Türksat İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:
    -----------------------------

burakbet bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

burakbet bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

yaf bişi sorcam ttnet normalde net çok kötü download hızı resmen ölüyor durumda... Bu uydu netin aylık 29 tl 1 mbps nasıldır acaba kullanmamı tavsiye edebilecek varmı? ve nasıl şartları var siteden birşey anlamadım da.

2 yıl önce ttnetten uydunete geçtim 1mbit sınırsız tarifem var senin dediğinden.. günlük yaklaşık 7-8 saat bilgisayar kullanıyorum ve bak yeminle söylüyorum downloadda bilmem nerde oyunda falan asla kesilmedi internet.. herkese tavsiye ederim adamlar bakımlarını gece yapıyorlar ve çok nadir rastlıyorum zaten bakımda da kesilmiyor sadece router kullanıcısı varsa sinyal düşüyo wirellesde sıkıntı oluyo ama kesilme asla yok..

hocam cevabın için tşk ederim bağışla ama bişi daha soracam peki bu 29 tl sabit ücretmi fazlası gelmiyor dimi bide ben ttnete ev telefonu kullanmadığım halde aylık telefon faturasıda ödüyorum 11/14 tl gibi bişi... normalde sınırsız ve aylık 65 lira ödüyorum bu tarifeye geçersem 29 tlden başka para ödüyecekmiyim. 

hocam oturduğun çevrede bölgede kablolu yayın varsa evine kablolu bağlıyorlar önce, ona aylık 7lira ödüyosun.. istersen teledünya falan da var dijital yayın.. sonra internetini bağlıyorlar 29tl sınırsız tarife işte..

Kablo%20TV%20Hizmet%20Bölgeleri

HİZMET TÜRÜ  ÜCRET (T
    KABLOTV 7
    TELEDÜNYA 9,5
    KABLOTV + TELEDÜNYA 9,5

hocam işte ttnet kablolu kullanıyom vardır muhakkak :D sen normalde aylık para ne ödüyorsun 29 mü öyleyse iyi yani...

sadece internete 29 ödüyorum onun dışında 7 lira kabloluya ödüyorum

la?
Toplam Hit: 2964 Toplam Mesaj: 12