Turk.Net Akn Kalktı
-
Merhaba arkadaşlar ,
Az önce Turk-Net tarafından arandım ve AKN kaldırıldığını söylediler , bende an itibari ile hız testi yaptım zira hali hazırda kotayı aşmıştım , 16 a 15 sonucunu elde ettim.
Şuan için sadece hizmet aldığınız santral YAPA sistemini barındırıyorsa bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz lakin YAPA sistemi olmıyan santrallerde de YAPA sistemini kurmak için Turk-Net çalışmalara başladı.Donanım haber de böyle bir söylenti var aranan var mı doğruluğu nedir ?
https://mobile.donanimhaber.com/turk-net-kota-akn-kalkti--124834516
AyTurk tarafından 18/Mar/17 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
VAE'de paketi değiştirmeden yapmaları zor, YAPA'da kendi cihazlarını kullandığından istediğini yapabilir. Vatana millete hayırlı olsun :)
-
Geçenlerde İstanbul veri merkezleri çöktü Türkiye genelinde 1 gün kadar hizmet verememişlerdi. Umarım yoğunluğa karşı önlem almışlardır.
-
ya amk gavatları santral kutusundan bina kutusuna verebilseler tekrar alırdım da 2 ay internet bağlayamadılar amk
-
ya anlamadığım şekilde normalde 40 gb'ı geçmzken 24mbit 75gb kotalı vdsl pakete geçtim her ay 76 80 arası gidip geliyor ttnet bişe yapıyor olabilirmi? birde hız ölçümlerinde 23mbiti görüyorum lakin bu mesajı yazacağım sayfa bile tak diye açılmadı yavaş yavaş açıldı.
-
müşteri hizmetlerini aradım, bu saatte temsilci yok komedi
-
biz de ttnetten süperonline a geçmiştik ilk aylar her şey güzeldi fakar artık çok saçma hiçbir safya açmıyor bende duydum bunu, türknet nedir istanbul bahçelievler civarında kullanan var mı? süperonline'dan başka nete geçmek istiyoruz artık çile gibi.
-
avezgista bunu yazdı
biz de ttnetten süperonline a geçmiştik ilk aylar her şey güzeldi fakar artık çok saçma hiçbir safya açmıyor bende duydum bunu, türknet nedir istanbul bahçelievler civarında kullanan var mı? süperonline'dan başka nete geçmek istiyoruz artık çile gibi.
Altyapı yine Türk Telekom değişen bi şey olmayacak. Kaldı ki Superonline'da fiber olmayan yerlerde Türk Telekom üstünden hizmet veriyor.
-
mkyb bunu yazdıavezgista bunu yazdı
Altyapı yine Türk Telekom değişen bi şey olmayacak. Kaldı ki Superonline'da fiber olmayan yerlerde Türk Telekom üstünden hizmet veriyor.
90 tl fatura geliyor, youtube video açamıyorum.
-
Modem arayüzünden hat değerlerini ekran görüntüsü atabilir misin ?
-
Beni aradılar, browser'da biraz bilgi girmiştim.
Sazan avına çıkmışlar, bana diyorlar üyemiz olun şöyle şöyle yapalım vs vs... Diyorum kotasız internet verecek misiniz? bana tarife masalı okuyorlar sonra değişecek falan filan sikerim o tatlı yalanlarınızı.