Türklerden Microsoft"Un Web Sitesine Bayram Mesajı!! :D
-
@t4cs1zkr4L
İşte hocam sırf bu yüzden Türkiye'den bir Cisco veya Microsoft çıkmaz çıkamaz çünkü insanLar birbirini nasıL aLt eder nasıL birbirimize çomak sokarız derdinde SürekLi..Ne oLursa yanLış birşey oLsa biLe ya tebrik eder gaz veririz yada onun doğru oLduğuna kendimizi inandırırız..Birde şu adamLara biLgiLi yetenekLi denmiyormu off..Ben bu adamLarın biLgiLi veya yetenekLi oLduğuna inanmıyorum,üreten adamLar yetenekLidir.
Dünya'da kaç miLyon program yazarı var ve bunLarın birçoğu şuan o monitöre bakıp istedikLerini veya düşündükLerini diğerLeri iLe payLaşmana yarayan "YARARLI" programLarı yazan insanLar..DiğerLeri gibi teknik destek için veya herhangi bir ihtiyaç için bir siteye bağLanıp yardım aLmana engeL oLan LamerLer değiL..Kaçıncı yy.'dayız haLa iyi iLe kötüyü ayıramıyoruz
-
@RevengeX
hocam o konuda hakLısın
yani yıkıcı degil yapıcı adam her zaman daha faydaLıdır ama oLay şu...
Konunun nereLere vardıgını tam biLmeden kişiLer hakkında yapıLan yorumLar...
bu insan böyLedir şöyLedir degiLde kardeşim bunun yerine yapıcı oLsan gibi bi yazı yazıLsa
daha iyi olur kişiler hakkında yapılan yorumlar tamamen bu.
kolay gelsin saygılarımla.
-
acık olmasa googlede olmazdı onuda 16 yasında cocuk acık buldu susun dıye cocuga dunyanın parasını verıyolar
-
code1 bunu yazdı:
-----------------------------acık olmasa googlede olmazdı onuda 16 yasında cocuk acık buldu susun dıye cocuga dunyanın parasını verıyolar
-----------------------------
Hocam sallama ya :D
Hani kanıt ? :D
-
code1 bunu yazdı:
-----------------------------acık olmasa googlede olmazdı onuda 16 yasında cocuk acık buldu susun dıye cocuga dunyanın parasını verıyolar
-----------------------------tipik türk efsaneleri, benim dayımı oğlu vakıfbankı hackledi, bilgisayardan dumanlar cıktı...
-
agd_scorp bunu yazdı:
-----------------------------o eleştiren kişi okusun; 1. si tanımadığın kişi hakkında yorum yapma,
2. si bi kişinin yaptığını eleştirebilmen için o konu hakkında en azından 2 gram bilgin olsun ki yazdığın cümlelerden olmadığı apaçık ortada ;)
3. sü ben buraya microsoft hacklemek isteyen varmı? desem görürüm o aaa hack kötü aa niye hackliyosunuzki cart curt yazanları,
4. sü burda bizi gereksiz insanlar eleştirirken yurtdışında insanlar bize saygı duyuyo farkında değilsiniz, olsanızda kaç yazar ya orası ayrı...
korku saygı doğurur ;)
-----------------------------Konu yazılalı 1 sene olmuş Gelip Baştan Hoplatman Senin Egolarını Tatmin Etmek İstemen mi ?
-
Harbiden 2-3 gündürde konu hortlatmak moda oldu.
-
agd_scorp bunu yazdı:
-----------------------------o eleştiren kişi okusun; 1. si tanımadığın kişi hakkında yorum yapma,
2. si bi kişinin yaptığını eleştirebilmen için o konu hakkında en azından 2 gram bilgin olsun ki yazdığın cümlelerden olmadığı apaçık ortada ;)
3. sü ben buraya microsoft hacklemek isteyen varmı? desem görürüm o aaa hack kötü aa niye hackliyosunuzki cart curt yazanları,
4. sü burda bizi gereksiz insanlar eleştirirken yurtdışında insanlar bize saygı duyuyo farkında değilsiniz, olsanızda kaç yazar ya orası ayrı...
korku saygı doğurur ;)
-----------------------------
Bu harakete ancak 13-16 yaşındaki çocuklar saygı duyar, eğer oraya uygun bir mesaj bırakılsaydı ( mesela "darfurdaki katliyama son verlisin" gibi)o zaman ben size saygı duyardım ama siz sadece egonuzu tatmin etmek, adınızı duyurmak için yapıyorsunuz ve benim gözümde hiçde saygı duyulacak bir tarafınız yok. -
o kadar gereksiz site varken, kapatılması gereken, gidip de alakasız bi sunucuyu hack'lemek saçma bence..
-
agd_scorp bunu yazdı:
korku saygı doğurur ;)
-----------------------------sen mi hackledin hocam :|