
Tuvalette bokunuz hasbelkader bir şekil almıştır,bu sizi sanatçı yapar mı ?.Bunlarla gurur duyuyorsanız gidin bokunuzla sergi açın.Hani iş geyiğe vurulmuş olsa ortada espiri yok ki gülelim.Türkün gücü ? Türkün gücü ne lan.Her Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan hayatının belli döneminde bu mal espiriyi yapmak zorundamı.Bu habere gülüp geçmyen ciddi olan,geyik muhabbetin içine limon sıkan adamım ben.Biz bu haberdeki insanlar değiliz.Parayı sonradan bulmuş bütün burjuvalar kendilerini yeni zümlerinden biri gibi hissetmek için zaman zaman bu tip atraksyonlara girişirler.Tenis,golf vb.Biz,memur,işçi,ayaktakımıyız.Hayatımızn hiçbir döneminde tenis maçına gitmiyecez.
-----------------------------Bence yorumları çok ciddiye almışsın. Eminim yorum yapanların hepsi espirisel göndermelerle yazdı bu mesajları. Yoksa gerçekten gurur duyulacak bir davranış değil.
Aslında burada olan olay biraz bizim görgüsüzlüğümüzden kaynaklanıyor. Türk milli oyuncularının çoğu daha kendini gösterememiş ve yıllardır tenis nedir az çok biliyoruz. Bununda sonucunda ilk defa maça giden hergelelerde bu boku yiyor. Bizede ne kadar orjinaliz demek düşüyor. Halbuki bu sporda senelerce topa raketle vursak böyle bir olay yaşamak mümkün olurmuydu. Bence hayır.
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------garip olacak ama bir Türkiye sergisi :D
http://www.aksam.com.tr/2009/01/29/yazar/4201/aksam/yazi.html
Serdar turgut un 35 yıl önce spremini sildiği mendili sergiye sanat eseri diye koydu :D
-
ahahaha yemin olsun okurken cay bardagi yerine su bardagina cay dokmusum : ))
bakıyom bardaga lan bi terslik var ama sunu okuyup bitirim aaa su bardagi: D