folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkleri Susturamazsın!!!

Türkleri Susturamazsın!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

CipriX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar msnde millet Hırvatlar iki tane Türk gencini öldürdü falan fişman diyor aslı varmıdır bunun Hiçbir internet sitesinde görmedim ama gazetelerde yazıyormuş

maalesef doğru kardeş :S

http://egazete.sabah.com.tr/syf-SB-20080621-43.html burda sol alt tarafta yazıyo

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

terimin bir kaç hatası dışında çok sağlam adamdır.Tek hatası var daha doğrusu ben kötü kadroyla maç aldım diye bilmek..SAbriyi baştan beri beğenmiyordum çok saçma 3 top kaybetti, tuncaydan bu sene tiskindim onu ısrarla oynattı.Hamiti ta nerelere gönderdi..

Fakat semih iii koydu.Bende dedim bu nie sus işareti yapıyor bunun içinmiş!!

edit: ipne hakeme uzattın diye kızıyordu.Gazetede yazmış kıssadan hisse diye.Gol attığında sevinip uzatma dakikası kazandırmayacaksın die.Bu yüzden uzatmış ii koyduk ipnelere.

MAçtan önce Türkleri evlerine göndercez diye bas bas bağırıyorlardı şerefsizler.Böyle işte boynunuzu bükün ve evinize defolun!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    daha Mortunes hiç mesaj yazmamış siz alıntı yapıyosunuz:| :D

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:

CipriX bunu yazdı:
    Arkadaşlar msnde millet Hırvatlar iki tane Türk gencini öldürdü falan fişman diyor aslı varmıdır bunun Hiçbir internet sitesinde görmedim ama gazetelerde yazıyormuş

maalesef doğru kardeş :S

http://egazete.sabah.com.tr/syf-SB-20080621-43.html burda sol alt tarafta yazıyo

Evet okudum

Türkiye'nin Hırvatistan'ı yendiği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçının son dakikalarında, maçı Viyana Belediyesi binasının yanındaki meydanda izleyen taraftarlar arasında kavga çıktı.

Polis ve sağlık görevlileri, "Türk taraftarların Hırvat taraftarlara saldırdığını" savunurlarken, olaylar sırasında 12 kişi yaralandı.

Bu olay sonrası devam eden kavgada Türkler, Hırvatların lokalini bastı. Baskına silahla karşılık veren Hırvatlar, iki vatandaşımızı öldürdüler

Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Ottakring bölgesinde ise Hırvat ve Türk taraftarları ayırmak için müdahale eden özel giyimli çevik kuvvet polislerine çok sayıda şişe atılması üzerine, polisin kimi caddeleri kordon altına aldığı kaydedildi.

Polis, buradaki kimi kişilerin gözaltına alındıklarını bildirdi, ancak sayı vermedi.

Kaynak: Sabah

if else while vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Özetledim işte olayı dai :D :P 

:)
Toplam Hit: 1867 Toplam Mesaj: 16