Turkojan 4 Kaynak Kod Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Envy'e bak.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Dokuman-Visual-Basic-Reverse-Connection-Nasil-Yapilir-144/

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu başlığı çok komik geldi turkojanı parayla satıyor adamlar kaynak koduda parayla  beleşe yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

gVeR bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/Dokuman-Visual-Basic-Reverse-Connection-Nasil-Yapilir-144/

ben bu dökümanı okudumda uyguladımda...ama mantığını anlayamadım.adama yedireceğim server sadece port dinliyo açacağım clienttede kendi ip adresim yazıyo.başka makinaya bağlantı nası sağlanıyo :S

Explosive bunu yazdı:

konu başlığı çok komik geldi turkojanı parayla satıyor adamlar kaynak koduda parayla  beleşe yok

http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=turkojan+4+private+edition&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8f7c44bb85e96376

http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=turkojan+4+gold+edition&aq=f&aqi=g4&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8f7c44bb85e96376

al buyur doya doya kullan :) ;) herşey bulunabilir bunuda unutma...ama bu dalganın kaynak kodunu bulamıyorum işte :P

x3uqm4 bunu yazdı:

Envy'e bak.

sağol bi bakarım :) link bulamıycam gibi ama araştırıyorum..

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:

ben bu dökümanı okudumda uyguladımda...ama mantığını anlayamadım.adama yedireceğim server sadece port dinliyo açacağım clienttede kendi ip adresim yazıyo.başka makinaya bağlantı nası sağlanıyo :S

Aslında anlatılmak istenen orada adama yedireceğiniz server.( mantık olarak server ancak bağlantıyı bize sağlayacağı için client diye anlatmışım. Yani client > servera bağlanıyor)

Bizde mantık olarak gelen bağlantıları dinleyeceğimiz içinde server olarak anlatmışım.

Yani ilk resim Trojan mantığı ile yedirelecek server, ikinci kod ise bizim kullanacağımız client.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:

Aslında anlatılmak istenen orada adama yedireceğiniz server.( mantık olarak server ancak bağlantıyı bize sağlayacağı için client diye anlatmışım. Yani client > servera bağlanıyor)

Bizde mantık olarak gelen bağlantıları dinleyeceğimiz içinde server olarak anlatmışım.

Yani ilk resim Trojan mantığı ile yedirelecek server, ikinci kod ise bizim kullanacağımız client

şimdi oldu :D oh ya düşünüyorum düşünüyorum kafamda oturtamıyorum.şimdi oldu çok sağol :)

EDİT: envy kaynak kodlarınıda bulamadım :D bikaç forumda var,linkler kırık,forumda ek halinde olan dosyalarda forumlar kapalı olduğu için indirelemiyor,google önbellek sayesinde bakabildim yani..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

benimde elimde yok. ama bulursan çok iyidir. piyasada gördüğün turkojan, poison ivy falan onlara bin takar :) Ama hala bazı bugları var. bu bugları fixlersen müthiş bişiy :)

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

benimde elimde yok. ama bulursan çok iyidir. piyasada gördüğün turkojan, poison ivy falan onlara bin takar :) Ama hala bazı bugları var. bu bugları fixlersen müthiş bişiy :)

gördüm özellikleri fln çok güzel ama adam 1ayda yazdım ben bunu geçen yaz fln demiş :D daha tamamlanmaış işte dediğin gibi.bulsam çok kral olcak...araştırmaya devam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

ufak bi up :) envyi buldum kaynak kod halinde ufak boyutlu ve kapsamlı bişey :D yaymamak,dağıtmamak şartıyla istiyen varsa pm atsın vereyim.zarzor bulup indirdim.fazla yayılmış bişeyde değil,güzel güzel kullanalım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

Bunların yüzünden piyasa tanınmayan trojan kaynıyor :)

En baba antivirüs olsa bile internetten dosya indirmeye korkar oldum artık :)

Toplam Hit: 7334 Toplam Mesaj: 34