Turknova.Com Da Altın-Torrent-Haftası!
-
Bugun - Yönetim Değişikliği... Değerli Turknova Dostları,
Öncelikle bir günlük kesintinin sebebi server'daki hddlerden birinin zarar görmesidir.
Elimizdeki mevcut en son yedekle devam ediyoruz.
Yönetim Kadrosu Sayfasında görebilceğiniz gibi sitemizin yönetiminde köklü değişiklikler olmuştur. Merak eden arkadaşlar için bu yaprak dökümünün sebeplerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://turknova.com/tsf_forums/showthread.php?tid=596
Her zaman ilkleri başarmaya çalışan TurkNova yeni yüzü ile karşınızda. Yine Türk Torrent aleminde bir ilke imza atarak sadece siteye ait 3 adet SeedBox satın aldık. İleride dahada artacak bu seedbox sayısını yönetim kadrosu bölümünden takip edebilirsiniz. SeedBox'lar destek gereken tüm torrentlerde devrede olacaktır. Herhangi bir kişi yada uploader'a ait değildir. Ayrıca Utorrent tarzı programlarda Peer List bölümünde seedbox1.turknova.com gibi isimlerle seedboxların seedde olduğunu görebilceksiniz.
Bildiğiniz üzere sitemizin Yöneticisi Bleda'ydı. Ancak kendisi bazı özel sebeplerden ötürü tüm yetkilerini c0demaster'a devretmiştir. Bleda'nın yoğunluğu normale döndüğü zaman yine aramıza dönecektir. Bu sırada Onursal YÖneticimiz olarak TurkNova Kurucusu olarak kalacaktır.
Son Olarak Sizlere 15 gündür yaptığımız kesintili yayının özrü olarak bu haftayı(7 gün Süre İle) Altın-Haftası yaptığımızı ilan etmek istiyoruz.
TurkNova Yönetimi adına,
c0demaster
Site Administrator & DeveLopeRArkadaşlar bugün yaptığım duyuruyu aynen kopyaladım. Umarım Rene bu reklamlarım için kızmayacaktır :) . Eğer sorun oluyorsa şimdiden özür dilerim.Ayrıca Tahribattan uploader başvurularınında bekliyorum Şu anda sanırım sadece Lkereng var uploader olarak sitemizde.Bağlantı hızınız önemli değil 3 adet serverımız var önemli olan arşiviniz. Site üstünden bana ulaşarak başvurabilirsiniz.Herkese İyi Paylaşımlar dileğiyle... -
şu belgesel olayına biraz daha ağırlık verseniz.
-
Banlanmasaydım işime yarardı :)
-
Fuzulli tekrar üye olabilirsin
ajan1111 siteyi yeni devraldım emin ol yakında gereken ağırlık verilecektir
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli tekrar üye olabilirsin
ajan1111 siteyi yeni devraldım emin ol yakında gereken ağırlık verilecektir
-----------------------------İş yerinden download yapıyordum ip banlıyım siye erişemiyorum :) (sabit ip)
2xGB Download'a 11 gb upload yapmıştım :S
-
kaldırırız banını ip yi bana pm atarmısın?
sitede gözüken tek ip ban sonu 194 lü bir ip muhtemelen senin kaldırdım banı :)
bu arada üye olunca bana kullanıcı adını yazarsan rationu gerigetiririm boşuna gitmesin emeklerin
-
codemaster, bu bayrampaşa ben fazla kalmayacağım ı kimse seed etmiyor mu? hiç inmiyor bu :S
-
umut eğer ayrılan arkadaşlardan birinin torrenti ise edilmiyordur reseed isterim birazdan
bu tip sorunları 1 hafta içinde aşıp rayına otutturcaz inşallah
-
uploadları beğendim eywallah hoca
-
eyvallah ajanım kodırım da
snn imzana noldu :|
kırpılmış sankim :S
-
altın torrentten yararlanıyoruz yavaş yavaş.. :) geceleri açıyorum full download ediyor.. geceleri seed ediorm malum burası cafe :)