Türklerin Ürettiği Bir Oyun Mu ?
-
http://mb.playstore.com/video/ates-ve-kilic-kusatma-videosu hacılar hocalar bu oyun türklerin urettiği yazlımları bize ait olan bır oyun mu acaba merak ettım ? oyun sızce nasıl ? ben valla ilk defa göruyorum yenımı cıktı ? oynayan varmı yavsiye edermisinz ? Videosunun linkini koydum sadce ..
-
"oyuna bakmadım bile"
cevap veriyorum: hayır.
-
Mount&Blade türk oyunu ancak with fire and sword yarı rus yapımı gibi bişey oyunun altyapısını ruslara satmışlar onlar geliştirmiş.
-
sankı osmanlı tarzı hıssettım :D
-
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Mount&Blade 'de ülkeler yok hayali ülkeler var mesela Kergithliler var eski türklere benziyorlar , sarranidler var araplara benziyorlar gibi.Güzel oyundur tavsiye ederim tam adı Mount&Blade Warband
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------Mount&Blade 'de ülkeler yok hayali ülkeler var mesela Kergithliler var eski türklere benziyorlar , sarranidler var araplara benziyorlar gibi.Güzel oyundur tavsiye ederim tam adı Mount&Blade Warband
bencede gusele benzio bı bakalım neymıs saolasın hocam -
Oblivion özentisi bişi yapmışlar. Direk Oblivion oynasan daha iyi...
-
hile akar bu oyunda
-
sokoban bunu yazdı:
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatli bak, Warband demiyoruz. Fire&Sword.. Bu yeni oyun ve gerçek ülkeler var artık. Kırım Hanlığı, Kazak Hanlığı, İsveç Krallığı gibi.. Ayrıca yeni silahlar var, tüfek, misket, el bombası gibi.
-
Girip baktım güzele benziyor aslında alınabilir. Fiyatıda uygunmuş 14.90 TL.
-
''Mount & Blade'' serisi Türk bir oyun şirketi olan Taleworlds tarafından tasarlanmıştır. Serinin son oyunu olacak olan MB: With Fire & Sword'da yabancı şirketlerin büyük katkısı olsada oyun yinede bir Taleworlds klasiğidir.