Turkojan 4.0 Gold Edition Upload Edecek Varmı ?_
-
Acil "Turkojan 4.0 Gold Edition" lazım elinde bulunan veya indirme adresini bilen verirse sevinirim.
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------
Acil "Turkojan 4.0 Gold Edition" lazım elinde bulunan veya indirme adresini bilen verirse sevinirim.
Gold Edition ve indirme adresi ? -
Sen msnden gönder ben upload ederim.
-
lazım diyorum ben kullancam illa enbesile anlatır gibi açıklamak mı gerekerik, taşşak geçmeninde bi sınırı var iyicie abartmayın.
-
999Epineprin bunu yazdı:
lazım diyorum ben kullancam illa enbesile anlatır gibi açıklamak mı gerekerik, taşşak geçmeninde bi sınırı var iyicie abartmayın.
Taşşak değil hocam,Gold Edition paralı sürüm onu demeye getirdik celallenme hemen. -
Turkojanın yapımcılarının bulunduğu siteden turkojan gold edition isteği :D
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
999Epineprin bunu yazdı:
Taşşak değil hocam,Gold Edition paralı sürüm onu demeye getirdik celallenme hemen.
piyasada var gold edition fakat oda yakalanıyo -
Dogru dedin Entel simdi buraya upload edicelek goldda olsa en degerli trojanda olsa taninmayacak mi ? :S
Buraya upload edilen simdiye kadar 100 kere taninmistir! Ben olsam senin yerine forumdan birine yazdiririm.
-
yakalanması sorun değil nette aradım bulamadım.
-
Veririm fakat Backdoorludur. Sanal pcde denesen dahi ağdan bulaşabilir.
-
THE_MILLER bunu yazdı:
Veririm fakat Backdoorludur. Sanal pcde denesen dahi ağdan bulaşabilir.
-----------------------------deepfrezem var işime yarıycağı zaman kurcam zaten. ozaman sorun olmiyacaksa ver ?