Türknet Arkadaşını Getir Kampanya Kodu
-
Sabah sabah şöyle bir mesaj / ee Mayil geldi , aktif olanlar yararlanabiliyor mu bilmiyorum. Yararlanabiliyorlarsa kullansinlar sanırım ikimize de fiyatta indirim / 1 ay bedava gibi birşey yapıyor ☺️
Merhaba!
Arkadaşlarınla TurkNet’in 1.000 Mbps'ye* varan eşit indirme ve yükleme hızında internet deneyimini paylaşarak hem senin hem de arkadaşlarının kazanmasını sağlayabilirsin.
Nasıl mı? ‘Arkadaşını Getir’ kampanyamızla:)
Arkadaşın TurkNet’li olduğunda her ikiniz de bir ay ücretsiz internet kazanmış olursunuz. Bu tutar 6 ay boyunca faturanıza indirim olarak yansır.
Ve daha da güzeli, arkadaşının taahhüdü varsa da problem değil. O da senin gibi GigaFiber altyapısındaysa 2000 TL'ye, başka altyapılardaysa 500 TL’ye kadar cayma bedeli de bizden.
Hadi, hemen sevdiklerini ara ve onlara bu süper fırsatı anlat. Sevdiklerinin abonelik adımında kullanması için ihtiyaçları olan özel kod burada:
GLW68PW38VEP
EDİT : Bu arada İzmir Buca dayım , geçmeyi de düşünen olursa şiddetle tavsiye ederim , sanırım yaklaşık 3/4 ay falan oldu Türk Telekom dan sonra essekten inip yarış atına 🐎 binmiş gibi oldum... 😂
JiggSaw tarafından 13/May/24 12:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Türknet ile o hatayı iki sene önce yaşadım.Tahattütsüz internet diyorlar geçmiş yıllarda senede 3 defa zam yaptılar.2 sene sözleşmeli internet almak çok daha mantıklı.
Müşteri hizmetleri de çok tirt bı sorun olunca Türk telekoma atıyorlar topu.3 gün 2 gün tüm gün yaklaşık 4 5 defa internet gitti mağdur ettiler Superonline na geçtim 1 buçuk yıl oldu 10 dakika kopma yaşamadım.
-
gozkopat bunu yazdı
Türknet ile o hatayı iki sene önce yaşadım.Tahattütsüz internet diyorlar geçmiş yıllarda senede 3 defa zam yaptılar.2 sene sözleşmeli internet almak çok daha mantıklı.
Müşteri hizmetleri de çok tirt bı sorun olunca Türk telekoma atıyorlar topu.3 gün 2 gün tüm gün yaklaşık 4 5 defa internet gitti mağdur ettiler Superonline na geçtim 1 buçuk yıl oldu 10 dakika kopma yaşamadım.
Hocam o iş biraz bölge ile alakalı sanki. Ben Hatay'da nefret ediyordum türknetten. Ama şuan İzmir'de gayet memnunum. Ödemeyi de senelik peşin yapıyorum zam yemiyroum bir sene bir sıkıntım olmuyor. Evet 2 senelik taahhüt daha mantıklı ama türk telekomu vodafone'u çok aptal hızlara aptal fiyatlar istiyor. Kesintim olduğu zaman (çok çok nadir oluyor) arıza kaydı oluşturuyorum iki saate falan çözüyorlar
-
turknet övücü geldi
bugün bi yakınım. hangi firmaya gecim diye geldi
sorun ne dedim. 16 mb alıyorum onuda tam vermiyor. 11mb kullanıyoruz dedi
turk neti aradık direk 35mb başlarız hat durumuna göre artabilir dedi telefondakiler
bende aynı durumdaydım. turknet e gecmeden önce
8 mb alıyordum 16 için süperonline a yalvarıyordum hattınız kaldırmıyor veremeyiz demişlerdi
ne olursa olsun turknet i denicem dedim gectigim gün 35mb aldım haftasına app inden bi üst pakete gectim 100mb halada aynı
-
turknet övücü 2 geldi.
Allah'ın dağında bile cayır cayır akıyor mübarek. Aynı hat, aynı kablo ttnet ile ağlatıyordu.
-
Turknet övücü 3 de geldi. Diğer firmalar taşşağını yesin bunların. Seneler önce beni Superonline'ın 3 Mb internetinden kurtartıp 75 Mb verdiler. Superonline'da diğererinde olduğu gibi kota vardı 1 hafta 16 Mb kullanıyordum sonra kota dolup 3'e düşüyordu. Ensar olayları çıkınca Turkcell ile olan tüm bağlarımı kopardım. Eve de turknet aldım ev santrale daha yakın 100 Mb alıyorum. Senelerdir hem iş yerimde hem evde kullanıyorum neredeyse hiç sorun yaşamadım. 1 kez bağlantım koptu ona da orospu çocuğu Türk Telekom gelip başkasına bağlantı yaparken bilerek benim kablomu kopartmış. Elektrikçi ile birlikte hallettim. İlk bağlatırken de Türk Telekomdakiler çok kötülemişti Turknet'i. İtin götüne sokup yolladım adamları.
-
Mutubilir bunu yazdıgozkopat bunu yazdı
Hocam o iş biraz bölge ile alakalı sanki. Ben Hatay'da nefret ediyordum türknetten. Ama şuan İzmir'de gayet memnunum. Ödemeyi de senelik peşin yapıyorum zam yemiyroum bir sene bir sıkıntım olmuyor. Evet 2 senelik taahhüt daha mantıklı ama türk telekomu vodafone'u çok aptal hızlara aptal fiyatlar istiyor. Kesintim olduğu zaman (çok çok nadir oluyor) arıza kaydı oluşturuyorum iki saate falan çözüyorlar
Hocam 2 seneliği nerede ben bulamadım onu?
Biraz popoyu toparlayınca bir yıllık almayı düşünüyordum da , Eğer 2 yıllık daha uygunsa 2 yıllık da düşünebilirim zam yememek açısından (tabii fiyat artışı olmuyorsa zam yapmıyorlarsa) ...
Ben de buca'dayım Bu arada çok da memnunum 10 numara 5 yıldız ⭐⭐⭐⭐⭐ Allah nazardan saklasın 😂
-
Konu dışı
Modem de kırmızı ışık sinyal hatası normal mi ?teknik destek ne zaman dönüş yapıyor
-
GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.
GG3GLXYZ4V
-
Yeni taşındığım eve de Türknet bağlattım, ailemin evine de Türknet bağlattım. Her birimiz çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim.
-
biz de referans bırakalım
NXA77HG67BTY