Türknet İçin Modem Tavsiyesi Yapar Mısınız?
-
@JOE yazdıktan sonra evden çıktım vatan bilgisayardan TpLink TD-W9970 aldım.
Sonra 2 arkadaş alma yazmış :) :)
Turk.net aradı ve sesle onay aldı. 24 saatte hattın aktif olması lazım. 36 Saat geçti hadi bakalım.
https://turk.net/sik-sorulan-sorular/aktivasyon/
burada başka operatorden geçiş yapıyorsanız 24 saat diyor.Umarım yarın gelir internet.Elimde modem bekliorum. Modemi powerline + 10 metrelik ethernet kablosu ile kullanacağım.Telefondan falanda wireless ı kullanırım tabi.
Bakalım sonuçları yazarım modem hakkındaki eğer internet gelirse.
-
JOE bunu yazdıtolgasen bunu yazdıilteris bunu yazdı
TpLink TD-W9970 kesinlikle ama kesinlikle ö ner mi yo rum. Çekim gücü istenilen seviyede değil çift antenli olmasına rağmen, arada bir sapıtıp wifi den internet vermiyor hatta hiç bağlandırmıyor bile. Çok boktan aşırı dandik bir alet. Aman diyeyim. Zyxel falan onlardan al para sorunun yoksa iyi bişey al. TpLink pişmanlıktır.
Katılıyorum, aldım bin pişmanım. Wi-Fiden internete bağlanmak ölüm. Sakin alma hocam
Bende aldım ve memnunum. Hiçbir sıkıntısı yok bende.
airties 5650 nıın vdsl desteği var mı? Türk.net vdsl de veriyor 35 mbit i. Adsl olursa max 16 mbit. Alacağın hız ort. 14 bit civarlarında olur.
taşınmadan önce superonline fiber hattı için bunu kullanıyordum , hiç bir sıkıntı yaşamadım bu modemle alakalı. turkcell tv+ vlan ayarlarını filan yapmıştım. ne wifi'de ne internette sıkıntı yaşamadım yav
-
Arkadaşlar turknet'e başvuru yaptım Churn Evrağı eksik online işlemlerde çıkıyor,nedir acaba bilginiz varmı.
-
CooLSTuFF bunu yazdı
Arkadaşlar turknet'e başvuru yaptım Churn Evrağı eksik online işlemlerde çıkıyor,nedir acaba bilginiz varmı.
Churn evragi tasima evragi sen baska operatordenmi gecis yaptin
-
evet Ttnet'ten
-
Evet muhtemelen evrak sisteme gec yansicak muhtemelen
-
türknet in kendi modemi vardı talep etseydiniz ya
-
hocalar turknet ttnetin kendi modemleri ile sıkıntı yaşıyor 2 saat ayar yaptık olmadı
benim asus vardı onu taktık oldu fakat bendeki asus modem 200 tl lik iyi bir model olmasına ve çift antene rağmen iyi çekmiyor.
hız olarak ve ping olarak çok mutluyum fakat salondan odaya gittiğimde download hızı ve ping sıkıntısı yaşıyorum modem yüzünden.
ya daha iyi yere taşıycam ya başka bişi yapcam bilmiyorum.
PanxeR tarafından 20/Eki/17 10:52 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
hocalar turknet ttnetin kendi modemleri ile sıkıntı yaşıyor 2 saat ayar yaptık olmadı
benim asus vardı onu taktık oldu fakat bendeki asus modem 200 tl lik iyi bir model olmasına ve çift antene rağmen iyi çekmiyor.
hız olarak ve ping olarak çok mutluyum fakat salondan odaya gittiğimde download hızı ve ping sıkıntısı yaşıyorum modem yüzünden.
ya daha iyi yere taşıycam ya başka bişi yapcam bilmiyorum.
abi çevredenki wifi kanallarını kontrol et. 2 atlayıp en boş olanı kendine onu seç.
çıkış gücü %100 mü seçili ? 5ghz kullanabiliyo musun
-
Ben 2+1 evde W9970 ile wifi gücünü %50 yaptım kullanıyorum bir sıkıntı yok. %100 e ihtiyaç duymuyorum.