folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türklüğe Bir Saldırıdır Üst Kimlik

Türklüğe Bir Saldırıdır Üst Kimlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hep beraber siki tutarız ne güzel oh oh darbe olucak vatan kurtulcak oh oh

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    aksın kanlar şorul şorul Kürdüm diyen "herkes" gebertilsin ne güzel ohhh gebersin hainler hepsi aynı zaten :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

aksın kanlar şorul şorul Kürdüm diyen "herkes" gebertilsin ne güzel ohhh gebersin hainler hepsi aynı zaten :D

lan olm sen malsın biraz galiba.ne alaksı var.bilşmeden boş boş konuşma.eğer öle birşey olsaydı bugün bu ülkede kürt bırakmazlardı zamanında.forum da türk kürt çatışmasını alevlendiren isimsin haberin yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Belkide oturup izlemiyoruz oturtuluyoruz. Biz almasak ital malzemeleri ( ki dikkat etmeye çalışırım ) o baba parası yiyen, etilerde gezen, bağdat caddesini turlayan tikkyler alacak. Gözlerinde en pahalı RayBan gözlük, kıçında Tomy kot StarBucks a girecekler belkide yabancılara en pahalı yatırımı yapacaklar. Para yiyorlar ya biz zenginiz imajı yaratıp biz avrupalıyız moderniz diyecekler. Bizim okulda bunlardan yüzlercesi var.

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

yüzlerini gittikçe daha bi açık şekilde ortaya çıkarıyorlar...Şimdi böyle konuşuyorlar ileride daha beterlerini yapmaya teşebbüs edecekler.İşte o zaman bizim bu ruhumuz tekrar kükreyecek.kanlı bir devrim yaşanacak.

Waybe benden iyi bi kahin olur a.q :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    inatla aynı komik cümleler:"gereksiz tartışmalar yaratmayalım bu bilinci
    ortadan kaldıralım kürt, çerkez, tatar vs hepsi türktür." Yahu kendin
    söylüyorsun onların kürt, çerkez tatar olduğunu. Niye türk yapmaya
    çalışıyorsun onları? Dünyadaki türk nüfusunu bu şekilde arttırınca cebine
    fazladan para mı giriyor bu yolla? Hayır sana ne kazandırıyor merak ettim.
    İnsanların etnik kimliklerini onlara kendi kültürünü empoze etme
    düşüncesinin size ne kazandırabileceğini sanıyorsun? Durumunuz daha iyi
    mi yolacak???

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    zumsuk un dediği gibi suçu üst makamlara atmaya gerek yok hükümet neyle uğraşsın bu kargaşada kürt sorunuyla mu kıbrsıla mı ekonomik sorunla mı AB 'yle mi hortumlarla mı. batmış bi ülkeyi yeniden canlandırmak kolay bişey mi sanıyosunuz gidin mesut yılmaza cem uzana tansu çillere oy verin şimdi hepsi sike sike hesap veriyor ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

criminal doğru söylemiş işte Türkiyedeki herkezi Türk sayarsak olmuyor jezreelinde dediği gibi ben o yabancı özentileri tikkylere Türk diyemem artık ya amerikan derim ya ingiliz derim yani adam lazsa ben lazım der kürtse ben kürtüm çerkezse ben çerkezim der neden Türk olsun ki ?

öyle yada böyle hepimiz bu topraklar üzerinde yaşadığımız müddetçe korumak zorundayız bunu ben vatani görev bilirim yok korumayıpda yıpratanın karşısında olmayıda görev bilirim !

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi bugün çıkıp kürt cerkez Türktür dienler aslında onları Türkleştirmeye çalışmıyorlarki olay Herkes Türk demek değil,Olay bunlarda bizden kardeşiz ayağına getirip baskıları dindirmek yani sen Kürtsün biz Türküz dersek etnik milliyetcilik denen şey ortaya çıkıyor adamda bunu engellemek için böle şeyler sölüyor.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birliği bozmaya çalışmıyoruz zaten ama adam çerkez asıllıysa çerkez asıllıdır kürt asıllıysa kürt asıllıdır zaten anadolu bir çok beylikten meydana geliyodu o şekilde düşünürsek herkezi soyadlarına göre bile sınıflandırabiliriz. ama öyle yapmıyoruz Türkiyedeki herkeze Türk diyoruz. yinede adam kürtse kürt olduğunu biliyor ama ben Türküm! diyosa buyursun başımın üstünde yeri var yok ben gidip kendi devletimi kuracam senin devletini sömürecem seni yoketmeye çalışacam diyosa o yerini çok iyi biliyor !

Zimbabwe
Toplam Hit: 10452 Toplam Mesaj: 42