Turklerin Yardim Tarzi ....Hacked
-
zonede isko kayıtlarına şöyle bi bak..hacklediği sitelere bak sonra..sonra git davs nedir öğren..ondan sonra yine iskonun hacklediği sitelere bak anlıcaksın ;)
-----------------------------------------------------------------------
ben davs'ın ne demek olduunu biliorum sen rahat ol o zmn sende bi kaç tane davs yapta görelim : ) , yani sırf adam davs ı kullanıo diemi bu kadar tepki : ) -
İsko microsoft'u hacklemişmiş isteseymiş bill gates'den milyon dolarlar alırmışmışta Türkiye için almamışmış herşey vatan içinmişmiş baya mışlar geçti ne ise:) Herkes biliyo iskoyu konuşmaya gerek yok!
-
Yaw _NEO_ miş li konuşuyorsun bana mı öyle geldi..
-
yazılarımı sonuna kadar okusan anlardın hoca:)iskopitx"in zone-h de birinci olması türkiyenin adını duyurmak oluyormuş
-
ulen bu lamer biraktım site heykelemyi diodu
-
haftasonu olunca gazeteler haber sıkıntısı çeker malum
sayfa dolduralım hesabı
:) -
yaw hajılar tmm bu herif lamer ama yabancılar bundan da lamer.. adam hackleyince yabancılar büyük biri sanıyo bunu.. türkler hackledi bizi diyolar.. bu açıdan bakarsak güzsel bence adımızı duyuruyo..
-
yeter bee bıktım bu iskodan allahın lameri ne diyor yok hackledim ulan davlsa site hacklemek oluyotsa bende ögreneyim kiimmiş o babam yaşında adam millete gelif laf atıyotr yaşında utansın ama bigün cezasını ceker bende bazı logları avr onlar verince bakalım en oalcak göt bigi kalacak isko dünyada 1 numaraymış nasıl sahtekar oldugunu yakında göreceksiniz
-
iskoyu ben de sevmem ama adama iki de bir de laf atıp durmayın...
bilen de laf atıyo bilmeyen de...
fso bilen de laf atıyo bilmeyen de.msn hack diye başlık açan da,lamerlik yapan da..
isko lameri kadar olamayanlar bile onnu hakkında yazıyo...
yeter bu adamın bi yerlerini kaldırmayın...
NOT:İSKOYU SEVMEM
Toplam Hit: 2387 Toplam Mesaj: 20