Türkojan 4.0 Gold Edition İsteyen??
-
e harddiskim bozuldu o zman npcam?? sen ömürlük lisans aliyon buna boru mu? demekki millet çok pinti ben para verdim onlarda versin dio..wayy bee warez ruhuda ölmüş:D
-
ama 300 YTL yerine 50 YTL felan olsa yada 30 kapış kapış gider sürümden kazanır 300 YTL alarak kaç tane sattılar merak ediyorum
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
adamlarda salaktı sen 15 tane pc'm var hepsi ayrı ip lerde hatta ayrı şehirlerde.. onlarda da aynı anda kullancam diycen ona göre hazırlıycaklar :D komik
-----------------------------15 biraz abartı yane lafın gelişi gibi bişi..yanıma 2 3 kişi bulsam alacam..benim bile şu an ewde 3 tane war nden vermesinler..
-
Nitrous bunu yazdı:
e harddiskim bozuldu o zman npcam?? sen ömürlük lisans aliyon buna boru mu? demekki millet çok pinti ben para verdim onlarda versin dio..wayy bee warez ruhuda ölmüş:D
-----------------------------Harddiskin bozuldu programda çöpe atacan ayrıca ömür boyu lisans diye birşey yok sonuçta belli bir süreye kadar destek veriyolar sonra zaten ufaktan antilere yakalanmaya başlıyo belli bi süre sonra çöp.Pintilikle alakası yok adamlar Türkiyede en iyi trojan yazarı e bu kadar uğraş ve emekten sonrada bişeyler olsun değilmi ?
-
bi tarafımızdan uydurmuyoruz arkadaşlar bunları :)
satınalıp kullanan arkadaşlardan aldığımız bilgiler.
ayrıca detaylı bilgi istiyorsanız fungus a bi mail atıverin, destek mailinden. açıklasınlar mevzuu
-
tmm hocam zaten yakalandıktan sonra banane lan benim mal garantili ömür boyu yakalanmıyanını yapın demicem..en basitinden yeni pc aldım onda kullanmak istiyorum fln dediğimde vermeleri gerek..Kesinlikle çok emek harcamışlar saygım sonsuz ama o fiyatıda veremiyo bi kişi kolay kolay..
-
adam vermek istemiyosa uydurur yok uydu kontrollü bunlar başkası kullanırsa radyasyon yayar fln da der:D aam doğru olabilir ben mail attım 30 kişi kullanabilirmiyiz die cwp bekliom:p
-
walla hocam konunun irzina gecmek gibi olmasinda kimsenin buna yanasacagini sanmiyorum.. illa karsiya bise yollayarak bilgisayara gireceksem remote yollarim türkojandan 10 kat saglam olur..
ayica ben trojanlarin cogunun kendisinin trojan oldugunu prorattan beridir biliyoruz, yani bunu yazan adam senden benden daha cin, sen manitanin pc ye daliyon, adamda senin pc ye..
remote rlz! ;)
-
hard disk dio allahım ya ordan cıkarır gıder baska pc ye takılır dns ye gore olur !!!!!
-
Nitrous bunu yazdı:
mutlaka deişmesi gerek ya biz kendimiz hazırlıyoruz trojanı yada adamlar bizim verdiğimiz bilgilere göre hazırlıyorlar..free sürümlerindeki gibi biz hazırlıyorsak iyi ama adamlar hazırlıyorsa biraz kasar ama ginede sonuç verir.yani adama diyeceğimiz şu pc deiştirdim başka pcmde war ondan kullancam ipim deişti fln fln işte:D
-----------------------------la o adamlar dediğin bu sitedede var :D tereciye tere satıyon hacı