Türksat 1C Ve Hotbird Genel Arama Yardım... ?
-
Arkadaşlar vestel 840 cı'ya apro menü yüklettim hotbird kanalları eklememişler..bende onları ayarlamaya çalışırken hepsini yok ettim sonra fabrika ayarlarına geri dön dedim..şimdi her iki uydu kanallarınıda ayarlamam için ne yapmam gerekiyor ?
-
hocam antenle oynamadıysan kolay. ayarlar, kurulumdan önce uydu seçeceksin. turksat 1c, hotbird senin seçeceklerin. ( d-smart kullanıyosan işin daha kolay ama kullanmıyosun heralde.) sonra aramaya geçip şebeke aramayı açık seçip 11734*3291 di yanlış hatırlamıyosam. bu frekansı aratıyosun. türksat kanalları en güncel haliyle gelecek. sonra hotbird de de cihazını kendisi kanal bulsun diye arattır. uydu kanalını bulduktan sonra o kanalın frekansını kullanarak bi şebeke araması da ona çektirt. vestelin menüsünü hatırlamıyorum ama çok uğraştırıyorlardı beni :) konyadaysan gelem yapam :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
hocam antenle oynamadıysan kolay. ayarlar, kurulumdan önce uydu seçeceksin. turksat 1c, hotbird senin seçeceklerin. ( d-smart kullanıyosan işin daha kolay ama kullanmıyosun heralde.) sonra aramaya geçip şebeke aramayı açık seçip 11734*3291 di yanlış hatırlamıyosam. bu frekansı aratıyosun. türksat kanalları en güncel haliyle gelecek. sonra hotbird de de cihazını kendisi kanal bulsun diye arattır. uydu kanalını bulduktan sonra o kanalın frekansını kullanarak bi şebeke araması da ona çektirt. vestelin menüsünü hatırlamıyorum ama çok uğraştırıyorlardı beni :) konyadaysan gelem yapam :D
Hocam saol'da sanırım yanlış o frekans :/ -
arkadaşlar girdiğim hiç bi frekansta sinyal görünmüyor Türksat kanallarında acaba diseq ayarlarıdnan filanmıdır..nedir tam olarak ?
-
riciverden dayzek ayarlarına bak. a-b-c-d seninki hangisinde canaktan gelip dayzek giren abcd hangisi ona bak başta.orda sorun yoksabüyük ihtimal kablollardadır.uydu sitelerinde hazır kanal yüklemevar.ordan kdf alıp cihaza yükle hepsi cıkar
-
muah hocam bendekide 840 CI :)
şimcik menüden otomatik kanal arama de
ordan hotbirdi seç otomatik kanalları bulup ekliyo
sonra aynı işlemi türksat içinde yaparsın
bu arada ne yüklettin ki sen emu yazılımı(şifre kırmak için) mı yüklettin?
zaten bizimkinde varmış bende yeni öğrendim menü + 6666yazınca emu menüsü cıkıyo(bu arada keyleri ekledim lakın çalışmadı bende :)
belki lazım olur servis menüsü de menü+ 7777777777777777 olması lazım
son durumu yaz buraya :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------muah hocam bendekide 840 CI :)
şimcik menüden otomatik kanal arama de
ordan hotbirdi seç otomatik kanalları bulup ekliyo
sonra aynı işlemi türksat içinde yaparsın
bu arada ne yüklettin ki sen emu yazılımı(şifre kırmak için) mı yüklettin?
zaten bizimkinde varmış bende yeni öğrendim menü + 6666yazınca emu menüsü cıkıyo(bu arada keyleri ekledim lakın çalışmadı bende :)
belki lazım olur servis menüsü de menü+ 7777777777777777 olması lazım
son durumu yaz buraya :)
ya hocam sanırım diseq problemi amk çıkamıyorum işin içinde..aphro yüklettim biss menüsü filan geldi zaten kendiliğinden .. oraya istediğin kanalın key'ini yazıp açıyorsun güzel bişe gayet...türksat kanallarının frekansını yazıyorum ama sinyal gelmiyor iki çubuk ta bomboş..nası farkına varıcam şimdi hangi diseq olduğunun amk :D -
sen msn den ipleme cevap verme
bildigim halde söylemicem :)
ne halin varsa gör...
damned.
-
universal ayarıyla oyna. universal 1 de dursun. disecq çoğunda çalışır fakat bazı kanallarda dandiklik yapar. online bağlanma imkanı olsa şipşak yapardım :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
universal ayarıyla oyna. universal 1 de dursun. disecq çoğunda çalışır fakat bazı kanallarda dandiklik yapar. online bağlanma imkanı olsa şipşak yapardım :D
hoca universal diye bi zımbırtı yok : / -
universal kurulumda değil anten ayarlarında.