Turknet İnternet Sorunu
-
Kartal
-
Hannibal_King bunu yazdı
Kartal
Haydaaaa kartalin neresi
-
Kartalla pendik arasında hocam 2 tarafında merkezine yakın değil. Sende mi kartaldasın?
-
Bakırköy'deyim internet sıkıntılı. Mevcut aboneyi botlarla muhatap ediyorlar ama yeni abone gibi arayıp fırça kayınca düzeltiyorlar bilginiz olsun.
-
bodrumda gitti 1.5 gün burda turktelekom altyapısını kullanıyorlarmış diğer bölgeleri bilmiyorum bizim arkadaş turktelekomlu onunda gitmiş bizim ki 2 gün önce sabah gitti dün öğleden sonra geldi onun ki hala yok :)
adam demişti bana bodrumda 35mbit veriyorum ama aralık ortası ocak başı arası gibi altyapıda düzenleme olacak o zaman 100mbit hizmeti devreye girecek demişti belki çalışma vardır bilmiyorum yani 1 yıldır aboneyim 365 gün desek 1.5 gün internetim gitti şimdiye kadar o kadar
-
Hannibal_King bunu yazdı
Kartalla pendik arasında hocam 2 tarafında merkezine yakın değil. Sende mi kartaldasın?
Evet kartal mahalleni soyle brnde kartal ve pendik arasindayim
-
Hocam en hızlı twitterdan dönüş yaparlar oraya bak turknet twitter destek elemanları yanıt verir aynigun ararlar seni
-
Hala internet yok ulan boylesi yagmurlu karamsar bir gunde evde takiliyoruz intermet yok
-
24 saati gecti hala internet yok
-
selam
ben de ttnet'ten turk.net'e geçmeyi düşünüyordum. Çok problemler oluyor mu hala?