folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Turknova, Trackerturk Üyelikleri Açık

Turknova, Trackerturk Üyelikleri Açık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Öncelikle tüm arkadaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. 

Türk torrent sitelerini yerin dibine sokmussunuz arkadaşlar, yapmayın etmeyin. Ülkemizde torrent gelişmemiş ise; suç sitelerde değil, bilinçsiz kullanıcılardan kaynaklıdır. Yabancı sitelerde kurallar nettir. Onlara gelince dikkat ediyorsunuz, ama yerli sitelerimize gelince aynı kuralı veya saygıyı göstermiyorsunuz. Evet hepsinde benzerlik var mı / var. O konuda sizinle aynı fikirdeyim. Fakat nedense bizlerde paylaşım ruhu dediğimiz olay daha gelişmemiş. Hit & run yapan arkadaşlar yüzünden birine birşey lazım olduğunda ölü torrent bulunuyor. Veya beğendiğimiz bir siteye, ufaktan da olsa bağış yapmadığımız için siteler özellikle para peşine düşüyor. 

Uzun lafın kısası kendi ülkemizde yer alan tracker sitelerine sahip çıkarak, bir ihtimalle daha iyi olacaklarını düşünüyorum. 

Saygılarımla. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı

Öncelikle tüm arkadaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. 

Türk torrent sitelerini yerin dibine sokmussunuz arkadaşlar, yapmayın etmeyin. Ülkemizde torrent gelişmemiş ise; suç sitelerde değil, bilinçsiz kullanıcılardan kaynaklıdır. Yabancı sitelerde kurallar nettir. Onlara gelince dikkat ediyorsunuz, ama yerli sitelerimize gelince aynı kuralı veya saygıyı göstermiyorsunuz. Evet hepsinde benzerlik var mı / var. O konuda sizinle aynı fikirdeyim. Fakat nedense bizlerde paylaşım ruhu dediğimiz olay daha gelişmemiş. Hit & run yapan arkadaşlar yüzünden birine birşey lazım olduğunda ölü torrent bulunuyor. Veya beğendiğimiz bir siteye, ufaktan da olsa bağış yapmadığımız için siteler özellikle para peşine düşüyor. 

Uzun lafın kısası kendi ülkemizde yer alan tracker sitelerine sahip çıkarak, bir ihtimalle daha iyi olacaklarını düşünüyorum. 

Saygılarımla. 

Herkesin bayramını tebrik ediyorum bende :)

Birazcık gömdüğüm için kendi hisseme düşene cevap yazayım; 

Hocam bitturk ve leechturk muhtelemen (geçmişi düşünerek) en iyi 2 yerli trackerdı. İkisinde de 1.5tb ın üzerinde uploadım var (dı leechturkte) ama özellikle D-ZoN3 Rip işlerini bıraktıktan sonra bitturk toparlayamadı. Adamlar çok sağlam rip yapardı ve kaliteleri standarttı. Dünya çapında paylaşılırdı Ripleri. Leechturk te Prodji sunumlarını paylaşırdı Prodji işi bıraktı ama Leechturk devam edebildi çünkü kendi rip ekipleri iyi yetişmişti. Bakma yıllar sonra kapandı gittiler, maddi durumu baahne ettiler. Hit-run veya ratio olaylarında hassas birisiyim, yabancı trackerlardan çok yerli trackerlarda uploadım vardır toplamda. Ancak adam şimdi bi dosya atıyor mesela box set veya bluray film 15gb üstünde Türkiyede herkesin durumu malum speedbox veya vds kullanmayanlar dışında internetin durumunu biliyoruz ve dosya çok büyükse hiç yoktan ilk 24 saat altın torrent verilmezse bir anlamı kalmıyor. Tamam yabancı trackerlarda bile vds vs olmadan ayakta kalmak çok zor ama orası şampiyonlar ligi bir anlamda :) adamların normal neti ezip geçiyor bizi. 

Birde yukarıda yazdığım gibi ben indiriyorsam arşiv için indiriyorum yani dosyalarım silinmeden durur haliyle klasör dizini veya ismi ile oynamadığım sürece en az 1 ay seedde. Bunlar benim için geçerli, hit-run yapan fake seed kullanan yok mu var. Hemde fazlasıyla var. Ama bir yerde sunum yapılsın da araklayalım diye bekleyen, aynı scripttin klonu onlarca tracker çıktıkça kalite düşüyor be bizim memlekette. Benim kaliteli tracker arayışım o yüzden. İşini adam akıllı yapan kaliteden ödün vermeyen bir yer bulayım açayım internetimi sonuna kadar onlara :)) 

Öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim bakıyorum şimdi hepsine.

Not: Zamanında bitturk e rabinson un davetiyesi ile üye olmuştum. Leechturkü kendim düşürmüştüm, üye alımlarını açmalarını bekliyordum pusuda :)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu türktorrent üyelikleri açmıyormu yoksa benmi denk gelmiyorum üye olamadım gitti elinde davetiye veya kullanılmayan hesabı olan varsa yardımcı olabilirlermi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seeder yollucakta indirecek program uğraşmıyom ben onla buzlasvip <3

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Trackerturk yürüyen ego :

Hotmail, Windowslive V.b Microsoft Mailleriyle Üye Olmayın, Onay Maili Ulaşmaz. Yanlışlıkla Üye Olanları Ara Ara Sileceğim. Sizlerde Ara Ara Tekrardan Üye Olmayı Denersiniz :)

yazmış adam. Aman çokta umrumdaydı götü boklu siten.

haha bu ne demek harbiden :D

hahahaha :DD:D:D acayip bir kafa yasıyorlar  yazısa bak ara ara   silicem gülücükte ibne gülüşü gibi

binlerce accont vardıda şimdi bir cacıgımız kalmadı lastpass sagolsun

Toplam Hit: 7493 Toplam Mesaj: 16
torrent üyelik turknova tracker torrent davetiye trackerturk