Türknet Yeni Fiber Tarifeleri
-
csr288 bunu yazdı
Hacılar Türknet i nasıl bilirdiniz?
Olabilecek tercihler
1- Türkcell Fiber
2-TTnet
3-Türknet
4-Vodafone Fiber
Vodafone Fiber'de 100 liraya 100 megabit var.
İlk faturayıda bayi kendisi ödüyor.
-
@mkyb bizim evin altyapısı 12mbps gösteriyor max.
yıllardır komşu ile ortak kullanıyoruz, hele şu son zamanlar iyice internet yavaşladı
tek başıma internet almak istesem en ucuzu olarak hangisini önerirsin?
netgalaksi 8 veya 16 paketinden hangisini tercih etsem daha iyi olur misal?
-
aylmz bunu yazdı
@mkyb bizim evin altyapısı 12mbps gösteriyor max.
yıllardır komşu ile ortak kullanıyoruz, hele şu son zamanlar iyice internet yavaşladı
tek başıma internet almak istesem en ucuzu olarak hangisini önerirsin?
netgalaksi 8 veya 16 paketinden hangisini tercih etsem daha iyi olur misal?
Ekşi sözlükteki yorumları hiç iyi değil. Bence büyük firmalardan al. Netspeed öneririm.
-
Arkadaşlar ben kullanıyorum memnunum. Aşağıda vereceğim kod ile üye olursanız 1 ay siz 1 ayda ben fatura ödemiyoruz.
turk.net bir ay bedava için indirim kodu: mwg68bs82xyf
bu kod ile turknet’e internet üzerinden abone olabilirsiniz.
isterseniz aboneliğinizi telefonla da başlatabilirsiniz, telefonla abone olmak için 0850 288 80 81’i arayın, temsilci ile kodu paylaşın.
internet hizmetiniz açılsın ve turknet kullanmaya başlayın.
1 ay siz, 1 ay da ben ücretsiz internet kazanalım ve o ay fatura 0 tl gelsin.
keyifli sörfler dilerim. -
Zeytinburnu :
114, 114/1, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 294, 295, 302, 303, 75/10, 75/3, 75/9, Bağiçi, Çarşamba Pazarı, Modabağ, Modabağ 1, Modabağ 1 Ara, Modabağ A, Modabağ 2, Modabağ 3, Modabağ 4, Modabağ 5, Modabağ 6, Modabağ 7, Rüstem Balkan, Yeşilyol C, Yeşilyol F, Yeşilyol F Çıkmazı, Yeşilyol G
Üsküdar :
Halk Cad., Esuapci Sk., Gündoğum Cad., Kefçe Dede Mektebi Sk., Giriftzen Asım Sk., Türbekapı Sk., Aziz Mahmut Efendi Sk., Kapıcı Çıkmazı, Hakimiyeti Milliye Cad., Açık Türbe Mektebi Sk., Tepsi Fırın Sk., Otopark Sk., Otopark Arkası Sk., Bulgurlu Mescit Sk., Sandalcı Yokuşu, Kuşoğlu Yokuşu, Zenciler Sk., Zenciler Yeni Yol Sk., Bektaş Sk., Evliya Hoca Sk., İttihat Sk., Çavuşdere Cad., Tazı Çıkmazı Sk
Şişli :
Efe Sk, Teyyareci Fehmi Sk., Saksı Sk., Baysungur Sk., Bilezikçi Sk., Baruthane Cad., Bozkurt Cad., Rumeli Cad., Nakiye Elgün Sk., Bilgiç Sk., Kuyulubağ Sk., Sahap Sk., Ergenekon Cad., Tavukçu Fethi Sk., Türkbeyi Sk., Eşref Efendi Sk., Abide-i Hürriyet Cad.
mkyb tarafından 30/May/20 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
vodafone fiber kullanıyorum. Daha 1 ay önce sözleşme yenilendi. 75 liraya 100 mbps ne kota ne akk var. 1 sene taahhüt var. Açıkcası garip bir şekilde memnunum.
-
mkyb bunu yazdı
Zeytinburnu :
114, 114/1, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 294, 295, 302, 303, 75/10, 75/3, 75/9, Bağiçi, Çarşamba Pazarı, Modabağ, Modabağ 1, Modabağ 1 Ara, Modabağ A, Modabağ 2, Modabağ 3, Modabağ 4, Modabağ 5, Modabağ 6, Modabağ 7, Rüstem Balkan, Yeşilyol C, Yeşilyol F, Yeşilyol F Çıkmazı, Yeşilyol G
Üsküdar :
Halk Cad., Esuapci Sk., Gündoğum Cad., Kefçe Dede Mektebi Sk., Giriftzen Asım Sk., Türbekapı Sk., Aziz Mahmut Efendi Sk., Kapıcı Çıkmazı, Hakimiyeti Milliye Cad., Açık Türbe Mektebi Sk., Tepsi Fırın Sk., Otopark Sk., Otopark Arkası Sk., Bulgurlu Mescit Sk., Sandalcı Yokuşu, Kuşoğlu Yokuşu, Zenciler Sk., Zenciler Yeni Yol Sk., Bektaş Sk., Evliya Hoca Sk., İttihat Sk., Çavuşdere Cad., Tazı Çıkmazı Sk
Şişli :
Efe Sk, Teyyareci Fehmi Sk., Saksı Sk., Baysungur Sk., Bilezikçi Sk., Baruthane Cad., Bozkurt Cad., Rumeli Cad., Nakiye Elgün Sk., Bilgiç Sk., Kuyulubağ Sk., Sahap Sk., Ergenekon Cad., Tavukçu Fethi Sk., Türkbeyi Sk., Eşref Efendi Sk., Abide-i Hürriyet Cad.
yurtdışına nerden çıkıyolar hocam biliyo musun?
bu hızları son kullanıcıya sunmak için direkt peering pointlerin dibinde olmak lazım.
-
mkyb bunu yazdı
Zeytinburnu :
Üsküdar :
Şişli :
Hocam bunlardamk kendi kablosunu çekiyo yoksa telekom alt yapısımı acaba
-
Kendi hatlarını kuracaklarsa bekle babam bekle.. Superonline fiber var diye TT bile kurmuyor fiber Superonline da artık el yakıyor alternatifi de yok bir de verilen paraya değer bir net de yok..
-
olsa da yesek keşke. şu anda da 100mbite kadar kullanıyorum turknet, sabit 82 alıyorum. maksat upload 50 olsun diye gene geçerdim. Buralara gelene kadar 1-2 sene geçer herhalde, geldiğinde hala bu fiya tolursa 1000lik çoh güzel olur :)