Türklerden Çeviriyi Kendi Yapan Sosyal Ağ
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Simdi ne kadar abaza varsa ruslara penis 21 cm 30 cm yazmaya baslar burda
-----------------------------Bankam diye bir dimi? Orada site üzerinden hediye yollayabiliyor kullanıcılar birbirine, ilk etapda bosnular falan var ama isteyen oradan hediye alabiliyor... Gereksiz bir uygulama bence.
-
OneTezcan bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
kayıt olurken çeviri yapabileceği diller ne demek ?
-----------------------------Eğer sitede çeviri yapmak isterseniz o dili seçiyorsunuz... Dil bilenler için.
-----------------------------Doğru söylüyorsun hocam, o yüzden aşağı yukarı 20 günde 30.000 geçti... Milliyet gazetesinde bile bundan bahsediyorlar:) Zaten makalede shiftdeleteden alınmış... Bence bukadar önyargılı olmamak lazım.
-
opusdei bunu yazdı:
livane bunu yazdı:
kolpa la site :) yanda sürekli rus kızlar günaydın diyo :) ingilizce tabi :)
gerçek mi la yoksa ??
-----------------------------gerçek hocam =)
-----------------------------Neden böyle birşey olsunki? Ben şimdiye kadar sahte üyelik görmedim...Adamlar dil bariyerlerini kaldırcaz diyorlar neden böyle yaparak kendi ayaklarına sıksınlarki.
-
blackdeath bunu yazdı:
yo fake degıl ben bayadır uyeyım o yuzden sıkıntı yok
-----------------------------:) Millet facebookla karıştırıyor blackdeath:)
-
Konu vardı :/
http://www.tahribat.com/Forum-Www-Godudu-Com-101557/ -
facebook un tahtını illaki bi başkası alıcak sonunda ama o bu site değil (:
-
face ın yerını turklerıcın alabılır ama baskaları ıcın olmaz turkler ıcın olur sadce
o olmazsa zaten mail.ru var ama biraz rusca bılmek gerekıyor
-
lepusmorris bunu yazdı:
facebook un tahtını illaki bi başkası alıcak sonunda ama o bu site değil (:
-----------------------------lepusmorris, neden olmasın kardeş... Ya biz zamnında 3 kıtaya hükmetmiş milletiz, neden özgüvenimizi yitirdik anlamıyorum
-
blackdeath bunu yazdı:
face ın yerını turklerıcın alabılır ama baskaları ıcın olmaz turkler ıcın olur sadce
o olmazsa zaten mail.ru var ama biraz rusca bılmek gerekıyor
-----------------------------Mail runun ama fonksiyonu farklı blackdeath kardeş.. Onlardada var sosyal ağlar vkontakte, odnokalsnıkı falan ama dil bariyeri aynen devam
-
okurken helal olsun sağlam projeymiş dedim taki "üyelerin çoğu rus ve türk", bildiğin fuhuşun haberleşmesini sağlıyor, çeviriyi yapıyor kendi ki pezevenklerimiz onca işi arasında rusça da öğrenmek zorunda kalmasın.